- Study guides, Class notes & Summaries
Looking for the best study guides, study notes and summaries about ? On this page you'll find 9829 study documents about .
9.829 results
Exam (elaborations)
NURSING 101 FUNDAMENTALS – ACADEMIC 
YEAR 2026/2027 – EXAMINATION 1 
COMPREHENSIVE EXAMINATION | VERIFIED 
QUESTIONS
NURSING 101 FUNDAMENTALS – ACADEMIC 
YEAR 2026/2027 – EXAMINATION 1 
COMPREHENSIVE EXAMINATION | VERIFIED 
QUESTIONS
Exam (elaborations)
WGU C180 Foundations of Psychology – 
Academic Year 2026/2027 – 
Comprehensive Examination
WGU C180 Foundations of Psychology – 
Academic Year 2026/2027 – 
Comprehensive Examination
Exam (elaborations)
Mental Health Review Study Guide | 2026/2027 Latest Update | Verified Questions & Answers | Psychiatric Nursing Exam Prep
Prepare for mental health and psychiatric nursing coursework with this comprehensive Mental Health Review study resource. The 2026/2027 material supports review of essential mental health concepts, psychiatric disorders, patient assessment, therapeutic communication, nursing interventions, treatment approaches, safety, and clinical judgment. Ideal for nursing students preparing for quizzes, assignments, and exams, with organized practice materials designed to reinforce key concepts and support e...
Exam (elaborations)
NMNC 4520 FINAL UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND 
CORRECT ANSWERS
NMNC 4520 FINAL UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND 
CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. Vertical Integration model 
Answer: 
Consolidates all levels of care, staff and facilities under one organizational ownership consolidates health 
services under one roof 
Question: 
2. virtual integration model 
Answer: 
contacting services with HMOs, physicians maintain ownership but can still practice in HMO involves 
contractual links between HMOs and physician groups, hospitals, and other provider units. 
Question:...
Exam (elaborations)
NMNC 4520 FINAL UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND 
CORRECT ANSWERS
NMNC 4520 FINAL UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND 
CORRECT ANSWERS
Exam (elaborations)
MSLE 3500 STUDY GUIDE FOR MIDTERM #1 UPDATED 
ACTUAL QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS
MSLE 3500 STUDY GUIDE FOR MIDTERM #1 UPDATED 
ACTUAL QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. What are the ways we make purchase decisions ? 
Answer: 
Cognitive, responsibe, reflexive 
Question: 
2. What is a cognitive purchase decision? 
Answer: 
We exert significant mental energy 
Question: 
3. What is a responsive purchase decision? 
Answer: 
When we buy in response to something we've seen, read, or heard. This is the main role of branding and 
marketing. 
Question: 
4. What is a refle...
Exam (elaborations)
HSA 3150- EXAM 3 UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND 
CORRECT ANSWERS
HSA 3150- EXAM 3 UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND 
CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. An executive order 
Answer: 
is a directive issued by a president or governor, with the force and effect of law. 
Question: 
2. Assisting the Executive Administration in overseeing the preparation of the annual federal budget and 
supervising its administration in the various executive branch organizations and agencies is the 
responsibility of the 
Answer: 
Office of Management and Budget. 
Question: 
3. Supporting re...
Exam (elaborations)
N5400 FUNDS EXAM 2 UPDATED ACTUAL QUESTIONS 
AND CORRECT ANSWERS
N5400 FUNDS EXAM 2 UPDATED ACTUAL QUESTIONS 
AND CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. General anesthesia 
Answer: 
requires advanced airway management, typically administered by IV or inhalation; 
e.g., propofol Puts pt at higher risk of blood clots Typically given before a paralytic 
Question: 
2. Moderate ("conscious") sedation/analgesia 
Answer: 
patient is semi-arousable and maintains cardiovascular function; short-term Used for procedures like 
colonoscopy, emergency fracture reduction 
Que...
Exam (elaborations)
MINIMUM STANDARDS UPDATED ACTUAL QUESTIONS 
AND CORRECT ANSWERS
MINIMUM STANDARDS UPDATED ACTUAL QUESTIONS 
AND CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. What kinds of screenings are required for children? 
Answer: 
Vision and Hearing (required for 4 year old by Sept 1 and any other first time entrants (4 yrs to 12th 
grade)) 
Question: 
2. Records required to keep on hand 
Answer: 
Children: vision/hearing screening incident/accident report child attendance records Medication 
administration record Health form- immunization enrollment agreement 
employee: child care a...
Exam (elaborations)
MIC205A- EXAM 1 UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND 
CORRECT ANSWERS
MIC205A- EXAM 1 UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND 
CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. Types of Microbes 
Answer: 
1. bacteria (2 nm) 
2. fungi (20 nm) 
3. protozoa (50 nm) 
4. archaea 
5. microscopic algae 
6. viruses 
7. multicellular parasites 
Question: 
2. Elements of Nomenclature 
Answer:-name is italicized or underlined 
1. Genus: capitalized 
2. Species epithet: lowercase 
Question: 
3. Robert Hooke 
Answer:-"little boxes"-observed cells for the first time in 1665 with crude microscope 
Ques...
Exam (elaborations)
MAZDA CERT TEST UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND 
CORRECT ANSWERS
MAZDA CERT TEST UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND 
CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. In what year did mazda win the world car and world car design of the year? 
Answer: 
2016 
Question: 
2. In MGSS, which of the following terms most likely result in good search results 
A.diagnosis 
B. Testing 
C.inspection 
D.troubleshooting 
Answer: 
C. Inspection 
Question: 
3. In MGSS you should always ___ to get the best results 
Answer: 
Search by using the vin 
Question: 
4. Mazdas designers and car engineers spe...
Exam (elaborations)
INFORMATION TECHNOLOGY FOR MANAGEMENT 
CHAPTER 1 UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND 
CORRECT ANSWERS
INFORMATION TECHNOLOGY FOR MANAGEMENT 
CHAPTER 1 UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND 
CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. Digital business 
Answer: 
is a social, mobile, and Web-focused business 
Question: 
2. Business model 
Answer: 
is how a business makes money 
Question: 
3. Digital business model 
Answer: 
defines how a business makes money digitally 
Question: 
4. Customer experience (CX) 
Answer: 
is about building the digital infrastructure that allows customers to do whatever they want to do, throu...
Exam (elaborations)
NSG 2113- MIDTERM 1 UPDATED ACTUAL QUESTIONS 
AND CORRECT ANSWERS
NSG 2113- MIDTERM 1 UPDATED ACTUAL QUESTIONS 
AND CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. Edith Monture 
Answer: 
first indigenous nurse, advocated for indigenous health and community work 
Question: 
2. indigenous health care 
Answer: 
had their own health care system that was looked down as less professional/healthy than western health 
care 
Question: 
3. Jeanne Mance 
Answer: 
co founder of montreal and founded canadas first hospital 
Question: 
4. Marie-Marguerite d'Youville 
Answer: 
founded the...
Exam (elaborations)
Certified Professional Coder (CPC) Coding Guidelines COMPLETE EXAM LATEST VERSION 2026-2027 QUESTIONS AND ANSWERS .pdf 
 

Certified Professional Coder (CPC) Coding Guidelines COMPLETE EXAM LATEST VERSION QUESTIONS AND ANSWERS .pdf
Exam (elaborations)
Certified Patient Care Technician Assistant (CPCT-A) Practice Test B COMPLETE EXAM LATEST VERSION 2026-2027 QUESTIONS AND ANSWERS.pdf 
 

Certified Patient Care Technician Assistant (CPCT-A) Practice Test B COMPLETE EXAM LATEST VERSION QUESTIONS AND ANSWERS.pdf
Exam (elaborations)
CERTIFIED GENERAL APPRAISER COMPLETE EXAM LATEST VERSION 2026-2027 QUESTIONS AND ANSWERS.pdf 
 

CERTIFIED GENERAL APPRAISER COMPLETE EXAM LATEST VERSION QUESTIONS AND ANSWERS.pdf
Exam (elaborations)
Certification Board for Music Therapists (CBMT) COMPLETE EXAM LATEST VERSION 2026-2027 QUESTIONS AND ANSWERS .pdf 
 

Certification Board for Music Therapists (CBMT) COMPLETE EXAM LATEST VERSION QUESTIONS AND ANSWERS .pdf
Exam (elaborations)
CEPN Final Exam Comprehensive Nursing COMPLETE EXAM LATEST VERSION 2026-2027 QUESTIONS AND ANSWERS .pdf 
 

CEPN Final Exam Comprehensive Nursing COMPLETE EXAM LATEST VERSION QUESTIONS AND ANSWERS .pdf
Exam (elaborations)
CDN Assessment 2 Clinical Dialysis, Chronic Kidney Disease (CKD) & Renal Nursing COMPLETE EXAM LATEST VERSION 2026-2027 QUESTIONS AND ANSWERS.pdf 
 

CDN Assessment 2 Clinical Dialysis, Chronic Kidney Disease (CKD) & Renal Nursing COMPLETE EXAM LATEST VERSION QUESTIONS AND ANSWERS.pdf
Exam (elaborations)
California ARF Administrator COMPLETE EXAM LATEST VERSION 2026-2027 QUESTIONS AND ANSWERS .pdf 
 

California ARF Administrator COMPLETE EXAM LATEST VERSION QUESTIONS AND ANSWERS .pdf