ANSWERS
Question:
1. What does NAMP stand for?
Answer:
Naval Aviation Maintenance Program
Question:
2. What is the objective of the NAMP
Answer:
Achieve and continually improve aviation material readiness and safety standards
Question:
3. Who's in charge of the NAMP?
Answer:
Chief of naval operations
Question:
4. NAMP Programs
Answer:
Fuel Surveillance NOAP - Navy Oil Analysis Program Hydraulic Contamination FOD Prevention Tool
Control Corrosion Prevention and Control Support Equipment ALSS Vibration Analysis HazMat Phase
Maintenance Logs and Records Manpower TD Complaiance Maintenance Control Compass Calibration
Data Analysis
Question:
5. IMRL
- Support equipment
Answer:
Individual Material Readiness List
Question:
6. MRC
Answer:
Maintenance Requirement Card
Question:
7. DEMOT
Answer:
ORDINANCE IT ENGINES ELECTRICAL AIRFRAME
Question:
8. ADAMTEO
,Answer:
AD - 110 AM - 120 AT - 210 AE - 220 A0 - 230
Question:
9. AD
- Engines
- Transmission
- Rotor system
Answer:
Aviation Machinist Mate - 110 Anything that spins
Question:
10. AE
- AFCS
- No Flight / Spread Light
- Electrical Wiring
- Instruments
- Generators
- Battery
- Stab Issues
Answer:
Aviation Electricians Mate - 220
Question:
11. AM
- Airframe
- ECS
- Struts
- Hyds (suspension and brakes too)
- Flight Controls
- Fluid Pressure in Rotors
- Tires
Answer:
Aviation Structural Mechanic - 120
Question:
12. AO
- CADs
- Ordnance
Answer:
Aviation Ordnanceman - 230
, Question:
13. AT
- Mission systems
- Mission and Flight Displays
- Dome
- PIUs
- Radios
- Avionics
- Secure Comms
Answer:
Aviation Electronics Technician - 210
Question:
14. PRs
Answer:
Aviation Equipment Survivalman -13A
Question:
15. QA
Answer:
Quality Assurance - 040
Question:
16. Maintenance Control + AZ Material Control Corrosion
Answer:
Aviation Maintenance Administrationman - 020 050 12C
Question:
17. Line Shack
Answer:
310
Question:
18. - QASO (Quality Assurance Safety Observer)
A sheet
Answer:
8 - Ordnance/ Special Equipment/ Limits/ Remarks Inspected and signed 9 - Plane Captain Signature 10 -
SFF Signature (Off going PIC) 11 - PIC Aviation Inspection and Acceptance Record 1 - BUNO 2 - T/M/S 3
- Reporting Custodian 4 - Oxygen 5 - Fuel quantity and grade 6 - Oil quantity and grade 7 - Date of PIC
acceptance
Question:
19. Pilot Signs for in block 11 on A Sheet