CORRECT ANSWERS
Question:
1. Never ever add ____ zeros to numbers.
Answer:
trailing
Question:
2. Always add ____ zeros to numbers less than 1.
Answer:
leading
Question:
3. CCN Rounding Rule
Answer:
round all answers to the tenths place unless it is a whole number answer
Question:
4. CCN Rounding Rule Exceptions
Answer:
liquids < 1mL, Body Surface Area, Drop factor, plain iv fluid infusions, iv infusions with a medication
additive
Question:
5. Liquids less than 1 mL should be rounded to ____
Answer:
hundredths place
Question:
6. Body Surface Area (BSA) should be rounded to ___
Answer:
hundredths place
Question:
7. Drop factor (drops/mL in IV infusion sets) should be rounded to ___
Answer:
nearest whole number
Question:
8. Plain IV fluid infusions should be rounded to ______
Answer:
nearest whole number
, Question:
9. IV infusions with a med additive should be rounded to ___.
Answer:
nearest tenth
Question:
10. Rights of Medication Administration
Answer:
- time
- documentation
+
- reason
- response
- education
- EMR
- patient
- medication
- dose
- route
Question:
11. Right Patient
Answer:
check 2 patient identifiers, know med history, allergies, and other meds pt has taken
Question:
12. Right Medication
Answer:
generic and trade names
Question:
13. Right Dose
Answer:
amount or weight of the med in the specific unit of measure (per capsule/tablet/millimeter)
Question:
14. Right Route
Answer:
oral, topical, injection, intravenous
Question:
15. Right Time/ Frequency
Answer:
24 hour clock, how often med is given