CORRECT ANSWERS
Question:
1. In what year did mazda win the world car and world car design of the year?
Answer:
2016
Question:
2. In MGSS, which of the following terms most likely result in good search results
A.diagnosis
B. Testing
C.inspection
D.troubleshooting
Answer:
C. Inspection
Question:
3. In MGSS you should always ___ to get the best results
Answer:
Search by using the vin
Question:
4. Mazdas designers and car engineers spend decades perfecting their craft to earn the title of____.
Answer:
Takumi
Question:
5. Which of the following is available under the infotainment tab in MGSS?
A.radio security codes
B.IDS updates
C.Bose entertainment S/N Information
D.CMU data retrieval procedures
Answer:
D.CMU data retrieval procedures
Question:
6. The Mazda technician certification program has ____ certification levels.
Answer:
3
Question:
7. Zoom is used for
Answer:
Interactive distance learning with instructors(IDL)
, Question:
8. In MGSS where do you find information on how to contact the hotline
A.help tab under hotline
B.help tab under tutorials
C. A plug in required for viewing WBT courses
D. None of the above
Answer:
A. Help tab under the hotline
Question:
9. Which of the following applications are available under One Mazda?
A.PURSUIT
B.MGSS
C.CX360
D.ALL OF THE ABOVE
Answer:
D. ALL OF THE ABOVE
Question:
10. Warranty vin inquiry provides?
Answer:
VIN specific recall info
Question:
11. In MGSS what are service alerts used for?
Answer:
To communicate technical info
Question:
12. Which specialty areas must be completed before attending the master certification instructor led
training(ILT)?
Answer:
Electrical, engine, chassis, driveline
Question:
13. CX360 provides
Answer:
Survey results
Question:
14. The rotary engine debuted in the___?
Answer:
cosmo sport