- Guías de estudio, Notas de estudios & Resúmenes
¿Buscas las mejores guías de estudio, notas de estudio y resúmenes para ? En esta página encontrarás 1585 documentos de estudio para .
1.585 resultados
Examen
Ac 413 - Exam 1 Updated Actual Questions And 
Correct Answers
NuevoAC 413 - EXAM 1 UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND 
CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. Internal Auditing Independent, objective assurance and consulting activity designed to add value 
Answer: 
and improve an organization's operations 
Question: 
2. How does IA help an Oraganization accomplish objectives 
Answer: 
By bringing a systematic, disciplined approach to evaluate and improve effectiveness of risk management, 
control and governance processes 
Question: 
3. Services dimensions provided by IA fu...
Examen
Nur 143 Test 1 (Abcd) Updated Actual Questions And 
Correct Answers
NuevoNUR 143 TEST 1 (ABCD) UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND 
CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. General survey 
Answer: 
physical appearance, psychosocial, vital signs 
Question: 
2. Physical 
Answer: 
Age, race, Gender, Size, Stature, Motor activity, body or breath odors all fall into the ________ category of 
general survey 
Question: 
3. Psychosocial 
Answer: 
Dress, grooming, personal hygiene, mood and manner, facial expressions, and speech fall into the _______ 
category of general survey 
Question: 
4....
Examen
Wpc 300 Midterm 1 Updated Actual Questions And 
Correct Answers
NuevoWPC 300 MIDTERM 1 UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND 
CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. Heuristic 
Answer: 
Learns by acting, uses trial and error, values experiences, relies on common sense, seeks satisfying solutions 
Question: 
2. Analytic 
Answer: 
Learns by analyzing, uses step by step procedure, values quantitative and models, builds mathematical 
models, seeks optimal solution 
Question: 
3. Data extraction 
Answer: 
Extract data from primary/secondary source 
Question: 
4. Data transformation 
An...
Examen
Wgu D658 Updated Actual Questions And Correct 
Answers
NuevoWGU D658 UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND CORRECT 
ANSWERS 
Question: 
1. Behaviorism 
Answer: 
lecture, drill and practice, rote learning, multiple choice tests. Learning is passive, occurs via external 
processes, positive reinforcement. 
Question: 
2. Cognitivism 
Answer: 
lecture, visual tools, facilitation to memorize, multiple choice and essay assessments. learning extends 
beyond the external, it is an internal process involving short and long term memory. 
Question: 
3. connectivism 
Answer:...
Examen
Wgu D333 Updated Actual Questions And Correct 
Answers
NuevoWGU D333 UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND CORRECT 
ANSWERS 
Question: 
1. Deontology 
Answer: 
the study of the nature of duty and obligation. 
Question: 
2. Consequentialism 
Answer: 
the doctrine that the morality of an action is to be judged solely by its consequences. The ends justify the 
means 
Question: 
3. Virtue 
Answer: 
behavior showing high moral standards. 
Question: 
4. Relativism 
Answer: 
the doctrine that knowledge, truth, and morality exist in relation to culture, society, or histo...
Examen
Wgu D220 Informatics Updated Actual Questions And 
Correct Answers
NuevoWGU D220 INFORMATICS UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND 
CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. 1. Which information in an electronic 
medical record (EMP) helps a nurse plan & manage a patient's post-operative care after open-heart surgery 
Answer: 
Provider orders 
Question: 
2. 2. Which information in a patient's electronic medical record (EMA), in addition 
to the nursing flowsheets & provider orders, helps a nurse plan & manage fluctuations in blood glucose 
levels 
Answer: 
MAR 
Question: 
3. 3. A...
Examen
Wgu C207 Oa Updated Actual Questions And Correct 
Answers
NuevoWGU C207 OA UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND CORRECT 
ANSWERS 
Question: 
1. Prescriptive 
Answer: 
Analytics is a broad term that refers to a variety of tools that inform managerial decisions. Which term can 
be used to describe managerial decisions 
Question: 
2. Relatively lower cost of computer storage Higher computer processing power 
Answer: 
What are two reasons for the increasing use of analytics in organizational decision making? Choose 2 
answers 
Question: 
3. By quantifying risk 
Answer:...
Examen
Texas Jail Standards: Key Regulations And Facility 
Requirements Updated Actual Questions And 
Correct Answers
NuevoTEXAS JAIL STANDARDS: KEY REGULATIONS AND FACILITY 
REQUIREMENTS UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND 
CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. 1 OFFICER PER 48 INMATE RATIO 
Answer: 
Ratio of officers to inmates in a facility. 
Question: 
2. SELF CONTAINED BREATHING APPARA- TUS 
Answer: 
Equipment used for breathing in hazardous environments. 
Question: 
3. COMMISSION ON JAIL STANDARDS CRE- ATED 
Answer: 
Established in 1975 to oversee jail standards. 
Question: 
4. JURISDICTION EXPANDED FOR COUN- TY & CITY JAIL...
Examen
Nur 211 Test 1 Growth And Development And Newborn 
Updated Actual Questions And Correct Answers
NuevoNUR 211 TEST 1 GROWTH AND DEVELOPMENT AND NEWBORN 
UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. examples of high risk conditions for pregnancy 
Answer: 
young age, poor nutrition, diabetes, HTN, drug use, geriatric pregnancy, PCOS, multiple gestation, stress, 
Question: 
2. when does risk assessment of pregnancy begin 
Answer: 
at first prenatal visit and at each visit 
Question: 
3. maternal morbidity and mortality effect what groups 
Answer: 
patients who are high risk, black an...
Examen
Ntc Reviewer Updated Actual Questions And 
Correct Answers
NuevoNTC REVIEWER UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND 
CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. Aeronautical fixed service (AFS) 
Answer: 
A telecommunication service between specified fixed points provided primarily for the safety of air 
navigation and for the regular, efficient and economical operation of air services. 
Question: 
2. Aeronautical Ground Station 
Answer: 
Aircraft stations are allowed to contact ________________. 
Question: 
3. 3-30 MHz 
Answer: 
Frequency Range for High Frequency (FH) 
Question: 
...
Examen
0 Cj-230 Updated Actual Questions And Correct 
Answers
Nuevo0 CJ-230 UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND CORRECT 
ANSWERS 
Question: 
1. Which of the following groups has broad discretion to create and pass laws? 
Answer: 
Legislators 
Question: 
2. Which of the following are the components of effective decision making? Select all that apply. 
Answer: 
Integrity Common sense 
Question: 
3. Based on a study of over 3,000 officers, which of the following are steps that can be taken to improve 
integrity? Select all that apply. 
Answer: 
Solicit community feedback...
Examen
Nerc Test Updated Actual Questions And Correct 
Answers
NuevoNERC TEST UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND CORRECT 
ANSWERS 
Question: 
1. 60 minutes 
Answer: 
According to Nerc Standards, an emergency interchange transaction can be exempt from tagging if it is less 
than_________________ 
Question: 
2. 2 business days 
Answer: 
A BA or LSE that requests an EEA 3 must complete and EEA 3 report and submit it to the RC within how 
many days 
Question: 
3. 5% 
Answer: 
During restoration efforts load pick-ups should not ex- ceed_____________ percentage of synchroni...
Examen
Namp 4790.2D Updated Actual Questions And Correct 
Answers
NuevoNAMP 4790.2D UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND CORRECT 
ANSWERS 
Question: 
1. What does NAMP stand for? 
Answer: 
Naval Aviation Maintenance Program 
Question: 
2. What is the objective of the NAMP 
Answer: 
Achieve and continually improve aviation material readiness and safety standards 
Question: 
3. Who's in charge of the NAMP? 
Answer: 
Chief of naval operations 
Question: 
4. NAMP Programs 
Answer: 
Fuel Surveillance NOAP - Navy Oil Analysis Program Hydraulic Contamination FOD Prevention Too...
Examen
Installer Tech 7 Updated Actual Questions And 
Correct Answers
NuevoINSTALLER TECH 7 UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND 
CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. In many cases, a(n) ? is the only link between labor and management 
Answer: 
project manager 
Question: 
2. A ? is a skilled worker who has successfully completed an official apprenticeship qualification in a 
building trade or craft. 
Answer: 
Journeyman Journey-level worker Technician 
Question: 
3. Apprentice programs typically occur over the course of ? , depending on the trade and licensing 
examination requireme...
Examen
Fp-C/Ccp-C Diagnostic Exam Updated Actual 
Questions And Correct Answers
NuevoFP-C/CCP-C DIAGNOSTIC EXAM UPDATED ACTUAL 
QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. When inflated to the correct pressure saline from the ART line infuses at what rate? 
A. 30 ml/hr 
B. 3 ml/hr 
C. 5 ml/hr 
D. 300 ml/hr 
E. It does not infuse any fluid 
Answer: 
B. 3 ml/hr 
Question: 
2. he amount of air moved with one normal respiratory cycle is called: 
A. Minute volume 
B. Alveolar air 
C. Tidal volume 
D. Dead air space 
E. Total lung capacity 
Answer: 
C. Tidal volume 
Question: 
3. Wha...
Examen
Scmh 1010 Adams Final Updated Actual Questions And 
Correct Answers
NuevoSCMH 1010 ADAMS FINAL UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND 
CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. What is the scientific method?: Logical procedure for gathering and testing ideas. Observation, 
identifying problems, develop a hypothesis, predict and test. 
Answer: 
Question: 
2. What are the common abuses of science?: Science is not infallible, complete, political, comparable with 
religion 
Answer: 
Question: 
3. Newton's First Law - The Law of Inertia: In the absence of a new external force, an object...
Examen
Nurs 5461 Exam 1- Questions With Correct Answers 
100% Correct Updated Actual Questions And Correct 
Answers
NuevoNURS 5461 EXAM 1- QUESTIONS WITH CORRECT ANSWERS 
100% CORRECT UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND CORRECT 
ANSWERS 
Question: 
1. NURS 5461 EXAM 1 Exam Coverage 
Answer: 
Exam coverage for NURS 5461 Exam 1 includes foundational advanced nursing concepts commonly 
introduced in the early part of graduate-level nursing coursework. It focuses on patient assessment, 
pathophysiology, pharmacologic considerations, diagnostic reasoning, and management of common acute 
and chronic conditions relevant to the ...
Examen
Nurs 620 Exam 2 Updated Actual Questions And 
Correct Answers
NuevoNURS 620 EXAM 2 UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND 
CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. s/s TB 
Answer: 
cough, night sweats, fever, hemoptysis, wt loss 
Question: 
2. s/s Community acquired pneumonia CAP 
Answer: 
non/prod cough, fever, chills, chest discomfort, fatigue, dyspnea, pleuretic pain 
Question: 
3. s/s bronchitis 
Answer: 
non/prod cough < 3 wks 
Question: 
4. s/s Flu 
Answer: 
myalgia, ST, headache, fever, chills,dry cough, runny nose 
Question: 
5. coughing + excess mucus production for 3 ...
Examen
Nurs 330 Exam 1 Updated Actual Questions And 
Correct Answers
NuevoNURS 330 EXAM 1 UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND 
CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. What are the 6 signs of compartment syndrome? 
Answer: 
Pain (gaining) Pallor (pale) Paresthesia (change in sensation) Paralysis (Lack of movement) Pulselessness 
Poikilothermia (Change in temp) 
Question: 
2. Bursitis 
Answer: 
inflammatory condition where fluid-filled sacs (bursae) that prevent joint friction become inflamed 
Question: 
3. impingement syndrome 
Answer: 
impaired movement of the rotator cuff of the sho...
Examen
Nur 3405 Quiz 1 Updated Actual Questions And 
Correct Answers
NuevoNUR 3405 QUIZ 1 UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND 
CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. Qualitative method, Naming a phenomenon 
Answer: 
Which research terms align with the constructivist paradigm? (Select all that apply.) 
Question: 
2. Who should determine when is it appropriate to remove an indwelling catheter? 
Answer: 
Which nursing question would most likely need to be based on current evidence to ensure positive patient 
outcomes? 
Question: 
3. How to appraise published literature., How to synthes...