PROCTORED Exam retake 2025/2026 With NGN
A+ Graded Questions & Answers
1. A nurse is preparing to administer dextrose 5% water (D5W) 250 mL IV to
/73, /73, /73, /73, /73, /73, /73, /73, /73, /73, /73, /73, /73,
infusedover2 hr.ThenurseshouldsetIVpumptodeliverhowmanymL/hr?
/73, ,
3
/7 /73, /73, ,
3
/7 /73, /73, /73, /73, /73, /73, /73, /73, /73, /73,
(Round to the nearest whole number)ANS: 125 mL/hr
/73, /73, /73, /73, /73, /73, /73, /73,
2. Anurseispreparingtoadministercefazolin250mgIMtoaclient.Available is
,
3
/7 ,
3
/7 ,
3
/7 ,
3
/7 ,
3
/7 ,
3
/7 ,
3
/7 ,
3
/7 ,
3
/7 ,
3
/7 ,
3
/7 ,
3
/7 ,
3
/7 /73,
cephazolinpowder500mgvial.Thenursereconstitutesthepowderadding 2mLof
,
3
/7 ,
3
/7 ,
3
/7 ,
3
/7 ,
3
/7 ,
3
/7 ,
3
/7 ,
3
/7 ,
3
/7 ,
3
/7 ,
3
/7 /73, ,
3
/7 ,
3
/7
sterilewatertoyieldafinalconcentrationofcefazolin225mg/mL.How many mL
,
3
/7 ,
3
/7 ,
3
/7 ,
3
/7 ,
3
/7 ,
3
/7 ,
3
/7 ,
3
/7 ,
3
/7 ,
3
/7 ,
3
/7 ,
3
/7 /73, /73,
should the nurse administer. (Round to the nearest tenth) ANS: 1.1 mL
/73, /73, /73, /73, /73, /73, /73, /73, /73, /73, /73, /73,
3. A nurse is preparing to administer ribavirin 600 mg P.O.every 12 hr.Avail- able
/73, /73, /73, /73, /73, /73, /73, /73, /73, ,
3
/7 /73, /73, ,
3
/7 /73,
isribavirin200mg/tablet.Howmanytabletsshouldthenurseadminister per dose?
,
3
/7 ,
3
/7 ,
3
/7 ,
3
/7 ,
3
/7 ,
3
/7 ,
3
/7 ,
3
/7 ,
3
/7 ,
3
/7 ,
3
/7 /73, /73,
(Round to the nearest whole number) ANS: 3 tablets
/73, /73, /73, /73, /73, /73, /73, /73, /73,
4. A nurse is preparing to administer furosemide 20 mg IM. Available is
/73, /73, /73, /73, /73, /73, /73, /73, /73, /73, /73,
furosemideinjection10mg/mL.HowmanymLshouldthenurseadminister.
/73, /73
, /73
, /73
, ,
3
/7 /73
, /73
, /73
, /73, /73, /73
,
(Round to the nearest whole number) ANS: 2 mL
/73, /73, /73, /73, /73, /73, /73, /73, /73,
5. Anurseispreparingtoadministerhydralazine0.2mg/kgIMtoaclientwho
/73
, /73, /73, /73, /73, /73
, /73
, /73, /73, /73
, /73, /73, /73
,
weighs84lb.Availableishydralazine20mg/mL.HowmanymLshouldthethe
/73, ,
3
/7 ,
3
/7 ,
3
/7 ,
3
/7 ,
3
/7 ,
3
/7 ,
3
/7 ,
3
/7 ,
3
/7 ,
3
/7 ,
3
/7 ,
3
/7 ,
3
/7
nurse administer. (Round to the nearest hundredth) ANS: 0.38 mL
/73, /73, /73, /73, /73, /73, /73, /73, /73, /73,
6. Anurseispreparingtoadministercefazolin500mgIMtoaclient.Available is
,
3
/7 ,
3
/7 ,
3
/7 ,
3
/7 ,
3
/7 ,
3
/7 ,
3
/7 ,
3
/7 ,
3
/7 ,
3
/7 ,
3
/7 ,
3
/7 ,
3
/7 /73,
cefazolinpowder500mgvial.Thenursereconstitutesthepowderadding2 mLof
,
3
/7 ,
3
/7 ,
3
/7 /73
, /73
, ,
3
/7 /73, /73
, /73
, /73
, /73, /73
, /73, /73,
sterilewatertoyieldafinalconcentrationofcefazolin225mg/mL.How many mL
/73, /73, /73, /73, /73, /73, /73, /73, /73, /73, /73, ,
3
/7 /73, /73,
should the nurse administer. (Round to the nearest tenth) ANS: 2.2 mL
/73, /73, /73, /73, /73, /73, /73, /73, /73, /73, /73, /73,
7. A nurse in a long term cae facility is preparing to administer rivastigmine 3
/73, /73, /73, /73, /73, /73, /73, /73, /73, /73, /73, /73, / 7 3 ,
mg P.O.twice daily to a client who has Alzheimer's disease.Available is
/73, /73, /73, /73, /73, /73, /73, /73, /73, /73, /73, /73, /73,
1/ 5 /73, /73,
, /73, rivastigmine1.5mg/capsule.Howmanycapsulesshouldthenurseadminister per ,
3
/7 ,
3
/7 ,
3
/7 ,
3
/7 ,
3
/7 ,
3
/7 ,
3
/7 ,
3
/7 ,
3
/7 /7 3,
/73, dose? (Round to the nearest whole number) ANS: 2 capsules
/73, /73, /73, /73, /73, /73, /73, /73, /73,
8. Anurseispreparingtoadministercefazolin500mgIMevery12hr.Available is
,
3
/7 ,
3
/7 ,
3
/7 ,
3
/7 ,
3
/7 ,
3
/7 ,
3
/7 ,
3
/7 ,
3
/7 ,
3
/7 ,
3
/7 ,
3
/7 ,
3
/7 /73,
cefazolin injection 330 mg/mL.How many mL should the nurse administer per
/73, /73, /73, /73, ,
3
/7 /73, /73, /73, /73, /73, /73, /73,
dose? (Round to the nearest tenth) ANS: 1.5 mL
/73, /73, /73, /73, /73, /73, /73, /73, /73,
9. The nurse is preparing to administer a 1,500 mL IV fluid bolus of 0.9%
/73, /73, /73, /73, /73, /73, /73, /73, /73, /73, /73, /73, /73,
sodiumchloridetoaclient.Howmanylitersshouldthenurseadminister?
/73, /73, /73, /73, /73, ,
3
/7 /73, /73, /73, /73, /73, /73,
(Round to the nearest tenth) ANS: 1.5 L
/73, /73, /73, /73, /73, /73, /73, /73,
10. The nurse is reviewing a client's prescription.The nurse should contact the
/73, /73, /73, /73, /73, /73, ,
3
/7 /73, /73, /73, /73,
providertoclarifywhichofthefollowingprescriptions? ANS:Carvedilol6.25mg
,
3
/7 ,
3
/7 ,
3
/7 ,
3
/7 ,
3
/7 ,
3
/7 ,
3
/7 ,
3
/7 /73, ,
3
/7 ,
3
/7 ,
3
/7
twice daily; hold for apical pulse less then 50/min
/73, /73, /73, /73, /73, /73, /73, /73, /73,
11. A nurse is preparing to administer dulaglutide single use pen 1.25 mg
/73, /73, /73, /73, /73, /73, /73, /73, /73, /73, /73,
subcutaneouslytoaclient.Availableisdulaglutide1.5mg/0.5mL.Howmany mL
/73, /73
, /73
, /73, ,
3
/7 /73
, /73
, /73
, /73
, /73
, ,
3
/7 /73, /73,
should the nurse administer. (Round to the nearest tenth) ANS: 0.4 mL
/73, /73, /73, /73, /73, /73, /73, /73, /73, /73, /73, /73,
12. Anurseispreparingtoadministerfentanyl50mcgIMtoaclient.Available is
,
3
/7 ,
3
/7 ,
3
/7 ,
3
/7 ,
3
/7 ,
3
/7 ,
3
/7 ,
3
/7 ,
3
/7 ,
3
/7 ,
3
/7 ,
3
/7 ,
3
/7 /73,
fentanyl injection 0.05 mg/mL.How many mL should the nurse administer.
/73, /73, /7 3, /73, ,
3
/7 /73, /7 3, /73, /73, /73, /73,
(Round to the nearest whole number) ANS: 1 mL
/73, /73, /73, /73, /73, /73, /73, /73, /73,
2/ 5
/73, /73,