- Guías de estudio, Notas de estudios & Resúmenes
¿Buscas las mejores guías de estudio, notas de estudio y resúmenes para ? En esta página encontrarás 1585 documentos de estudio para .
1.585 resultados
Examen
Cpxp Exam Study Guide (In Progress) Updated Actual 
Questions And Correct Answers
NuevoCPXP EXAM STUDY GUIDE (IN PROGRESS) UPDATED ACTUAL 
QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. How did the report of quality measures to CMS begin? 
Answer: 
Hospitals could voluntarily report quality measures starting in 2001- adapting to current state from there 
Question: 
2. What is HCAHPS 
Answer: 
Hospital Consumer Assessment of Healthcare Providers and System 
Question: 
3. What are some metrics for outcome of care? 
Answer: 
mortality, readmission, complications, hospital associated in...
Examen
Cpxp Exam Study Guide (In Progress) Updated Actual 
Questions And Correct Answers
NuevoCPXP EXAM STUDY GUIDE (IN PROGRESS) UPDATED ACTUAL 
QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. How did the report of quality measures to CMS begin? 
Answer: 
Hospitals could voluntarily report quality measures starting in 2001- adapting to current state from there 
Question: 
2. What is HCAHPS 
Answer: 
Hospital Consumer Assessment of Healthcare Providers and System 
Question: 
3. What are some metrics for outcome of care? 
Answer: 
mortality, readmission, complications, hospital associated in...
Examen
Chapter 4 Learnsmart Updated Actual Questions And 
Correct Answers
NuevoCHAPTER 4 LEARNSMART UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND 
CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. Which of the following is/are part of the activities and responsibilities of product and service design? 
Answer: 
Translate product/service specifications into process specifica- tions.Formulate cost targets. Construct and 
test prototypes. Develop new products/services. 
Question: 
2. One of the key questions in product and service design is "Can we do it?" This question considers 
_______. 
Answer: 
manufa...
Examen
Ac 340 Chapter 3 Updated Actual Questions And 
Correct Answers
NuevoAC 340 CHAPTER 3 UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND 
CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. Documentation 
Answer: 
narratives, flowcharts, diagrams, and other written materials that explain how a system works 
Question: 
2. Narrative Descriptions 
Answer: 
written step by step explanation of system components and how they interact 
Question: 
3. How to interpret document 
Answer: 
Read, Evaluate, prepare 
Question: 
4. Business Process Diagram (BPD) 
Answer: 
A visual way to describe the different steps or a...
Examen
Gpstc Exam 2 Updated Actual Questions And Correct 
Answers
NuevoGPSTC EXAM 2 UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND CORRECT 
ANSWERS 
Question: 
1. Probable Cause 
Answer: 
Facts or circumstances that would make a reasonable or prudent person believe a crime is being or has been 
committed. 
Question: 
2. Probable Cause is the basis: 
Answer: 
To arrest, to search, to seize 
Question: 
3. Exclusionary Rule 
Answer: 
Evidence illegally obtained will not be admissible in court 
Question: 
4. Weeks v. United States 
Answer: 
Established the exclusionary rule in federal c...
Examen
Wgu D514 Updated Actual Questions And Correct 
Answers
NuevoWGU D514 UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND CORRECT 
ANSWERS 
Question: 
1. Quantitative Research 
Answer: 
Involves the analysis of numeric data, employing statistical methods to draw conclusions and make 
inferences. This type of research focuses on variables and aims to measure and quantify relationships 
between variables, providing numerical insights. 
Question: 
2. Example of Quantitative Research 
Answer: 
Studying the efficacy and safety of a specific medication in treating a particular medica...
Examen
Test Answers Med Aide Updated Actual Questions 
And Correct Answers
NuevoTEST ANSWERS MED AIDE UPDATED ACTUAL QUESTIONS 
AND CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. A medication aide must work under the direct supervision of a licensed nurse 
Answer: 
TRUE 
Question: 
2. Types of drug reactions include: Local effect, systemic effect, and emotional (placebo) effect 
Answer: 
Question: 
3. The employee misconduct registry is maintained by: 
Answer: 
HHSC 
Question: 
4. Which of the following is an unwanted medication reactions? 
Answer: 
Allergic reaction, drug side effect, and...
Examen
Rel 275 Final Sharp Updated Actual Questions And 
Correct Answers
NuevoREL 275 FINAL SHARP UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND 
CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. What were the two stated purposes of King Benjamin gathering his people together? 
Answer: 
Kingdom is conferred upon his son Give the people a name 
Question: 
2. What were pieces of evidence which led some scholars to believe there is a possibility that Mosiah 1 may 
not have been the original first chapter of the Book of Mosiah (they believe it may have been Mosiah3)? 
Answer: 
No synopsis as an introduction in m...
Examen
Rcp 210 Final Updated Actual Questions And Correct 
Answers
NuevoRCP 210 FINAL UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND CORRECT 
ANSWERS 
Question: 
1. Sensorium definition 
Answer: 
State of mind 
Question: 
2. Orthopnea 
Answer: 
difficulty breathing when lying down 
Question: 
3. Chem 7/BMP 
Answer: 
basic metabolic panel 
Question: 
4. BNP (brain natriuretic peptide) Critical >400 
Answer: 
Positive >100 
Question: 
5. Potassium (K+) 
Answer: 
3.5 to 4.5 mEq/L 
Question: 
6. Sodium (Na+) 
Answer: 
135-145 mEq/L
Examen
Nurs 5463 Test 1 Updated Actual Questions And 
Correct Answers
NuevoNURS 5463 TEST 1 UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND 
CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. Atypical s/s of AMI in older adults 
Answer: 
diaphoresis, SOB, N/V, AMS, syncope 
Question: 
2. What differential diagnoses are most important when presenting with chest pain? 
Answer: 
AMI, PE, PTX, aortic dissection, esophageal rupture 
Question: 
3. What is considered ST elevation in men and women? 
Answer: 
Men = 2mm Women = 1.5mm OR new LBBB in 2 leads 
Question: 
4. Which troponin is more specific? I or T? 
Answ...
Examen
Nur 406 Final Exam Review Updated Actual Questions 
And Correct Answers
NuevoNUR 406 FINAL EXAM REVIEW UPDATED ACTUAL QUESTIONS 
AND CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. Mental Illness 
Answer:- a disruption in structure or function of the brain that leads to distress and/or 
disability 
Question: 
2. Three keys to caring & therapeutic relationships 
Answer:- trust- safety- partnerships 
Question: 
3. Recovery Model 
Answer:- a holistic, person-centered approach to mental health care 
Question: 
4. Two premises of the Recovery Model 
Answer:- it is possible to recover from a m...
Examen
Nur 306 Exam 1 Updated Actual Questions And 
Correct Answers
NuevoNUR 306 EXAM 1 UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND 
CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. Never ever add ____ zeros to numbers. 
Answer: 
trailing 
Question: 
2. Always add ____ zeros to numbers less than 1. 
Answer: 
leading 
Question: 
3. CCN Rounding Rule 
Answer: 
round all answers to the tenths place unless it is a whole number answer 
Question: 
4. CCN Rounding Rule Exceptions 
Answer: 
liquids < 1mL, Body Surface Area, Drop factor, plain iv fluid infusions, iv infusions with a medication 
additive 
...
Examen
Wgu D771 Formulas To Memorize Updated Actual 
Questions And Correct Answers
NuevoWGU D771 FORMULAS TO MEMORIZE UPDATED ACTUAL 
QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. slope intercept form of a line 
Answer: 
y=mx+b 
Question: 
2. slope 
Answer: 
m= rise/run 
Question: 
3. markup pricing 
Answer: 
= percent markup x cost 
Question: 
4. retail price 
Answer: 
cost + markup 
Question: 
5. total price 
Answer: 
=purchase price x (1 + sales tax rate) 
Question: 
6. 80/20 budget 
Answer: 
80% wants needs 20% savings 
Question: 
7. 50-30-20 
Answer: 
50% needs, 30% wants, 20% ...
Examen
Nsgd 2147 Rpn To Bscn Role Transition Updated 
Actual Questions And Correct Answers
NuevoNSGD 2147 RPN TO BSCN ROLE TRANSITION UPDATED 
ACTUAL QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. Which of the following has mandated that nurses are to have a basic understanding of the Canadian legal 
system? 
A. Provincial and federal nursing bodies 
B. The Supreme Court of Canada 
C. Provincial nursing labour unions 
D. The Drug and Pharmacies Regulation Act, 1990 
Answer: 
A. Provincial and federal nursing 
bodies 
Question: 
2. Why do nurses need to have an understanding of ethics? 
A. Nu...
Examen
Noce Certification Set Updated Actual Questions 
And Correct Answers
NuevoNOCE CERTIFICATION SET UPDATED ACTUAL QUESTIONS 
AND CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. NOCE stands for 
Answer: 
National Opticianry Competency Exam 
Question: 
2. a lens' focal length can be altered by 
Answer: 
changing the curvature of one surface 
Question: 
3. meniscus, equiconcave and flat concave are types of: minus lenses 
Answer: 
Question: 
4. equiconvex flat convex, meniscus are all types of: 
Answer: 
plus lenses 
Question: 
5. this kind of lens has one convex and one concave surface...
Examen
Mis 250 Wsu Exam 1 Updated Actual Questions And 
Correct Answers
NuevoMIS 250 WSU EXAM 1 UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND 
CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. Which of the following is a difference between information and data? 
Answer: 
Information is processed data, whereas data is unformatted words. 
Question: 
2. Which of the following accurately describes the function(s) of the business processes component in 
information systems? 
Answer: 
Achieve a task by designing a set of activities 
Question: 
3. The following are all examples of the risk scenarios associated wi...
Examen
Inen 4301 Exam 1 Updated Actual Questions And 
Correct Answers
NuevoINEN 4301 EXAM 1 UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND 
CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. ________ is the collection, analysis and interpretation of data for use in quality activities. 
Answer: 
SQC 
Question: 
2. ASQ is an acronym for ____________. 
Answer: 
the American Society for Quality 
Question: 
3. Benchmarking requires a constant testing of external process against the industries best practices. 
Answer: 
False 
Question: 
4. Quality Assurance is process oriented and focuses on defect prevention, w...
Examen
Cvs 207-Exam 2 Updated Actual Questions And 
Correct Answers
NuevoCVS 207-EXAM 2 UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND 
CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. volume of blood ejected per beat 
Answer: 
stroke volume 
Question: 
2. SV=? 
Answer: 
EDV-ESV 
Question: 
3. what are the units for stroke volume? 
Answer: 
ml and cc 
Question: 
4. volume of blood circulated per minute 
Answer: 
cardiac output 
Question: 
5. CO=? 
Answer: 
EDV-ESVxHR/1000 
Question: 
6. what are the units for cardiac output? 
Answer: 
L/minute 
Question: 
7. percentage of blood ejected per beat 
Answer...
Examen
Acg 3401 Exam 1 Updated Actual Questions And 
Correct Answers
NuevoACG 3401 EXAM 1 UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND 
CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. What does too much information casue? 
Answer: 
Information overload 
Question: 
2. What is an accounting information system? 
Answer: 
a system that collects, records, stores, and processes data to produce information for decision makers 
Question: 
3. Accountants need to understand how an AIS: 
Answer: 
is designed implemented, and used. how information is reported, and how the information is used to make 
decisions 
...
Examen
Acg 3401 Exam 1 Updated Actual Questions And 
Correct Answers
NuevoACG 3401 EXAM 1 UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND 
CORRECT ANSWERS 
Question: 
1. system 
Answer: 
A __ is a set of interdependent elements that together accomplish specific objectives. 
Question: 
2. collect, store, manage, information 
Answer: 
An information system (or management information system) consists of an integrated set of computer-based 
and manual components established to ___________, ___________, and __________ data and to provide 
_____________________________ to users 
Question: 
3....