AND CORRECT ANSWERS
Question:
1. What year did India win the World Cup of Cricket on home soil?
Answer:
2011
Question:
2. On the Top 10 List of Internet World's Most Popular Sports, cricket is number:
Answer:
2
Question:
3. India's average Cricket attendance per game is:
Answer:
23,763
Question:
4. Form of cricket played over two innings per team
Answer:
Test Match
Question:
5. Form of cricket played over one inning per team
Answer:
One Day Internationals (ODIs)
Question:
6. Form of cricket played over one inning per team
Answer:
Twenty20 (T20)
Question:
7. Who was a main sponsor for the Cricket World Cup?
Answer:
Pepsi
Question:
8. What year was the International Cricket Council (formerly Imperial Cricket Conference) founded?
Answer:
1909
Question:
9. The ICC original members
, Answer:
England, Australia, South Africa
Question:
10. Why did the popularity of cricket in the US dwindle?
Answer:
During the Civil War, soldiers played baseball, so that became the more patriotic sport.
Question:
11. What color does India's National Cricket team wear?
Answer:
Blue
Question:
12. What is NIKE's cricket campaign for India?
Answer:
#BleedBlue
Question:
13. How many players play during a cricket match?
Answer:
11 players per side
Question:
14. What is the most popular sport in the Middle East?
Answer:
Football
Question:
15. Most watched sports in the Middle East:
Answer:
1. FIFA World Cup
2. Football league from home country
3. La Liga
Question:
16. The Palestine Marathon has one of the highest female participation rates in the world with what percent
of runners being female?
Answer:
45%
Question:
17. Moroccan gold medalist in 400m hurdles at the 1984 Los Angeles Olympics
Answer:
Nawal El Moutawakel