Nutrition Therapy and Pathophysiology 4th Edition,
by Marcia Nelms and Kathryn P. Sucher. All Chapters 1-25 I
CopyrightICengageILearning.IPoweredIbyICognero. PageI1
,Chapter 1 - Role of the Registered Dietitian Nutritionist in the Health Care
TrueI/IFalse
1. TheIScopeIofIPracticeIencompassesItheIrangeIofIroles,Iactivities,IandIregulationsIwithinIwhichInutritionI
andIdieteticsIpractitionersIperform.
a. True
b. False
ANSWER: True
DIFFICULTY: Bloom's:IUnderstand
REFERENCES:I TheIRegisteredIDietitianIinIClinicalIPractice
2. HospiceIfacilitiesIfocusIonIintegrated,ImultidisciplinaryIassistanceIforIrecoveryIfromIacuteIorIchronicI i
llnessIand/orIsurgicalIprocedures.
a. True
b. False
ANSWER: False
DIFFICULTY: Bloom's:IRemember
REFERENCES:I TheIRegisteredIDietitianIinIClinicalIPractice
3. WithIaIminimumIofI1,000IhoursIofIrelatedIpracticeIandIatIleastI90IcontinuingIeducationIcredits,IaI r
egisteredIdietitianImayIbecomeIaIlactationIconsultant.
a. True
b. False
ANSWER: True
DIFFICULTY: Bloom's:IUnderstand
REFERENCES:I OtherIHealthIProfessionals—InterdisciplinaryITeams
4. MedicalIdoctorsIareIcommonlyIresponsibleIforItheIinitialInutritionIscreeningIofIpatientsIandIforI
notifyingItheIdietitianIifIaIpatient’sIintakeIisIinadequate.
a. True
b. False
ANSWER: False
DIFFICULTY: Bloom's:IUnderstand
REFERENCES:I OtherIHealthIProfessionals—InterdisciplinaryITeams
5. SomeIstatesIprovideIMedicaidIbenefitsIforInutritionIservices,IbutIthereIisIsignificantIvariabilityIbetweenI
states.
a. True
b. False
CopyrightICengageILearning.IPoweredIbyICognero. PageI2
,ANSWER: True
DIFFICULTY: Bloom's:IUnderstand
REFERENCES:IIHealthICareIServicesIandIReimbursementIforIMedicalINutritionITherapyI(MNT)
6. ToIprovideIoptimalInutritionalIcare,IallIaspectsIofIaIpatient’sIlifeImustIbeIconsidered.
a. True
b. False
ANSWER: True
DIFFICULTY: Bloom's:IUnderstand
REFERENCES:IIDevelopingICriticalIThinkingISkillsIandIProfessionalIPerformance
7. Evidence-basedIpracticeIcanIbestIbeIdefinedIasIpurposeful,Iself-
regulatoryIjudgmentIthatIresultsIinI interpretation,Ianalysis,Ievaluation,IandIinferenceIuponIwhichItha
tIjudgmentIisIbased.
a. True
b. False
ANSWER: False
DIFFICULTY: Bloom's:IRemember
REFERENCES:IIDevelopingICriticalIThinkingISkillsIandIProfessionalIPerformance
8. TheIcognitiveIprocessesIthatIaIdietitianIgoesIthroughItoImakeIclinicalIjudgmentsIareIknownIasIpracticeI
standards.
a. True
b. False
ANSWER: False
DIFFICULTY: Bloom's:IRemember
REFERENCES:IIDevelopingICriticalIThinkingISkillsIandIProfessionalIPerformance
9. TheIstepsIofItheIdecision-makingIprocessIdoInotInecessarilyItakeIplaceIinIaIparticularIsequence.
a. True
b. False
ANSWER: True
DIFFICULTY: Bloom's:IUnderstand
REFERENCES:IIDevelopingICriticalIThinkingISkillsIandIProfessionalIPerformance
10. TheIAND’sICodeIofIEthicsIandIStandardsIofIProfessionalIPerformanceIrequiresIthatIoutcomesIareI
measurableIandIevidence-based.
a. True
b. False
CopyrightICengageILearning.IPoweredIbyICognero. PageI3
, ANSWER: True
DIFFICULTY: Bloom's:IUnderstand
REFERENCES:IIDevelopingICriticalIThinkingISkillsIandIProfessionalIPerformance
MultipleIChoice
11. AIhospitalIthatIisIownedIorImanagedIbyItheIcommunityIorIaIreligiousIorganizationIratherIthanIaIgroup
I ofIinvestorsIisIclassifiedIas:
a. privateIprofit.
b. veterans/military.
c. privateInotIforIprofit.
d. publicInotIforIprofit.
e. publicIforIprofit.
ANSWER: c
DIFFICULTY: Bloom's:IRemember
REFERENCES:I TheIRegisteredIDietitianIinIClinicalIPractice
12. WhatIisIanIexampleIofIaItoolIusedIbyIaIdietitianItoItrackIhisIorIherIprofessionalIprogressIasIpartIofItheI
PracticeIManagementIandIAdvancementIStandard?
a. ScopeIofIPracticeIforItheIRDIandIDTR
b. CDRIProfessionalIDevelopmentIPortfolio
c. NutritionICareIProcessIReferenceIManual
d. ScopeIofIPracticeIDecisionITool
e. DieteticsICareerIDevelopmentIGuide
ANSWER: b
DIFFICULTY: Bloom's:IUnderstand
REFERENCES:I TheIRegisteredIDietitianIinIClinicalIPractice
13. ReviewingIproductivityIreports,IhiringIandItrainingIemployees,IandIdevelopingIpoliciesIareIallImajorI t
asksIofIthe:
a. clinicalInutritionImanager.
b. dieteticIassistant.
c. clinicalIdietitian.
d. dietIclerk.
e. dieteticItechnicianI(DTR)
ANSWER: a
DIFFICULTY: Bloom's:IRemember
REFERENCES:I TheIRegisteredIDietitianIinIClinicalIPractice
14. ProcessingIdietIorders,IcheckingImenusIagainstIstandards,IandIsettingIupIstandardInourishmentIareIal
lI majorItasksIofIthe:
CopyrightICengageILearning.IPoweredIbyICognero. PageI4