medicine
Here are the best resources to pass medicine. Find medicine study guides, notes, assignments, and much more.
4.694 results
Exam (elaborations)
JCAT/COA TEST UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND 
CORRECT ANSWERS
JCAT/COA TEST UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND 
CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. Ametropia 
Answer: 
refractive error 
Question: 
2. Asthenopia 
Answer: 
Eye strain 
Question: 
3. Esotropia 
Answer: 
Inward turning of the eye 
Question: 
4. Anisometropia 
Answer: 
Difference in refractive power between the two eyes. 
Question: 
5. Anisocoria 
Answer: 
Difference in pupil sizes 
Question: 
6. Symptoms of conjunctivitis 
Answer: 
red, irritated, bloodshot eyes 
Question: 
7. Chief complaint 
Answer: 
th...
Exam (elaborations)
IGCSE ICT THEORY (0417 UPDATED ACTUAL QUESTIONS 
AND CORRECT ANSWERS
IGCSE ICT THEORY (0417 UPDATED ACTUAL QUESTIONS 
AND CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. Hardware definition: 
Answer: 
The physical components of a computer. 
Question: 
2. What is a hub? 
Answer: 
A hub is a device that connects multiple devices in a LAN and sends data to all connected devices, 
regardless of the intended recipient. 
Question: 
3. What is a switch? 
Answer: 
A switch is a device that connects multiple devices in a local area network (LAN) and sends data only to 
the device that is ...
Exam (elaborations)
HSEC 101 INTRO TO HOMELAND SECURITY MIDTERM 
UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND CORRECT 
ANSWERS
HSEC 101 INTRO TO HOMELAND SECURITY MIDTERM 
UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND CORRECT 
ANSWERS 
Question: 
1. FLETC: who do they train? What do they do? 
Answer: 
Federal Law Enforcement Training Centers They train federal law enforcement officials Training federal 
homeland security officals. 
Question: 
2. The DHS privacy office role? 
Answer: 
The Department's Privacy Office partners with privacy staff in each Component to assess all new or 
proposed Department programs, systems, technologies ...
Exam (elaborations)
HEALTH ASSESSMENT EXAM 1 TOWSON UNIVERSITY 
UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND CORRECT 
ANSWERS
HEALTH ASSESSMENT EXAM 1 TOWSON UNIVERSITY 
UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND CORRECT 
ANSWERS 
Question: 
1. Health 
Answer:-individual definitions-narrowest of definitions 
*absence of disease or illness 
complete physical, mental, social well being 
ability to maintain normal roles 
process of adaptation to physical and social environment 
striving towards optimal wellness 
Question: 
2. Wellness 
Answer: 
*state of well-being 
sees the individual as a whole being 
includes: self-responsibility an...
Exam (elaborations)
FLORIDA HEALTH AND LIFE INSURANCE STATE EXAM 
PART 1 UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND CORRECT 
ANSWERS
FLORIDA HEALTH AND LIFE INSURANCE STATE EXAM 
PART 1 UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND CORRECT 
ANSWERS 
Question: 
1. Which Accident and Health policy provision addresses preexisting conditions? 
Answer: 
Time Limit on Certain Defenses 
Question: 
2. Which of the following individual health insurance policies will provide the broadest protection? 
Answer: 
Major Medical 
Question: 
3. Which of the following situations does NOT apply to the Florida Replacement Rule? 
Answer: 
An existing policyholder...
Exam (elaborations)
FINAL EXAM REVIEW POLS 403 UPDATED ACTUAL 
QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS
FINAL EXAM REVIEW POLS 403 UPDATED ACTUAL 
QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. What type of policy is state-building a shorthand term for? 
Answer: 
Constituent policies 
Question: 
2. What is the system of judge-made law that the United States inherited from England? 
Answer: 
Common-law 
Question: 
3. In which of the following is access a primary concern? 
Answer: 
Group theory 
Question: 
4. What is sometimes lacking in the use of numerical measures of policy impacts? 
Answer: 
Deter...
Exam (elaborations)
ELEMENTARY SCIENCE METHODS - YNC1 UPDATED 
ACTUAL QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS
ELEMENTARY SCIENCE METHODS - YNC1 UPDATED 
ACTUAL QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. Which is a scientific process that should be taught in the elementary classroom? 
Answer: 
Developing questions to investigate by experimentation 
Question: 
2. How do elementary science teachers use inquiry to develop students' knowledge of scientific ideas? 
Answer: 
Teachers trust students to learn by providing time to think on their own. 
Question: 
3. A sixth-grade teacher wants students to und...
Exam (elaborations)
KAPPA ALPHA PSI - CUMULATIVE TEST - 1 UPDATED 
ACTUAL QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS
KAPPA ALPHA PSI - CUMULATIVE TEST - 1 UPDATED 
ACTUAL QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. When was the fraternity founded? 
Answer: 
January 5, 1911 
Question: 
2. When was the Alpha Chapter charted? 
Answer: 
May 15, 1911 
Question: 
3. What was the ORIGI- NAL name for the fraternity? 
Answer: 
Kappa Alpha Nu 
Question: 
4. Who is known as the "Original Pretty Boy"? 
Answer: 
Paul Waymond Caine. 
Question: 
5. What does "Phi Nu Pi" mean? 
Answer: 
it is never to be written ...
Exam (elaborations)
CPE EXAM 3 UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND 
CORRECT ANSWERS
CPE EXAM 3 UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND 
CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. COPD 
Answer: 
Airflow limitation is usually progressive and associated with an abnormal pulmonary inflammatory 
response to noxious particles or gases 
Question: 
2. COPD 
Answer:-remodeled/narrow airways-decreased lung elastic recoil-expiratory small airway collapse-chornic cough/sputum production 
Question: 
3. Chronic cough 
Answer: 
First symptom of COPD 
Question: 
4. Cyanosis 
Answer: 
Late sign of COPD 
Question: 
5....
Exam (elaborations)
CLASS D WATER OPERATOR LICENSE EXAM TCEQ 
UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND CORRECT 
ANSWERS
CLASS D WATER OPERATOR LICENSE EXAM TCEQ 
UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND CORRECT 
ANSWERS 
Question: 
1. T/F: In Texas, about 75% of all water is used for commercial, industrial, or agricultural purposes. 
Answer: 
True 
Question: 
2. Water covers approximately ________ of Earth's surface. 
Answer: 
71% 
Question: 
3. Drought is an extended period when a region receives a deficiency in its ________ water supply. 
Answer: 
atmospheric, ground, or surface 
Question: 
4. T/F: Only about 1 gallon o...
Exam (elaborations)
BMS 302 EXAM 1 STUDY GUIDE UPDATED ACTUAL 
QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS
BMS 302 EXAM 1 STUDY GUIDE UPDATED ACTUAL 
QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. Module 1: Introduction to Physiology and BMS 302 
Answer: 
Question: 
2. Moving with the concentration gradient 
Answer: 
materials moving from a high concentration to a lower concentration 
Question: 
3. Moving against a concentration gradient 
Answer: 
materials moving from a low concentration to a higher concentration 
Question: 
4. Passive Membrane Transport 
Answer: 
the movement of molecules across a ce...
Exam (elaborations)
AP LIT EXAM REVIEW UPDATED ACTUAL QUESTIONS 
AND CORRECT ANSWERS
AP LIT EXAM REVIEW UPDATED ACTUAL QUESTIONS 
AND CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. alliteration 
Answer: 
the repetition of initial consonant sounds of several words in a group 
Question: 
2. allusion 
Answer: 
a reference to a well-known person, place, event, literary work, or work of art (types?) 
Question: 
3. ambiguity 
Answer: 
the intentional or unintentional expression of a word or idea that implies more than one meaning and 
usually leaves uncertainty in the reader 
Question: 
4. anachronis...
Exam (elaborations)
WGU D677 UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND 
CORRECT ANSWERS
WGU D677 UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND 
CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. What is a key component of structured literacy instruction? 
Answer: 
Integrating explicit, systematic teaching of decoding and encoding skills. 
Structured literacy emphasizes the explicit and systematic teaching of decoding (reading) and encoding 
(spelling) skills. 
Question: 
2. How do standards help teachers keep lessons consistent throughout the school year? 
Answer: 
By giving teachers a clear guide on what to teach and...
Exam (elaborations)
NPPE EXAM PREP UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND 
CORRECT ANSWERS
NPPE EXAM PREP UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND 
CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. Who WAS responsible for the quebec bridge disaster? 
Answer: 
Chief Engineer Edward Hoare Consulting Engineer Theodore Cooper and Design Engineer Szlapka 
Question: 
2. What were the important lessons learned from the Quebec Bridge Disaster? List 5 
Answer:- Adequate Capitalizations for big projects- Hire good professionals- Duties and responsibilities should be clearly defined- Design decision and technical problems dis...
Exam (elaborations)
EXST 2201-EXAM 1 UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND 
CORRECT ANSWERS
EXST 2201-EXAM 1 UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND 
CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. Statistics 
Answer:-The science of collecting, organizing and summarizing, and analyzing information in order to draw 
conclusions-Also, the study of data 
Question: 
2. Sampling can be done... 
Answer: 
With or without replacement 
Question: 
3. Benefits of Simple Random Sampling 
Answer:-DOES remove selection bias from sample-DOES NOT affect the natural variability of data-DOES NOT guarantee a representative sample 
...
Exam (elaborations)
DSS 315- FINAL EXAM UPDATED ACTUAL QUESTIONS 
AND CORRECT ANSWERS
DSS 315- FINAL EXAM UPDATED ACTUAL QUESTIONS 
AND CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. i am currently employed and make $120,000 a year. another company is trying to convince me to go to 
work for them and has offered $150,000 a year. my BATNA is: 
Answer: 
$150,000 
Question: 
2. what does William ury recommend to do when emotions start to run high in a regulation? 
Answer: 
go to the balcony 
Question: 
3. a product's transactional utility is contingent upon: 
Answer: 
a reference price 
Question...
Exam (elaborations)
D450 COMMUNITY HEALTH UPDATED ACTUAL 
QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS
D450 COMMUNITY HEALTH UPDATED ACTUAL 
QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. Which agency was developed in 1972 to review care provided to clients receiving Medicare, Medicaid, 
and maternal-child health program benefits? 
Answer: 
Professional Standards Review Organization (PSRO) 
Question: 
2. are employees in the departments or work units and include nurses 
Answer: 
internal customers 
Question: 
3. Which event would be monitored during the quality improvement (QI) process? Select all ...
Exam (elaborations)
BLOCK EXAM 6 UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND 
CORRECT ANSWERS
BLOCK EXAM 6 UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND 
CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. Patients with thrombophilia are at an increased risk for: 
1) various cancers. 
2) hemorrhagic stroke. 
3) acute arterial rupture. 
4) pulmonary embolism. 
Answer: 
4) pulmonary embolism. 
Question: 
2. You respond to a residence for a patient who is "not acting right." As you approach the door, the patient, 
a 35-year-old male, begins shouting profanities at you and your partner while holding a baseball bat. The 
ma...
Exam (elaborations)
AADSM PRETEST UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND 
CORRECT ANSWERS
AADSM PRETEST UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND 
CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. Which of the following is true about OSA and hypertension? 
A.Ambulatory blood pressure is increased in OSA patients primarily due to ghrelin driven increases in salt 
intake. 
B.OSA blunts normal, early morning increases in ambulatory blood pressure. 
C.All severity levels of untreated OSA are associated with a similar risk of hypertension. 
D.Untreated OSA is an independent risk factor for hypertension and is likely due...
Exam (elaborations)
AVMG 1010 EXAM 2 PUCK UPDATED ACTUAL QUESTIONS 
AND CORRECT ANSWERS
AVMG 1010 EXAM 2 PUCK UPDATED ACTUAL QUESTIONS 
AND CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. Airplanes, dirigibles, and airships flew ______ missions; the crew looked at the enemy, recorded, 
position, and reported during the beginning of WWI. 
Answer: 
Reconnaissance 
Question: 
2. Soon Germany developed the Zeppelins as ______, though they proved more effective in the war as 
reconnaissance vehicles. 
Answer: 
Bombers 
Question: 
3. Germany launched the first Zeppelin raid against ______ in January 1915...