PROCTORED Exam retake 2025/2026 With NGN
A+ Graded Questions & Answers
1. A nurse is preparing to administer dextrose 5% water (D5W) 250 mL IV to infused
.q .q .q .q .q .q .q .q .q .q .q .q .q .q
over2hr.ThenurseshouldsetIVpumptodeliverhowmanymL/hr? (Round to the
.q .q .q .q .q .q .q .q .q .q .q .q .q .q .q .q .q
nearest whole number)ANS: 125 mL/hr
.q .q .q .q .q
2. Anurseispreparingtoadministercefazolin250mgIMtoaclient.Available is
.q .q .q .q .q .q .q .q .q .q .q .q .q .q
cephazolinpowder500mgvial.Thenursereconstitutesthepowderadding 2mLof
.q .q .q .q .q .q .q .q .q .q .q .q .q .q
sterilewatertoyieldafinalconcentrationofcefazolin225mg/mL.How many mL
.q .q .q .q .q .q .q .q .q .q .q .q .q .q
should the nurse administer.(Round to the nearest tenth) ANS:1.1 mL
.q .q .q .q .q .q .q .q .q .q .q .q
3. A nurse is preparing to administer ribavirin 600 mg P.O.every 12 hr.Avail- able
.q .q .q .q .q .q .q .q .q .q .q .q .q .q
isribavirin200mg/tablet.Howmanytabletsshouldthenurseadminister per dose?
.q .q .q .q .q .q .q .q .q .q .q .q .q
(Round to the nearest whole number) ANS: 3 tablets
.q .q .q .q .q .q .q .q .q
4. A nurse is preparing to administer furosemide 20 mg IM. Available is
.q .q .q .q .q .q .q .q .q .q .q
furosemideinjection10mg/mL.HowmanymLshouldthenurseadminister.
.q .q .q .q .q .q .q .q .q .q .q
(Round to the nearest whole number) ANS: 2 mL
.q .q .q .q .q .q .q .q .q
5. Anurseispreparingtoadministerhydralazine0.2mg/kgIMtoaclientwho
.q .q .q .q .q .q .q .q .q .q .q .q .q
weighs84lb.Availableishydralazine20mg/mL.HowmanymLshouldthethe nurse
.q .q .q .q .q .q .q .q .q .q .q .q .q .q .q
administer. (Round to the nearest hundredth) ANS: 0.38 mL
.q .q .q .q .q .q .q .q .q
6. Anurseispreparingtoadministercefazolin500mgIMtoaclient.Available is
.q .q .q .q .q .q .q .q .q .q .q .q .q .q
cefazolinpowder500mgvial.Thenursereconstitutesthepowderadding2 mLof
.q .q .q .q .q .q .q .q .q .q .q .q .q .q
sterilewatertoyieldafinalconcentrationofcefazolin225mg/mL.How many mL
.q .q .q .q .q .q .q .q .q .q .q .q .q .q
should the nurse administer.(Round to the nearest tenth) ANS:2.2 mL
.q .q .q .q .q .q .q .q .q .q .q .q
7. A nurse in a long term cae facility is preparing to administer rivastigmine 3 mg
.q .q .q .q .q .q .q .q .q .q .q .q . q .q
P.O.twice daily to a client who has Alzheimer's disease.Available is rivastigmine
.q .q .q .q .q .q .q .q .q .q .q .q .q
1/ 5 .q .q
, 1.5mg/capsule.Howmanycapsulesshouldthenurseadminister per dose?
.q .q .q .q .q .q .q .q .q .q .q
(Round to the nearest whole number) ANS: 2 capsules
.q .q .q .q .q .q .q .q .q
8. Anurseispreparingtoadministercefazolin500mgIMevery12hr.Available is
.q .q .q .q .q .q .q .q .q .q .q .q .q .q
cefazolin injection 330 mg/mL.How many mL should the nurse administer per
.q .q .q .q .q .q .q .q .q .q .q .q
dose? (Round to the nearest tenth) ANS: 1.5 mL
.q .q .q .q .q .q .q .q .q
9. The nurse is preparing to administer a 1,500 mL IV fluid bolus of 0.9%
.q .q .q .q .q .q .q .q .q .q .q .q .q
sodiumchloridetoaclient.Howmanylitersshouldthenurseadminister?
.q .q .q .q .q .q .q .q .q .q .q .q
(Round to the nearest tenth) ANS: 1.5 L
.q .q .q .q .q .q .q .q
10. The nurse is reviewing a client's prescription.The nurse should contact the
.q .q .q .q .q .q .q .q .q .q .q
providertoclarifywhichofthefollowingprescriptions? ANS:Carvedilol6.25mg
.q .q .q .q .q .q .q .q .q .q .q .q
twice daily; hold for apical pulse less then 50/min
.q .q .q .q .q .q .q .q .q
11. A nurse is preparing to administer dulaglutide single use pen 1.25 mg
.q .q .q .q .q .q .q .q .q .q .q
subcutaneouslytoaclient.Availableisdulaglutide1.5mg/0.5mL.Howmany mL
.q .q .q .q .q .q .q .q .q .q .q .q .q
should the nurse administer. (Round to the nearest tenth) ANS:0.4 mL
.q .q .q .q .q .q .q .q .q .q .q .q
12. Anurseispreparingtoadministerfentanyl50mcgIMtoaclient.Available is
.q .q .q .q .q .q .q .q .q .q .q .q .q .q
fentanyl injection 0.05 mg/mL.How many mL should the nurse administer.
.q .q .q .q .q .q .q .q .q .q .q
(Round to the nearest whole number) ANS: 1 mL
.q .q .q .q .q .q .q .q .q
2/ 5
.q .q