AND CORRECT ANSWERS
Question:
1. Which of the following is the primary benefit of numeric filing?
Answer:
Patient confidentiality is preserved
Question:
2. If a patient is unresponsive, which of the following should be assessed first?
Answer:
Respiration
Question:
3. The receptionist who is responsible for opening the medical office must arrive how long before office
hours begin?
Answer:
15 to 20 minutes
Question:
4. Which of the following information is obtained from a completed daysheet?
Answer:
Accounts receivable data
Question:
5. Which of the following organisms commonly causes toxic shock syndrome?
Answer:
Staphylococcus aureus
Question:
6. Which of the following white blood cells is the smallest in size?
Answer:
Lymphocytes
Question:
7. A patient must pay $400 per year for medical expenses before the insurance company will begin to
cover any expenses. Which of the following terms describes this payment?
Answer:
Deductible
Question:
8. Pulmonary arteries
Answer:
Transfer low-oxygen blood to the lungs
, Question:
9. Which of the following is the most effective way to educate new patients about office policies?
Answer:
Distribute patient information packets
Question:
10. The term cryptorchidism means?
Answer:
Undescended testicle
Question:
11. When collecting a specimen for throat culture, a medical assistant should swab which of the following
structures?
Answer:
Pharynx
Question:
12. Which of the following is the most appropriate study to detect breast abscesses?
Answer:
Thermography
Question:
13. A disadvantage of single-entry bookkeeping is that it
Answer:
Makes errors hard to spot
Question:
14. A scheduling method in which patients sign in and are seen on a first-come, first-served basis is known
as which of the following?
Answer:
Open hours
Question:
15. Which of the following causes would give plasma or serum a milky appearance?
Answer:
Hyperlipidemia
Question:
16. Which of the following is a type of mail service that guarantees delivery by 3:00 p.m. the following
day?
Answer:
Express
Question:
17. Which of the following words is misspelled?