PROCTORED Exam retake 2025/2026 With NGN
A+ Graded Questions & Answers
1. A nurse is preparing to administer dextrose 5% water (D5W) 250 mL IV to
s f s f s f s f s f s f s f s f f
s s f s f f
s s f
sinfused over 2 hr.The nurse should set IV pump to deliver how many mL/hr?
f f
s s f f
s f
s s f s f f
s f
s s f f
s f
s f
s f
s f
s
s(Round to the nearest whole number)ANS: 125 mL/hr
f s f f
s s f s f s f s f s f
2. A nurse is preparing to administercefazolin 250 mg IM to a client.Available is
f
s f
s f
s f
s f
s f
s f
s f
s f
s f
s f
s f
s f
s s f
cephazolinpowder500 mg vial.The nurse reconstitutes the powder adding 2mL
f
s f
s f
s f
s f
s f
s f
s f
s f
s f
s f
s s f f
s
ofsterile watertoyielda final concentrationofcefazolin225 mg/mL.How many mL
f
s f
s f
s f
s f
s f
s f
s f
s f
s f
s f
s f
s f
s s f s f
should the nurse administer. (Round to the nearest tenth) ANS: 1.1 mL
s f f
s s f s f f
s s f s f s f s f s f f
s f
s
3. A nurse is preparing to administer ribavirin 600 mg P.O. every 12 hr. Avail-
s f s f s f s f s f s f s f s f s f f
s s f s f f
s
able is ribavirin 200 mg/tablet.How many tablets should the nurse administer per
s f f
s f
s f
s f
s f
s f
s f
s f
s f
s f
s f
s s f
dose? (Round to the nearest whole number) ANS: 3 tablets
s f s f s f s f s f s f s f s f s f f
s
4. A nurse is preparing to administer furosemide 20 mg IM. Available is
s f s f s f s f s f s f s f s f s f f
s s f
furosemide injection 10 mg/mL.How many mL should the nurse administer.
s f f
s f
s f
s f
s f
s f
s f
s s f f
s s f
(Round to the nearest whole number) ANS: 2 mL
s f s f f
s s f s f s f s f s f f
s
5. A nurse is preparing to administer hydralazine 0.2 mg/kg IM to a client who
f
s f
s f
s f
s f
s f
s f
s f
s f
s s f f
s f
s f
s
weighs84lb.Availableishydralazine20mg/mL.HowmanymLshouldthethe
s f f
s f
s f
s f
s f
s f
s f
s f
s f
s f
s f
s f
s f
s
nurse administer. (Round to the nearest hundredth) ANS: 0.38 mL
s f s f s f f
s s f s f s f s f s f s f
6. A nurse is preparing to administercefazolin 500 mg IM to a client.Available is
f
s f
s f
s f
s f
s f
s f
s f
s f
s f
s f
s f
s f
s s f
cefazolinpowder 500 mg vial.The nurse reconstitutes the powder adding 2 mL of
f
s f
s f
s f
s f
s f
s f
s f
s f
s f
s f
s f
s s f f
s
sterile water to yield a final concentration of cefazolin 225 mg/mL.How many mL
f
s s f f
s f
s f
s f
s f
s f
s f
s s f s f f
s s f s f
should the nurse administer. (Round to the nearest tenth) ANS: 2.2 mL
s f f
s s f s f f
s s f s f s f s f s f f
s f
s
7. A nurse in a long term cae facility is preparing to administer rivastigmine 3
s f s f s f s f s f s f s f s f s f f
s s f s f s f
mg P.O. twice daily to a client who has Alzheimer's disease. Available is
s f s f f
s s f s f s f f
s s f s f s f s f f
s s f
1 f/f5
s s
, s f rivastigmine 1.5 mg/capsule.How many capsules should the nurse administer per f
s f
s f
s f
s f
s f
s f
s f
s f
s f
s
s f dose? (Round to the nearest whole number) ANS: 2 capsules
s f s f s f s f s f s f s f s f f
s
8. Anurseispreparingtoadministercefazolin500 mgIMevery12hr.Available is
f
s f
s f
s f
s f
s f
s f
s f
s f
s f
s f
s f
s f
s f
s
cefazolin injection 330 mg/mL. How many mL should the nurse administer per
s f s f s f s f f
s s f f
s s f s f s f s f s f
dose? (Round to the nearest tenth) ANS: 1.5 mL
s f s f s f s f s f s f f
s s f f
s
9. The nurse is preparing to administer a 1,500 mL IV fluid bolus of 0.9%
s f s f s f s f f
s s f f
s f
s s f s f s f s f f
s
sodium chloride to a client.How many liters should the nurse administer?
s f f
s f
s f
s f
s f
s f
s f
s f
s f
s f
s f
s
(Round to the nearest tenth) ANS: 1.5 L
s f s f f
s s f s f s f s f s f
10. The nurse is reviewing a client's prescription.The nurse should contact the
s f s f s f s f f
s s f f
s s f s f s f s f
providertoclarifywhichofthefollowingprescriptions? ANS:Carvedilol6.25mg
f
s f
s f
s f
s f
s f
s f
s f
s s f f
s f
s f
s
twice daily; hold for apical pulse less then 50/min
s f s f f
s s f s f f
s s f s f s f
11. A nurse is preparing to administer dulaglutide single use pen 1.25 mg
s f s f s f s f s f s f s f f
s s f s f f
s
subcutaneously to a client.Available is dulaglutide 1.5 mg/0.5 mL.How many mL
s f f
s f
s f
s f
s f
s f
s f
s f
s f
s f
s s f s f
should the nurse administer. (Round to the nearest tenth) ANS: 0.4 mL
s f s f s f s f f
s s f s f s f s f s f s f f
s
12. Anurse is preparing toadministerfentanyl50 mcgIM toa client.Available is
f
s f
s f
s f
s f
s f
s f
s f
s f
s f
s f
s f
s f
s s f
fentanyl injection 0.05 mg/mL. How many mL should the nurse administer.
f
s f
s f
s f
s f
s s f f
s f
s f
s f
s f
s
(Round to the nearest whole number) ANS: 1 mL
s f s f f
s s f s f s f s f s f s f
2 f/f5
s s