PROCTORED Exam retake 2025/2026 With NGN
A+ Graded Questions & Answers
1. A nurse is preparing to administer dextrose 5% water (D5W) 250 mL IV to
f
.1, f
.1, .1, f f
.1, f
.1, .1, f f
.1, .1, f f
.1, f
.1, .1, f f
.1, f
.1,
infused over 2 hr.The nurse should set IV pump to deliver how many mL/hr?
.1, f f
,
.1 f
.1, .1, f f
,
.1 f
.1, f
.1, .1, f f
.1, f
.1, f
.1, f
.1, f
.1, f
.1, f
.1,
(Round to the nearest whole number)ANS: 125 mL/hr
.1, f .1, f f
.1, .1, f f
.1, .1, f f
.1, f
.1,
2. A nurse is preparing to administercefazolin 250 mg IM to a client.Available is
f
,
.1 f
,
.1 f
,
.1 f
,
.1 f
,
.1 f
,
.1 f
,
.1 f
,
.1 f
,
.1 f
,
.1 f
,
.1 f
,
.1 f
,
.1 f
.1,
cephazolinpowder500 mg vial.The nurse reconstitutes the powder adding 2mL
f
,
.1 f
,
.1 f
,
.1 f
,
.1 f
,
.1 f
,
.1 f
,
.1 f
,
.1 f
,
.1 f
,
.1 f
,
.1 f
.1, f
,
.1
ofsterile watertoyielda final concentrationofcefazolin225 mg/mL.How many mL
f
,
.1 f
,
.1 f
,
.1 f
,
.1 f
,
.1 f
,
.1 f
,
.1 f
,
.1 f
,
.1 f
,
.1 f
,
.1 f
,
.1 f
,
.1 f
.1 , f
.1,
should the nurse administer. (Round to the nearest tenth) ANS: 1.1 mL
.1, f f
.1, f
.1, f
.1, f
.1, f
.1, f
.1, .1, f f
.1, .1, f f
.1, f
.1,
3. A nurse is preparing to administer ribavirin 600 mg P.O. every 12 hr. Avail-
.1, f .1, f .1,f .1, f f
.1, f
.1, f
.1, f
.1, f
.1, f
,
.1 .1, f f
.1, f
,
.1
able is ribavirin 200 mg/tablet.How many tablets should the nurse administer per
.1, f f
,
.1 f
.1
, f
,
.1 f
,
.1 f
,
.1 f
,
.1 f
,
.1 f
,
.1 f
,
.1 f
,
.1 f
,
.1 .1, f
dose? (Round to the nearest whole number) ANS: 3 tablets
.1, f f
.1, f
.1, f
.1, .1, f .1, f .1, f f
.1, f
.1, f
.1,
4. A nurse is preparing to administer furosemide 20 mg IM. Available is
.1, f .1, f .1,f .1, f f
.1, f
.1, f
.1, f
.1, f
.1, f
.1, f
.1,
furosemide injection 10 mg/mL.How many mL should the nurse administer.
.1, f f
.1, f
.1, f
.1, f
,
.1 f
,
.1 f
.1, f
.1, f
.1, f
.1, f
.1,
(Round to the nearest whole number) ANS: 2 mL
.1, f .1, f f
.1, .1, f f
.1, .1, f f
.1, f
.1, f
.1,
5. A nurse is preparing to administer hydralazine 0.2 mg/kg IM to a client who
f
.1, f
.1, f
.1, f
,
.1 f
,
.1 f
.1, f
.1, f
.1, f
.1, f
,
.1 f
.1, f
.1, f
.1,
weighs84lb.Availableishydralazine20mg/mL.HowmanymLshouldthethe
.1, f f
,
.1 f
,
.1 f
,
.1 f
,
.1 f
,
.1 f
,
.1 f
,
.1 f
,
.1 f
,
.1 f
,
.1 f
,
.1 f
,
.1 f
,
.1
nurse administer. (Round to the nearest hundredth) ANS: 0.38 mL
.1, f f
.1, f
.1, f
.1, f
.1, f
.1, f
.1, f
.1, f
.1, f
.1,
6. A nurse is preparing to administercefazolin 500 mg IM to a client.Available is
f
,
.1 f
,
.1 f
,
.1 f
,
.1 f
,
.1 f
,
.1 f
,
.1 f
,
.1 f
,
.1 f
,
.1 f
,
.1 f
,
.1 f
,
.1 f
.1,
cefazolinpowder 500 mg vial.The nurse reconstitutes the powder adding 2 mL of
f
,
.1 f
,
.1 f
,
.1 f
.1, f
.1, f
,
.1 f
,
.1 f
.1, f
,
.1 f
.1, f
,
.1 f
.1, f
.1, f
.1,
sterile water to yield a final concentration of cefazolin 225 mg/mL.How many mL
f
.1, f
.1, f
.1, f
.1, f
.1, f
.1, f
.1, f
.1, f
.1, f
.1, .1, f f
,
.1 .1 , f f
.1,
should the nurse administer. (Round to the nearest tenth) ANS: 2.2 mL
.1, f f
.1, f
.1, f
.1, f
.1, f
.1, f
.1, .1, f f
.1, .1, f f
.1, f
.1,
7. A nurse in a long term cae facility is preparing to administer rivastigmine 3
.1, f .1, f .1, f .1, f .1, f f
.1, f
.1, .1, f .1,f f
.1, f
.1, f
.1, . 1 , f
mg P.O. twice daily to a client who has Alzheimer's disease. Available is
.1, f f
.1, f
.1, f
.1, .1, f f
.1, f
.1, .1, f .1, f f
.1, .1, f f
.1, f
.1,
1 f/f5
.1, .1,
, .1, f rivastigmine 1.5 mg/capsule.How many capsules should the nurse administer per f
,
.1 f
,
.1 f
,
.1 f
,
.1 f
,
.1 f
,
.1 f
,
.1 f
,
.1 f
,
.1 f
.1 ,
.1, f dose? (Round to the nearest whole number) ANS: 2 capsules
f
.1, .1, f f
.1, f
.1, f
.1, .1, f .1, f f
.1, f
.1,
8. Anurseispreparingtoadministercefazolin500 mgIMevery12hr.Available is
f
,
.1 f
,
.1 f
,
.1 f
,
.1 f
,
.1 f
,
.1 f
,
.1 f
,
.1 f
,
.1 f
,
.1 f
,
.1 f
,
.1 f
,
.1 f
.1,
cefazolin injection 330 mg/mL. How many mL should the nurse administer per
.1, f .1, f f
.1, .1, f f
,
.1 .1, f f
.1, f
.1, f
.1, f
.1, f
.1, f
.1,
dose? (Round to the nearest tenth) ANS: 1.5 mL
.1, f f
.1, .1, f f
.1, f
.1, f
.1, f
.1, f
.1, f
.1,
9. The nurse is preparing to administer a 1,500 mL IV fluid bolus of 0.9%
f
.1, f
.1, f
.1, f
.1, f
.1, .1, f f
.1, f
.1, .1, f f
.1, f
.1, f
.1, f
.1,
sodium chloride to a client.How many liters should the nurse administer?
.1, f f
.1, f
.1, f
.1, f
.1, f
,
.1 f
.1, f
.1, f
.1, .1, f f
.1, f
.1,
(Round to the nearest tenth) ANS: 1.5 L
.1, f .1,f f
.1, f
.1, f
.1, .1, f f
.1, f
.1,
10. The nurse is reviewing a client's prescription.The nurse should contact the
f
.1, .1, f f
.1, f
.1, f
.1, f
.1, f
,
.1 .1, f .1, f .1, f .1, f
providertoclarifywhichofthefollowingprescriptions? ANS:Carvedilol6.25mg
f
,
.1 f
,
.1 f
,
.1 f
,
.1 f
,
.1 f
,
.1 f
,
.1 f
,
.1 f
.1, f
,
.1 f
,
.1 f
,
.1
twice daily; hold for apical pulse less then 50/min
.1, f .1,f f
.1, f
.1, f
.1, .1, f f
.1, f
.1, .1, f
11. A nurse is preparing to administer dulaglutide single use pen 1.25 mg
.1, f f
.1, f
.1, f
.1, .1, f .1, f f
.1, f
.1, f
.1, f
.1, f
.1,
subcutaneously to a client.Available is dulaglutide 1.5 mg/0.5 mL.How many mL
.1, f f
.1, f
,
.1 f
.1, f
,
.1 f
.1, f
,
.1 f
,
.1 f
,
.1 f
.1, f
,
.1 f
,
.1 f
.1,
should the nurse administer. (Round to the nearest tenth) ANS: 0.4 mL
.1, f .1, f f
.1, f
.1, f
.1 , .1, f f
.1, f
.1, f
.1, f
.1, .1, f f
.1,
12. Anurse is preparing toadministerfentanyl50 mcgIM toa client.Available is
f
,
.1 f
,
.1 f
,
.1 f
,
.1 f
,
.1 f
,
.1 f
,
.1 f
,
.1 f
,
.1 f
,
.1 f
,
.1 f
,
.1 f
,
.1 .1, f
fentanyl injection 0.05 mg/mL. How many mL should the nurse administer.
.1 , f f
.1 , f
.1 , f
.1 , f
,
.1 f
.1 , .1 , f f
.1, f
.1 , f
.1 , f
.1 ,
(Round to the nearest whole number) ANS: 1 mL
.1, f .1,f f
.1, f
.1, f
.1, f
.1, .1, f .1, f f
.1,
2 f/f5 .1, .1,