710 results
Newest Public Services summaries
Exam (elaborations)
Ultimate A+ Questions And Answers For Nursing Home Administration Exam.
ULTIMATE A+ QUESTIONS AND ANSWERS FOR NURSING HOME ADMINISTRATION EXAM. 
 
The State Department responsible for licensure and certification of nursing homes is the? 
Bureau of Health Systems 
The "Code" empowering the licensing and certification of nursing homes in Michigan is the: 
Public Act 368 of 1978 
In the Nursing Home rules originally promulgated by the Michigan Department of Community Health and now enforced by the Bureau of Hearth Services defines an adult as a person: 
15 years ...
Exam (elaborations)
Basic Pediatric Nursing Care NCLEX QUESTIONS QUIZ 8
Basic Pediatric Nursing Care NCLEX QUESTIONS and ANSWERS 2025 
1. What was one of the major strides in pediatric care made by Dr. Abraham Jacobi? 
a. 
Pediatric wards in hospitals 
b. 
Free inoculations against smallpox 
c. 
Milk stations in the city of New York 
d. 
Serving nutritious foods in orphanages - ansANS: C 
Dr. Abraham Jacobi, referred to as the father of pediatrics, initiated the establishment of milk stations in New York demonstrating how to sanitize milk for children. 
 
2. What w...
Exam (elaborations)
health and social - unit 6 - personalisation
health and social - unit 6 - personalisation 
Monitor was established as a specialist regulator to protect patients' interests. 
 
Historic overview - ansInstitutional history of public services 
 - in the 19th century many individuals with disabilities were moved from their homes and communities into asylums and workhouses. 
 - they were treated as second-class citizens 
 
Disability Rights Movement and links to person centred approach 
 - protests by disabled people lead to the landmark int...
Exam (elaborations)
Health & Social Care Unit 2
HEALTH & SOCIAL CARE UNIT 2:Question and Answers 
4 main organisations within the public sector - ans1) NHS England 
2) HSC in Northern Ireland 
3) NHS Scotland 
4) NHS Wales 
 
Adapting HSC provisions for service users - ansrequires HSC workers to: 
-address their own prejudices 
-adapt their behaviour 
-understand/meet service users needs 
-actively challenge discrimination 
-ensure care settings are welcoming/accessible 
 
adult social care services - ans-for those over 18 with disabili...
Exam (elaborations)
Exam (elaborations) OPOTA COMPREHENSIVE TEST BANK EXAM 2024-2025 latest volume best for exam preparation
OPOTA COMPREHENSIVE TEST BANK EXAM 
UPDATED QUESTIONS AND ACCURATE ANSWERS (420 
QUESTIONS &ANSWERS) 
GUARANTEED SUCCESS GRADED A+ LATEST VOLUME 
List a peace officer main goals 
Answers : its to enforce the laws preserve the peace , provides 
services , prevent crime , protect civil rights and liberties 
Identify the items to consider when exercising discretion 
Answers; USE sound judgment to determine which laws are to be 
formally enforced 
- Determine if there is a more constructive remedy ...
Exam (elaborations)
Cisco Data Center Nexus dashboard essentials post TEST FINAL 2024
Cisco Data Center Nexus dashboard essentials post TEST FINAL 2024 
 
Cisco Data Center Nexus Dashboard Essentials | DCNDE 
Part 1 Section 1. Cisco Nexus Dashboard Platforms /Nexus Dashboard Essentials 
Section 1 
1. Which three components are part of the Cisco Nexus Dashboard platform services? (Choose three.) 
VXLAN controller 
x Fabric controller 
Workload Optimizer 
x Insights 
x Orchestrator 
Terraform integrator 
 
2. When deploying a physical Cisco Nexus Dashboard, how many physical se...
Essay
Essay Unit 8 - Promoting public health task 1
In P1 I need to explain what public health is involved in and within it detail its 6 objectives that are related to public health and the development strategies of public health policy which are 3 important strategies that are related to the entire topic. Public health is a field of study and practice that focuses more particularly on protecting and improving the health of communities and populations in each place. This involves the organised efforts of government agencies, health professionals,...
Exam (elaborations)
Foundations Nursing Final Exam Latest Update 2024 With Correct Questions And Answers
1. The nurse is applying for a position with a home care organization that specializes in spinal 
cord injury. In which type of health care facility does the nurse want to work? 
a. Secondary acute 
b. Continuing 
c. Restorative 
d. Tertiary - 
Patients recovering from an acute or chronic illness or disability often require additional 
services (restorative care) to return to their previous level of function or reach a new level of 
function limited by their illness or disability. Restorative...
Exam (elaborations)
PMH-C Multiple Choice Verified Answers
PMH-C Multiple Choice Verified Answers 
What is the mission of Postpartum Support International (PSI)? 
to advocate public policies which guarantee these rights and ensure access to mental health services for 
pregnant and postpartum women. 
to promote awareness, prevention and treatment of mental health issues related to childbearing in 
every country worldwide. 
to promote gender-sensitive and autonomy-enhancing mental health services for pregnant and 
postpartum women. ️to promote a...
Exam (elaborations)
CFCM Exam Practice Test Graded A+
CFCM Exam Practice Test Graded A+ 
1. Certificate of Competency: - A certificate issued by the Small Business Administration (SBA) stating that the holder is responsible 
for receiving and performing a specific Government contract. ️ 
2. Fast Payment Procedure Limitation: - Except as specifically permitted, the fast payment procedure may not be used for individual 
purchasing instruments exceeding $35,000. ️ 
3. Government Wide Point of Entry: - Contractors can access information about...
Exam (elaborations)
ACHE - Governance and Organizational Structure All Answers Correct
ACHE - Governance and Organizational Structure All Answers 
Correct 
1. Strategic Business Unit 
A distinct division, product line, or profit center within an organization that concentrates on a specific 
product line or market segment to drive profitability. ️ 
2. Span of Control 
The ideal number of subordinates a manager should supervise effectively. ️ 
3. Reserved Powers 
Authority that is permanently allocated to the central corporation within a multi-corporate structure. ...
Exam (elaborations)
ACHE Test All Answers Correct
ACHE Test All Answers Correct 
1. According to ACHE's Code of Ethics, how can healthcare executives avoid or minimize the negative 
impacts of conflicts of interest? - A. Create a public relations strategy to manage potential conflict-of-interest situations. - B. Refrain from participating in specific decisions where conflicts may arise. - C. Ensure that members submit annual disclosures of significant activities and holdings for review. - D. Disclose the conflict to those in higher p...
Exam (elaborations)
RHIT-Domain 1-Domain 1: Data Content, Structure, and Information Governance
RHIT-Domain 1-Domain 1: Data Content, Structure, and 
Information Governance 
Data Sets and Data Elements 
1. What is the primary purpose of a data set in healthcare? 
Answer: To recommend common data elements to be collected in health records. 
2. Which data set is used to develop care plans for residents in long-term care facilities? 
Answer: Minimum Data Set (MDS). 
3. What is the main purpose of the Uniform Hospital Discharge Data Set (UHDDS)? 
Answer: To provide a list of recommende...
Exam (elaborations)
ARF Administrator Certification Already Graded A+
ARF Administrator Certification Already Graded A+ 
1. What is the minimum age requirement to be an ARF administrator? 
Answer: 21 years old 
2. What is the minimum age requirement to work in the adult residential facility industry? 
Answer: 18 years old 
3. What are the education requirements to be an ARF administrator for a 6-bed facility? 
Answer: High school diploma or General Education Development (GED) 
4. What are the education requirements to be an ARF administrator for a 7-15 bed ...
Exam (elaborations)
AHIP 2024 Module 1 Already Rated A
AHIP 2024 Module 1 Already Rated A 
Question 1: Mrs. Park, an elderly retiree with a low fixed income, is seeking assistance with Medicare 
costs. What should you tell her? 
Answer: Mrs. Park should contact her state Medicaid agency to see if she qualifies for one of several 
programs that can help with Medicare costs. 
Question 2: Mr. Schmidt wants to plan for retirement and knows he'll be eligible for Original Fee-for 
Service (FFS) Medicare. What coverage can he expect? 
Answer: Part A...
Exam (elaborations)
CHAPTER 2 Verified Solutions
CHAPTER 2 Verified Solutions 
Coding and Billing 
What code set is used to report procedure codes by a facility? 
Options: a. ICD-10-CM; b. ICD-10-PCS 
Answer: b. ICD-10-PCS 
Which service is covered by Medicare Part B? 
Options: a. Hospital services; b. Physician surgical fees 
Answer: b. Physician surgical fees 
What is not a reason to append a modifier to a CPT or HCPCS Level II code? 
Options: a. Medical necessity; b. Unusual or extraordinary circumstance 
Answer: a. Medical necess...
Exam (elaborations)
Maryland State Board Cosmetology Graded A+
Maryland State Board Cosmetology Graded A+ 
1. Where must a cosmetologist's license be displayed? 
Answer: In full view of the public. 
2. How many apprentices can a senior cosmetologist have at a time? 
Answer: Only one. 
3. How many hours per week must an apprentice train as a minimum? 
Answer: At least 20 hours. 
4. To pass the examinations, what percentage must you score on both theory and practical tests? 
Answer: 75%. 
5. What is the cost to renew a cosmetologist's license? 
An...
Exam (elaborations)
Download this complete,fully solved and updated actual exam for JKO HIPAA Challenge Exam (updated 2024)|GUARANTEED SUCCESS
The HIPAA Privacy Rule applies to which of the following? 
All of the above 
 
 
 
Which of the following are breach prevention best practices? 
All of the above 
 
 
 
A breach as defined by DOD is broader than a HIPAA breach (or breach defined by HHS) T or F 
True 
 
 
 
The e-Goverment Act promotes the use of electronic government services by the public and improves the use of information technology in the government. 
True 
 
 
 
A System of Records Notice (SORN) serves as a notice to the pu...
Exam (elaborations)
Community Paramedicine Verified Answers
Community Paramedicine Verified Answers 
1. What is the definition of health? 
A) The absence of disease 
B) The state of physical well-being 
C) The state of mental well-being 
D) The state of complete physical, mental, and social well-being 
Correct answer: D) The state of complete physical, mental, and social well-being 
2. What was the earliest mission of Public Health? 
A) To provide health education and promotion 
B) To develop healthcare policies 
C) To control communicable dise...
Exam (elaborations)
Community Paramedicine Graded A+
Community Paramedicine Graded A+ 
1. What is the definition of health? 
A) The absence of disease 
B) The state of complete physical, mental, and social well-being 
C) A state of optimal physical performance 
D) A state of optimal mental performance 
Correct answer: B) The state of complete physical, mental, and social well-being 
2. What was the earliest mission of Public Health? 
A) To provide health education and promotion 
B) To develop healthcare policies 
C) To control communicab...