Global Supply Chain Perspective
10th Robert Novack, Brian Gibson,
Yoshinori Suzuki
(All Chapters 1-13, 100% Original
Verified, A+ Grade)
All Chapters Arranged Reverse 13-1
This is the Only Original Test Bank
for 10th Edition, All Other Files in the
Market are Fake/Old/Wrong Edition.
,Chapter 13: Issues and Challenges for Global Supply Chains
1. It is estimated that by 2035, congestion will occur on?
a. 20,000 miles of the Interstate Highway
System
b. 35,000 miles of the Interstate Highway
System
c. 50,000 miles of the Interstate Highway
System
d. 70,000 miles of the Interstate Highway
System
ANSWER: a
POINTS: 1
DIFFICULTY: Medium
REFERENCES Transportation Infrastructure
:
QUESTION TY Multiple Choice
PE:
HAS VARIABL False
ES:
LEARNING OB LO 13.03 - Discuss the economic and competitive challenges being
JECTIVES: caused by the decaying U.S. infrastructure and the threat to the
economic viability of the major modes of transportation in the United
States.
2. Which type of vessel call has the highest concentration of container freight?
a. Container
b. Other freight
c. Dry bulk barge
d. Dry bulk
ANSWER: c
POINTS: 1
DIFFICULTY: Easy
REFERENCES: Transportation Infrastructure
QUESTION TY Multiple Choice
PE:
HAS VARIABLE False
S:
LEARNING OB LO 13.02 - Understand why and what factors contributed to the growth
JECTIVES: and prosperity that was experienced in recent years.
3. What makes up the largest value of shipments in the United States?
a.E xports
b. Domestic
c.I mports
d. Great Lakes traffic
ANSWER: b
POINTS: 1
. Page 1
,Chapter 13: Issues and Challenges for Global Supply Chains
DIFFICULTY: Medium
REFERENCES Transportation Infrastructure
:
QUESTION TY Multiple Choice
PE:
HAS VARIABL False
ES:
LEARNING OB LO 13.01 - Appreciate the serious challenges and major issues faced by
JECTIVES: the current transportation system for continued domestic and global
economic growth.
4. According to sea intelligence, what is the predicted increased percentage of growth between the Asian and North
American trade lane?
a. 45%
b. 60%
c. 62%
d. 72%
ANSWER: b
POINTS: 1
DIFFICULTY: Medium
REFERENCES Transportation Infrastructure
:
QUESTION TY Multiple Choice
PE:
HAS VARIABL False
ES:
LEARNING OB LO 13.04 - Gain a perspective on the critical role of government
JECTIVES: leadership and policy to resolve the crisis that exists for our global
economy without capital funding for the U.S. transportation system.
5. Which industry(s) below are the most fuel efficient?
a. Motor Carrier
b. Rail and Air Carriers
c. Rail and Water Carriers
d. Motor, Air, and Water Carriers
ANSWER: c
POINTS: 1
DIFFICULTY: Medium
REFERENCES Fuel Cost and Consumption
:
QUESTION TY Multiple Choice
PE:
HAS VARIABL False
ES:
LEARNING OB LO 13.09 - Develop insights into the special challenges that transport
JECTIVES: companies will face in the 21st century with increased competition and
changes in energy sources.
. Page 2
, Chapter 13: Issues and Challenges for Global Supply Chains
6. What was the primary response of carriers when dealing with fuel price increases?
a. Increase rates per pound of cargo
b. Use of fuel surcharges
c. Reduction of capacity
d. Increasing capacity
ANSWER: b
POINTS: 1
DIFFICULTY: Hard
REFERENCES Fuel Cost and Consumption
:
QUESTION TY Multiple Choice
PE:
HAS VARIABL False
ES:
LEARNING OB LO 13.10 - Understand the opportunities that transportation carriers will
JECTIVES: have to improve overall supply chain performance through proactive
collaboration and appropriate use of new technology.
7. Which of the following carriers’ response to fuel cost increases will need TL carriers to focus on shorter routes?
a. Increase fuel surcharges
b. Service capacity and network rationalization
c. Improve operational efficiency
d. Technology used to manage and control equipment effectively
ANSWER: b
POINTS: 1
DIFFICULTY: Medium
REFERENCES Fuel Cost and Consumption
:
QUESTION TY Multiple Choice
PE:
HAS VARIABL False
ES:
LEARNING OB LO 13.10 - Understand the opportunities that transportation carriers will
JECTIVES: have to improve overall supply chain performance through proactive
collaboration and appropriate use of new technology.
8. By 2035, the congestion on the mainline railroad network is forecasted to increase by:
a. 10%
b. 25%
c. 30%
d. 50%
ANSWER: c
POINTS: 1
DIFFICULTY: Medium
REFERENCES: Transportation Infrastructure
. Page 3