medicine
Here are the best resources to pass medicine. Find medicine study guides, notes, assignments, and much more.
4.694 results
Exam (elaborations)
IISE LEAN GREEN BELT UPDATED ACTUAL QUESTIONS 
AND CORRECT ANSWERS
IISE LEAN GREEN BELT UPDATED ACTUAL QUESTIONS 
AND CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. Lean 
Answer: 
the relentless pursuit of the perfect process through waste elimination 
Question: 
2. What percent of our time doing things creates no value for the customer? 
Answer: 
75-95% time 
Question: 
3. Goal's of Toyota 
Answer: 
low cost, fast lead time, high quality 
Question: 
4. Taiichi Ohno 
Answer: 
created Toyota production system, integrated TPS into supply chain, vision and focus on waste reduc...
Exam (elaborations)
EXAM 1 (CMA REVIEW UPDATED ACTUAL QUESTIONS 
AND CORRECT ANSWERS
EXAM 1 (CMA REVIEW UPDATED ACTUAL QUESTIONS 
AND CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. Which of the following is the primary benefit of numeric filing? 
Answer: 
Patient confidentiality is preserved 
Question: 
2. If a patient is unresponsive, which of the following should be assessed first? 
Answer: 
Respiration 
Question: 
3. The receptionist who is responsible for opening the medical office must arrive how long before office 
hours begin? 
Answer: 
15 to 20 minutes 
Question: 
4. Which of the follow...
Exam (elaborations)
ECN 101 FINAL EXAM QUESTIONS UPDATED ACTUAL 
QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS
ECN 101 FINAL EXAM QUESTIONS UPDATED ACTUAL 
QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. If the rate of separation is 10% and the rate of finding a job is 20%, then the equilibrium unemployment 
rate is 
a) 33.33% 
b) 50.00% 
c) 66.67% 
d) 100.00% 
Answer: 
A 
Question: 
2. When there is an increase in the rate of unionization in an economy, then 
a) frictional unemployment increases. 
b) the natural rate of unemployment increases. 
c) both a) and b) are correct. 
d) neither a) nor b) are corre...
Exam (elaborations)
BUAL 2650 - EXAM 2 - GUPTA UPDATED ACTUAL 
QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS
BUAL 2650 - EXAM 2 - GUPTA UPDATED ACTUAL 
QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. The ___________ variable is the variable we wish to understand or predict. 
Answer: 
dependent 
Question: 
2. The dependent variable is also known as the _______ variable 
Answer: 
response 
Question: 
3. _______________ ________________ is a statistical technique that uses observed data to relate the 
dependent variable to one or more independent variables 
Answer: 
Question: 
4. What is the prediction equat...
Exam (elaborations)
BSC1010L MIDTERM VOCABULARY UPDATED ACTUAL 
QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS
BSC1010L MIDTERM VOCABULARY UPDATED ACTUAL 
QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. Steps of Scientific Method 
Answer: 
1. Observation 
2. Ask a question about your observation 
3. Develop a hypothesis, a well thought out prediction based on previously collected data 
4. Devise an experiment to test the hypothesis 
5. Collect and analyze your data from above 
6.Conclusion 
Question: 
2. pH 
Answer: 
number of free hydrogens in a substance 
Question: 
3. pOH 
Answer: 
directly related to pH...
Exam (elaborations)
ACSM CH. 12: FITNESS ASSESSMENTS UPDATED ACTUAL 
QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS
ACSM CH. 12: FITNESS ASSESSMENTS UPDATED ACTUAL 
QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. objectives (goals) 
Answer: 
Understand selecting the proper sequence of fitness assessments. Present information on how to perform 
basic health-related physical fitness assessments common to the field of personal training. These include 
the following: Resting heart rate and blood pressure Body composition: height, weight, body mass index, 
circumferences (waist and hip), skinfolds, and bioelectrical ...
Exam (elaborations)
ABNORMAL PSYCHOLOGY MODULE 6 UPDATED 
ACTUAL QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS
ABNORMAL PSYCHOLOGY MODULE 6 UPDATED 
ACTUAL QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. The symptoms of personality disorders typically become recognizable in: 
Answer: 
adolescence or early adulthood 
Question: 
2. It is common for a person with a personality disorder to also suffer from another disorder, a relationship 
called: 
Answer: 
comorbidity 
Question: 
3. People with which type of personality disorder are sometimes described as "psychopaths" or 
"sociopaths"? 
Answer: 
a...
Exam (elaborations)
EDUC 2130 FINAL UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND 
CORRECT ANSWERS
EDUC 2130 FINAL UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND 
CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. What is the definition of classroom management? 
Answer: 
Everything a teacher does to create and maintain an environment where learning can happen and behavior 
supports instruction. 
Question: 
2. What are the key components of creating an environment conducive to learning? 
Answer: 
Physical arrangement, good working relationships, psychological climate, reasonable limits for behavior, 
activities that keep students ...
Exam (elaborations)
SUU MGMT 6100 FINAL UPDATED ACTUAL QUESTIONS 
AND CORRECT ANSWERS
SUU MGMT 6100 FINAL UPDATED ACTUAL QUESTIONS 
AND CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. What is a leader? 
Answer: 
The act of influencing others to work towards a goal. Coping with change. 
Question: 
2. What is a manager? 
Answer: 
Produce orderly results 
Question: 
3. What does leadership include? 
Answer:- Setting direction- Aligning people- Motivation 
Question: 
4. What does management include? 
Answer:- Planning and budgeting- Organizing and staffing- Provides control and solves problems 
Quest...
Exam (elaborations)
PBH 200 UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND CORRECT 
ANSWERS
PBH 200 UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND CORRECT 
ANSWERS 
Question: 
1. A person's physical characteristics and/or genetic or biological makeup is called? 
Answer: 
Race 
Question: 
2. ___ is/are the thoughts, communications, actions, customs, beliefs, values, and institutions of racial, 
ethnic, religious, or social groups. 
Answer: 
Culture 
Question: 
3. All of the following are characteristics of ethnicity except: 
Answer: 
Eye Color 
Question: 
4. When a person believes that his or her cult...
Exam (elaborations)
MIC 205 FINAL REVIEW UPDATED ACTUAL QUESTIONS 
AND CORRECT ANSWERS
MIC 205 FINAL REVIEW UPDATED ACTUAL QUESTIONS 
AND CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. Pathogen 
Answer: 
disease causing microbes 
Question: 
2. Transients 
Answer: 
microbes that DO NOT normally reside in the host (picked up by contact) 
Question: 
3. Displaced Residents 
Answer: 
microbes that reside in host, but NOT in that location 
Question: 
4. Do transient microbes always cause disease? 
Answer: 
No 
Question: 
5. A healthcare worker performs a task on a patient and fails at the following ase...
Exam (elaborations)
HSC 404 - FINAL EXAM (CH 9, 10, 11, 12, 13, 15, 16 UPDATED 
ACTUAL QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS
HSC 404 - FINAL EXAM (CH 9, 10, 11, 12, 13, 15, 16 UPDATED 
ACTUAL QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. The strategy which is not aimed at reducing selection bias is: 
A. Development of an explicit case definition 
B. Standardized protocol for structured interviews 
C. Enrollment of all cases in a defined time and region 
D. Encouragement of high participation rates 
Answer: 
D 
Question: 
2. Recall bias is most likely to occur in: 
A. Case control studies 
B. Prospective cohort studies ...
Exam (elaborations)
DMSO EXAM 2 UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND 
CORRECT ANSWERS
DMSO EXAM 2 UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND 
CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. Adult Average Heart rate 
Answer: 
60-100 bpm 
Question: 
2. Child Heart Rate 
Answer: 
80-130 
Question: 
3. Newborn 
Answer: 
70-190 
Question: 
4. Fetus 
Answer: 
120-160 
Question: 
5. Box 5.1 Standard Precautions 
Answer:-Apply to blood, body fluids, excretions, nonintact skin, mucous membranes**-hands must be washed if contaminated-gloves are worn when handling possibly contaminated items-masks, eye protection, face s...
Exam (elaborations)
CHMN 201 LIBERTY UNIVERSITY: EXAM 1 UPDATED 
ACTUAL QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS
CHMN 201 LIBERTY UNIVERSITY: EXAM 1 UPDATED 
ACTUAL QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. ecclesia 
Answer: 
to summon or to call; call out 
Question: 
2. biblical definition of the church 
Answer: 
a church is an assembly of professing believers, is under the discipline of the Word of God, is organized to 
carry out the Great Commission, and reflects the spiritual gifts 
Question: 
3. descriptions of the church 
Answer: 
body of Christ, bride of Christ, flock of God, family of God, the P...
Exam (elaborations)
ACC 460 EXAM #2 UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND 
CORRECT ANSWERS
ACC 460 EXAM #2 UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND 
CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. Rick purchased 100 shares of XYZ stock on April 4, year 4, for $8,600. He sold 50 shares on February 
8, year 5, for $3,000. He then bought another 50 shares of XYZ on March 1, year 5, for $3,200. How much 
loss will Rick realize in year 5? 
Answer: 
$1,300 
($3,000 - ($8,600/2))-rick sold 1/2 of the original shares for $3,000-cost of those shares is $4,300 ($8,600/2)-realized loss is $1,300 ($3,000-$4,300) 
Question: 
...
Exam (elaborations)
UH 60M HYDRAULIC SYSTEM UPDATED ACTUAL 
QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS
UH 60M HYDRAULIC SYSTEM UPDATED ACTUAL 
QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. #1 AND #2 HYDRAULIC SYSTEMS ARE DRIVEN BY WHAT? 
Answer: 
#1 and #2 transmissoin accessory gearbox modules, respectively. 
Question: 
2. How much pressure do #1 and #2 hydraulic pumps operate on when main rotor is turning? 
Answer: 
3000 psi 
Question: 
3. What powers the backup hydraulic pump? 
Answer: 
a 115 VAC electric motor 
Question: 
4. Is AC power required for the backup pump to operate? 
Answer: 
yes 
Q...
Exam (elaborations)
SPM 4013 FINAL EXAM UPDATED ACTUAL QUESTIONS 
AND CORRECT ANSWERS
SPM 4013 FINAL EXAM UPDATED ACTUAL QUESTIONS 
AND CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. What year did India win the World Cup of Cricket on home soil? 
Answer: 
2011 
Question: 
2. On the Top 10 List of Internet World's Most Popular Sports, cricket is number: 
Answer: 
2 
Question: 
3. India's average Cricket attendance per game is: 
Answer: 
23,763 
Question: 
4. Form of cricket played over two innings per team 
Answer: 
Test Match 
Question: 
5. Form of cricket played over one inning per team 
...
Exam (elaborations)
SLPA 1200 INTRO TO COMMUNICATION DISORDERS 
UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND CORRECT 
ANSWERS
SLPA 1200 INTRO TO COMMUNICATION DISORDERS 
UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND CORRECT 
ANSWERS 
Question: 
1. holistic 
Answer: 
pertaining to the whole; multidimensional 
Question: 
2. communication disorder 
Answer: 
impairs the ability to receive, send and process and comprehend concepts or verbal, nonverbal, and graphic 
information. 
Question: 
3. speech disorder 
Answer: 
atypical production of speech sounds, interruption in the flow of speaking, or abnormal production and/or 
absence or voice ...
Exam (elaborations)
RST 230 EXAM 1 STUDY GUIDE UPDATED ACTUAL 
QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS
RST 230 EXAM 1 STUDY GUIDE UPDATED ACTUAL 
QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. Core and Secondary Dimensions of diversity 
Answer: 
1. Core dimensions: Traits or characteristics that people are born with and are difficult to change, such as 
Sexual identity, age, race, mother tongue 
2. Secondary dimension: Traits or characteristics that were not born with and are easy to change such as 
Social class, religion 
Question: 
2. Needs and barriers experienced by multicultural customers 
Ans...
Exam (elaborations)
N301 EXAM 4 CH. 14 CLINICAL JUDGEMENT UPDATED 
ACTUAL QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS
N301 EXAM 4 CH. 14 CLINICAL JUDGEMENT UPDATED 
ACTUAL QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. 1. The student is asked to identify 15 cues or observations they noted in the patient and the environment. 
the faculty guides the student to recognize the linen on the floor, old dinner tray on the windowsill, empty 
water pitcher, twisted oxygen tubing, the patient's pallor, and several other things requiring action. What is 
the value of engaging in this kind of activity with students in the ...