medicine
Here are the best resources to pass medicine. Find medicine study guides, notes, assignments, and much more.
4.694 results
Exam (elaborations)
ACC 460 EXAM #2 UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND 
CORRECT ANSWERS
ACC 460 EXAM #2 UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND 
CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. Rick purchased 100 shares of XYZ stock on April 4, year 4, for $8,600. He sold 50 shares on February 
8, year 5, for $3,000. He then bought another 50 shares of XYZ on March 1, year 5, for $3,200. How much 
loss will Rick realize in year 5? 
Answer: 
$1,300 
($3,000 - ($8,600/2))-rick sold 1/2 of the original shares for $3,000-cost of those shares is $4,300 ($8,600/2)-realized loss is $1,300 ($3,000-$4,300) 
Question: 
...
Exam (elaborations)
WGU D692 PA UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND 
CORRECT ANSWERS
WGU D692 PA UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND 
CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. Which classroom activity aligns with the first-grade Number Sense benchmark, stating that students 
should be able to understand the value of digits in two-digit numbers (tens and ones)? 
A. Students work in pairs to write down a number using the digits 4, 6, and 9 to see if they can write a 
bigger number than their partner. 
B. Students are asked to use place value blocks to demonstrate that 37 is the same as three tens a...
Exam (elaborations)
PTCE EXAM #3 UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND 
CORRECT ANSWERS
PTCE EXAM #3 UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND 
CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. To prepare animal-oriented preparations a compounding technician would need to follow rules set forth 
by the ___________. 
Answer: 
AVMA 
Question: 
2. A patient that is being treated with an ___________ has come into the pharmacy today to speak to the 
pharmacist because they have a dry cough that they cannot get rid of no matter what they try to do. The 
pharmacist tells them that this is a common side effect of ace inh...
Exam (elaborations)
POHS 4 EXAM 1 UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND 
CORRECT ANSWERS
POHS 4 EXAM 1 UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND 
CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. air powder polishing is used where 
Answer: 
supra and subgingival sodium bicarbonate is supra only 
Question: 
2. mechanism of APP 
Answer: 
powder+pressurized air+ water = slurry 
Question: 
3. types of powder used 
Answer: 
sodium bicarbonate alumminum trihydroxide glycine erythritol (what we use) 
Question: 
4. erythritol powder 
Answer: 
smallest particle size can be used around implants /restorations anticariogenic,...
Exam (elaborations)
PHARMACOLOGY-- NU 578--UNIT 1--#1 UPDATED 
ACTUAL QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS
PHARMACOLOGY-- NU 578--UNIT 1--#1 UPDATED 
ACTUAL QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. Drug 
Answer: 
Any chemical that can affect living processes. 
Question: 
2. Pharmacology 
Answer: 
The study of drugs and their interactions with living systems 
Question: 
3. Clinical Pharmacology 
Answer: 
The study of drugs in humans. 
Question: 
4. Therapeutics 
Answer: 
The use of drugs to diagnose, prevent, or treat disease or to prevent pregnancy. 
Question: 
5. Effectiveness 
Answer: 
A drug t...
Exam (elaborations)
TCM 226- FINAL EXAM UPDATED ACTUAL QUESTIONS 
AND CORRECT ANSWERS
TCM 226- FINAL EXAM UPDATED ACTUAL QUESTIONS 
AND CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. What is the difference between Project Administration and Project Management? 
Answer: 
Project Admin. is a skill or steppingstone to PM. Project management is work related to managing the 
construction process 
Question: 
2. What are some construction project admin skills? 
Answer:- procurement- construction operations- scheduling and coordination- material control- etc 
Question: 
3. ______ works with diverse peop...
Exam (elaborations)
PART 77 ELECTRICAL SURFACE SAM UPDATED ACTUAL 
QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS
PART 77 ELECTRICAL SURFACE SAM UPDATED ACTUAL 
QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. Openings in surface installations through which men or material may fall shall be protected by: 
Answer: 
any of these (1. railings. 2. barriers. 3. covers and other protective devices.) 
Question: 
2. The methane content in the air of any surface structure shall be less than: 
Answer: 
1 % 
Question: 
3. Fixed ladders shall be anchored securely and installed to provide at least _________ of toe clearance...
Exam (elaborations)
NSG 3450. MENTAL HEALTH EXAM 1 REVIEW 
QUESTIONS UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND 
CORRECT ANSWERS
NSG 3450. MENTAL HEALTH EXAM 1 REVIEW 
QUESTIONS UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND 
CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. The scope of practiced for an advanced nurse practitioner would include which intervention? 
a. Conducting a mental health assessment. 
b. Prescribing psychotropic medication. 
c. Establishing a therapeutic relationship. 
d. Individualizing a nursing care plan. 
Answer: 
b. Prescribing psychotropic medication. 
Question: 
2. A nursing student expresses concerns that mental health nurses ...
Exam (elaborations)
NICET 3 TEST UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND 
CORRECT ANSWERS
NICET 3 TEST UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND 
CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. Consider the use of smoke detectors for door release. The depth of the wall section above the door is 24 
inches on one side of the doorway. The depth of the wall section above the door on the other side is 26 
inches. Based on this, the most appropriate smoke detector installation according to NFPA 72 is _____? 
Answer: 
One smoke detector on the 26 inch side (NFPA 72 17.7.56.51) 
Question: 
2. Wall mounted telephone appl...
Exam (elaborations)
NC BMBT ACT AND RULES QUIZ UPDATED ACTUAL 
QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS
NC BMBT ACT AND RULES QUIZ UPDATED ACTUAL 
QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. The Board requires that the licensed massage and bodywork therapist notify them of the address of both 
their home and primary place of practice. If either of those addresses change from that given on their initial 
application they must submit that information to the Board in writing. The Board specifies that information 
must be submitted to them within how many days? 
Answer: 
30 days 
Question: 
2. False:...
Exam (elaborations)
MCB 150 FINAL EXAM UPDATED ACTUAL QUESTIONS 
AND CORRECT ANSWERS
MCB 150 FINAL EXAM UPDATED ACTUAL QUESTIONS 
AND CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. Structure of Microtubules 
Answer: 
rigid, hollow tubes made of tubulin 
Question: 
2. What is tubulin 
Answer: 
a dimer of alpha-tubulin (GTP) and beta-tubulin (GDP) 
Question: 
3. How do tubulin dimers form MTS? 
Answer: 
they polymerize, assemble mt head to tail so mt has polarity 
Question: 
4. Which end do polymerization and depolymerization happen on MT? 
Answer: 
possible at both ends, but usually occurs at pl...
Exam (elaborations)
MA 303 FINAL REVIEW UPDATED ACTUAL QUESTIONS 
AND CORRECT ANSWERS
MA 303 FINAL REVIEW UPDATED ACTUAL QUESTIONS 
AND CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. When working with parents of young children who are at risk of botulism , what is the most important 
instruction to give them to reduce this risk ? 
Answer: 
Do not use raw fish or food from damaged or bilging cans of vegetables 
Question: 
2. Which of the following uses glucose to help make ATP ? 
Answer: 
Aerobic Respiration 
Question: 
3. Which muscle is most responsible for movement ? 
Answer: 
agonist 
Questio...
Exam (elaborations)
PBH 101 EXAM 3 UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND 
CORRECT ANSWERS
PBH 101 EXAM 3 UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND 
CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. health disparity 
Answer: 
Health outcomes and/or opportunities to achieve optimal health resulting from inequities 
Question: 
2. Equity 
Answer: 
treating everyone fairly 
Question: 
3. Equality 
Answer: 
treating everyone the same 
Question: 
4. Social Justice 
Answer: 
everyone deserves equal economic, political and social rights and opportunities 
Question: 
5. Example of health disparity 
Answer: 
Women having a hi...
Exam (elaborations)
NRSAD 114 UNITS 1-3 STUDY EXAM MATERIAL UPDATED 
ACTUAL QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS
NRSAD 114 UNITS 1-3 STUDY EXAM MATERIAL UPDATED 
ACTUAL QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. Define the roles of a leader and a manager. How are they different? How are they similar? 
"Budgeting is the responsibility of the nurse manager. The role of the nurse leaders is to motivate the 
nursing subordinates. Resolving conflicts is the responsibility of both the nurse leader and the nurse 
manager. Penalizing for poor performance is a behavior of transactional leadership." evolve 
...
Exam (elaborations)
NICET FIRE ALARM LEVEL 1 UPDATED ACTUAL 
QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS
NICET FIRE ALARM LEVEL 1 UPDATED ACTUAL 
QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. When a device is inaccessible due to excessive height, such as an atrium, what it the maximum interval 
for testing? 
Answer: 
18 months 
Question: 
2. When installing a wall-mounted fire telephone appliance to the public, what is the acceptable maximum 
mounting height from the floor? 
Answer: 
66 inches 
Question: 
3. Elevator lobby smoke detectors shall be mounted within a maximum of which distance from the ...
Exam (elaborations)
MGMT 340 EXAM 1 (UNIT 1-5 UPDATED ACTUAL 
QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS
MGMT 340 EXAM 1 (UNIT 1-5 UPDATED ACTUAL 
QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. A(n) ___ structure enables an organization to form relationships with customers, suppliers, and/or 
competitors either by pooling organizational resources for mutual benefit or cooperating in an uncertain 
global environment. 
Answer: 
boundaryless 
Question: 
2. ___ is a measure of how safe and satisfied employees feel with their jobs. 
Answer: 
Quality of work life (QWL) 
Question: 
3. ___ is the transfer of...
Exam (elaborations)
MGMT 311 EXAM 1 STUDY GUIDE UPDATED ACTUAL 
QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS
MGMT 311 EXAM 1 STUDY GUIDE UPDATED ACTUAL 
QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. Law 
Answer: 
Enforceable rules governing relationships among individuals and between individuals and society 
Question: 
2. Sources of Law 
Answer: 
Constitutions, statutory law, administrative law, and common law 
Question: 
3. U.S. Constitution 
Answer: 
Supreme law of the land that creates the national government and limits its powers 
Question: 
4. State Constitution 
Answer: 
Highest form of law within...
Exam (elaborations)
KINESIOLOGY EXAM 2 UPDATED ACTUAL QUESTIONS 
AND CORRECT ANSWERS
KINESIOLOGY EXAM 2 UPDATED ACTUAL QUESTIONS 
AND CORRECT ANSWERS 
Question: 
A. 
B. 
C. 
1. what are the angles of the spine in neutral posture for:- cervical region- throracic- lumbar 
Answer: 
cervical: 30-35 thoracic: 40 lumbar: 45 
Question: 
2. T/F: Physical therapy has been shown to have equal outcomes and cost of treatment whether it's early or 
delayed in patients with low back pain 
Answer: 
False!- early PT is cost-effective, reduces need for advanced imaging, surgery, and medica...
Exam (elaborations)
HHP:1300- EXAM 3 UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND 
CORRECT ANSWERS
HHP:1300- EXAM 3 UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND 
CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. what two muscle types are striated? 
Answer: 
skeletal and cardiac 
Question: 
2. what is the only muscle type that is NOT striated? 
Answer: 
smooth muscles 
Question: 
3. what is the only muscle type that is voluntary? 
Answer: 
skeletal muscle 
Question: 
4. what are the two muscle types that are involuntary? 
Answer: 
smooth and cardiac muscle 
Question: 
5. what is the source of calcium in skeletal muscle? 
Answer...
Exam (elaborations)
HEA - FINAL EXAM UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND 
CORRECT ANSWERS
HEA - FINAL EXAM UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND 
CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. The two categories for fractures are: 
Answer: 
open and closed 
Question: 
2. What should be used to keep swelling out of a joint? 
Answer: 
RICE 
Question: 
3. Muscle contusions result from: 
Answer: 
a blow to the muscle. 
Question: 
4. A ________ results when the muscle is stretched beyond its normal range of motion. 
Answer: 
strain 
Question: 
5. Fractures, dislocations, and sprains are all initially treated with...