,
,
,A 5-star review⭐⭐⭐⭐⭐would
mean the world to us!
It helps more students find our
resources and keeps our study
support going strong
Thanks in advance 😁😁
,Test Bank for Advanced Health Assessment and Diagnostic Reasoning 4th Edition Rhoads (Tes
Bank PDF Files)
Taxonomy: Analysis
7. What is the current mnemonic device for taking a health history?
A) PQRST
B) CLIENT OUTCOMES
C) PRACTICE
D) GOOD MEDICINE
Ans: B
Complexity: Easy
Ahead: Taking a Health History
Subject: Chapter 1
Title: Interview and History-Taking Strategies
Taxonomy: Recall
8. When taking a PMI, which of the following is correct?
A) Do not take the statement “I’m allergic to. . . ” at face value.
B) Ask the patient for a very brief summary of their current health.
C) If a patient states that they have been vaccinated with BCG, make sure to administer a PPD test.
D) CAM documentation is no longer a requirement.
Ans: A
Complexity: Difficult
Ahead: Taking a Health History
Subject: Chapter 1
Title: Interview and History-Taking Strategies
Taxonomy: Remember
9. Which of the following is a first-degree relative to the patient who has experienced premature onset of
CVD?
A) Sister at 62
B) Cousin at 62
C) Aunt at 59
D) Grandfather at 44
Ans: A
Complexity: Difficult
Ahead: Taking a Health History
Subject: Chapter 1
Title: Interview and History-Taking Strategies
Taxonomy: Analysis
10. Recording the patient’s occupation falls under which category?
A) PHI
B) FH
C) SH
D) ROS
Ans: C
Complexity: Easy
Ahead: Taking a Health History
Subject: Chapter 1
,Test Bank for Advanced Health Assessment and Diagnostic Reasoning 4th Edition Rhoads (Tes
Bank PDF Files)
Title: Interview and History-Taking Strategies
Taxonomy: Recall
11. A focused ROS:
A) involves a wider range and shallower level of questions than a comprehensive ROS.
B) includes questions directed toward the systems most likely to be involved in the patient’s symptoms.
C) includes questions seeking significant positives to narrow down the body systems affected.
D) covers all body systems.
Ans: B
Complexity: Moderate
Ahead: Taking a Health History
Subject: Chapter 1
Title: Interview and History-Taking Strategies
Taxonomy: Application
12. A patient comes to the clinic complaining of repeated headaches and lightheadedness. As the
provider takes a health history, he or she should:
A) perform a comprehensive ROS.
B) skip the social history in order to focus on the current issue.
C) focus her interest and questions on the patient’s neurologic system.
D) spend a good deal of time assessing the reliability of the information she is getting.
Ans: C
Complexity: Difficult
Ahead: Taking a Health History
Subject: Chapter 1
Title: Interview and History-Taking Strategies
Taxonomy: Analysis
True/False
1. True or False? A patient’s recall of his or her current health needs and past health is subject to error
and is also a critical component in the caregiving process.
Ans: True
Complexity: Moderate
Ahead: Functions of the Interview and Health History
Subject: Chapter 1
Title: Interview and History-Taking Strategies
Taxonomy: Recall
2. True or False? Ethnocentrism, belief in the superiority of one’s own beliefs and values, is a major
barrier to establishing effective patient–provider relationships.
Ans: True
Complexity: Easy
Ahead: Interviewing
Subject: Chapter 1
Title: Interview and History-Taking Strategies
,Test Bank for Advanced Health Assessment and Diagnostic Reasoning 4th Edition Rhoads (Tes
Bank PDF Files)
Taxonomy: Recall
3. True or False? A 58-year-old man at risk of diabetes, with a sedentary lifestyle and unhealthy diet, is
unwilling to follow his provider’s recommendations to modify his routine. Because he has not yet
experienced the negative health consequences of his actions, he cannot be classified as resistant.
Ans: False
Complexity: Moderate
Ahead: Interviewing
Subject: Chapter 1
Title: Interview and History-Taking Strategies
Taxonomy: Application
4. True or False? When taking a patient’s chief complaint, rephrase the stated reason using standard
medical terminology for clarity.
Ans: False
Complexity: Easy
Ahead: Taking a Health History
Subject: Chapter 1
Title: Interview and History-Taking Strategies
Taxonomy: Recall
5. True or False? Family history should include both parents and grandparents, if information is known.
Ans: True GRADESLAB.COM
Complexity: Moderate
Ahead: Taking a Health History
Subject: Chapter 1
Title: Interview and History-Taking Strategies
Taxonomy: Application
6. True or False? Social history includes a detailed diet history, best performed as a record of food and
beverage intake by the patient for a typical week, that includes things like use of salt and oil in food
preparation and methods of cooking.
Ans: True
Complexity: Moderate
Ahead: Taking a Health History
Subject: Chapter 1
Title: Interview and History-Taking Strategies
Taxonomy: Application
Essay
1. What does PQRST stand for?
Ans: Precipitating factors, quality, radiation, severity, and timing
Complexity: Difficult
,Test Bank for Advanced Health Assessment and Diagnostic Reasoning 4th Edition Rhoads (Tes
Bank PDF Files)
Ahead: Taking a Health History
Subject: Chapter 1
Title: Interview and History-Taking Strategies
Taxonomy: Analysis
2. What are 10 body systems that compose a comprehensive review of systems?
Ans: 10 of the following: general/constitutional, skin, eyes, ears, nose, mouth/throat, cardiovascular,
respiratory, gastrointestinal, genitourinary, breast, musculoskeletal, neurologic, mental/psychiatric,
lymphatic, hematologic, and endocrine
Complexity: Difficult
Ahead: Taking a Health History
Subject: Chapter 1
Title: Interview and History-Taking Strategies
Taxonomy: Analysis
, Test Bank for Advanced Health Assessment and Diagnostic Reasoning 4th Edition Rhoads (Tes
Bank PDF Files)
Chapter: Chapter 02 - Quiz
Multiple Choice
1. What are the two main general considerations of physical examinations listed in the text?
A) Preparation and sequence
B) Medical and financial
C) Patient interaction and scope
D) Inspection and palpation
Ans: C
Complexity: Moderate
Ahead: General Considerations
Subject: Chapter 2
Title: Physical Examination Strategies
Taxonomy: Application
2. The physician has begun her first physical examination on a new patient who has come to the clinic for
a well-patient visit. Which of the following is true?
A) The first thing the physician will do as part of the physical examination is perform the history.
B) This will likely be a head-to-toe examination.
C) As a first exam, this will likely be brief and focused.
D) The patient, on his first visit, will likely be disoriented and unaware of the physician’s tone and
expressions.
Ans: B
Complexity: Difficult
Ahead: General Considerations
Subject: Chapter 2
Title: Physical Examination Strategies
Taxonomy: Analysis
3. The physician records a sound as “tympanic.” The physician has just performed which assessment
technique?
A) Palpation
B) Auscultation
C) Percussion