Exam Medical Assistant Test
Latest 2026/2027 Version | 100%
Verified with Correct Questions
and Answers
Question: Professionalism includes how you _____.
o Talk
o Dress
o Interact
Correct Answer: Talk, Dress, Interact
2. Question: Making lists to not forget tasks for the
day is an example of this.
, Correct Answer: Organization
3. Question: A healthcare professional's work attire
should be _____.
Correct Answer: Clean, wrinkle-free and
professional
4. Question: This person may be in charge of an
outpatient service within a larger healthcare
facility.
Correct Answer: Health services manager
5. Question: This member of the healthcare team
monitors the physical, mental and emotional needs
of the patient.
Correct Answer: Patient care technician
6. Question: Which member of the healthcare team
listens to the provider's dictation and types what is
heard?
Correct Answer: Medical transcriptionist
, 7. Question: EMT personnel _____ patients, while
paramedics might begin to cure them.
Correct Answer: Stabilize
8. Question: This person is trained to organize and
manage patient health data in digital and hard-copy
formats, ensuring the quality, accuracy,
accessibility and security of this critical
documentation.
Correct Answer: EMR specialist
9. Question: Which part of the healthcare team will
diagnose illness, develop and manage treatment
plans, prescribe medications and often serve as a
patient's principal healthcare provider?
Correct Answer: Physician assistant
10. Question: This setting may be a provider's
office or emergency department.
Correct Answer: Outpatient
, 11. Question: Which is not a responsibility of a
nurse or nurse's assistant?
Correct Answer: Prescribing medications
12. Question: What are two essential
characteristics of a successful healthcare
professional?
Correct Answer: Warmth and confidence
13. Question: To give yourself the best chance of
gaining a new client, besides professionalism and
adaptability, what must you remember and
practice?
Correct Answer: Presentation
14. Question: Which member of the healthcare
team works under the supervision of RNs or LPNs
fulfilling daily tasks that provide for the basic care
of patients?
Correct Answer: Certified nursing assistant