PROCTORED Exam retake 2025/2026 With NGN
A+ Graded Questions & Answers
1. A nurse is preparing to administer dextrose 5% water (D5W) 250 mL IV to
f
.. f
.. f
.. f
.. f
.. f
.. f
.. f
.. f
.. f
.. f
.. f
.. f
..
infused over 2 hr.The nurse should set IV pump to deliver how many mL/hr?
.. f f
. f
. f
. f
. f
. f
. f
. f
. f
. f
. f
. f
. f
. f
.
(Round to the nearest whole number)ANS: 125 mL/hr
.. f f
.. f
.. .. f .. f f
.. f
.. f
..
2. A nurse is preparing to administercefazolin 250 mg IM to a client.Available is
f
. f
. f
. f
. f
. f
. f
. f
. f
. f
. f
. f
. f
. f
..
cephazolinpowder500 mg vial.The nurse reconstitutes the powder adding 2mL
f
. f
. f
. f
. f
. f
. f
. f
. f
. f
. f
. f
.. f
.
ofsterile watertoyielda final concentrationofcefazolin225 mg/mL.How many mL
f
. f
. f
. f
. f
. f
. f
. f
. f
. f
. f
. f
. f
. .. f f
..
should the nurse administer. (Round to the nearest tenth) ANS: 1.1 mL
.. f f
.. f
.. f
.. f
.. f
.. f
.. f
.. f
.. f
.. f
. f
..
3. A nurse is preparing to administer ribavirin 600 mg P.O. every 12 hr. Avail-
.. f .. f f
.. f
.. f
.. f
.. f
.. f
.. .. f f
. f
.. f
.. f
.
able is ribavirin 200 mg/tablet.How many tablets should the nurse administer per
.. f f
. f
. f
. f
. f
. f
. f
. f
. f
. f
. f
. .. f
dose? (Round to the nearest whole number) ANS: 3 tablets
.. f f
.. f
.. .. f f
.. .. f f
.. f
.. .. f .. f
4. A nurse is preparing to administer furosemide 20 mg IM. Available is
.. f .. f f
.. f
.. f
.. f
.. .. f .. f f
.. f
. f
..
furosemide injection 10 mg/mL.How many mL should the nurse administer.
.. f f
. f
. f
. f
. f
. f
. f
. f
. f
. f
.
(Round to the nearest whole number) ANS: 2 mL
.. f f
.. f
.. .. f .. f f
.. f
.. f
.. f
..
5. A nurse is preparing to administer hydralazine 0.2 mg/kg IM to a client who
f
. f
. f
. f
. f
. f
. f
. f
. f
. f
. f
. f
. f
.
weighs84lb.Availableishydralazine20mg/mL.HowmanymLshouldthethe
.. f f
. f
. f
. f
. f
. f
. f
. f
. f
. f
. f
. f
. f
.
nurse administer. (Round to the nearest hundredth) ANS: 0.38 mL
.. f f
.. f
.. f
.. .. f f
.. f
.. .. f f
.. f
..
6. A nurse is preparing to administercefazolin 500 mg IM to a client.Available is
f
. f
. f
. f
. f
. f
. f
. f
. f
. f
. f
. f
. f
. f
..
cefazolinpowder 500 mg vial.The nurse reconstitutes the powder adding 2 mL of
f
. f
. f
. f
. f
. f
. f
. f
. f
. f
. f
. f
. f
.. f
.
sterile water to yield a final concentration of cefazolin 225 mg/mL.How many mL
f
. f
. f
. f
. f
. f
. f
. f
. f
. f
. f
. f
. f
.. .. f
should the nurse administer. (Round to the nearest tenth) ANS: 2.2 mL
.. f f
.. f
.. f
.. f
.. f
.. f
.. f
.. f
.. f
.. f
. f
..
7. A nurse in a long term cae facility is preparing to administer rivastigmine 3
.. f .. f f
.. .. f f
.. f
.. f
.. f
.. .. f f
.. f
.. f
.. . . f
mg P.O. twice daily to a client who has Alzheimer's disease. Available is
.. f f
.. f
. f
.. f
.. f
.. f
.. f
.. f
.. f
.. f
.. f
. f
..
1 f/f5
. .
, .. f rivastigmine 1.5 mg/capsule.How many capsules should the nurse administer per f
. f
. f
. f
. f
. f
. f
. f
. f
. f
..
.. f dose? (Round to the nearest whole number) ANS: 2 capsules
f
.. f
.. f
.. f
.. f
.. f
.. f
.. .. f f
..
8. Anurseispreparingtoadministercefazolin500 mgIMevery12hr.Available is
f
. f
. f
. f
. f
. f
. f
. f
. f
. f
. f
. f
. f
. f
..
cefazolin injection 330 mg/mL. How many mL should the nurse administer per
.. f f
.. f
.. f
.. f
. f
.. f
.. f
.. f
.. f
.. f
.. f
..
dose? (Round to the nearest tenth) ANS: 1.5 mL
.. f f
.. f
.. f
.. f
.. f
.. .. f f
.. f
..
9. The nurse is preparing to administer a 1,500 mL IV fluid bolus of 0.9%
f
.. f
.. f
.. f
.. f
.. f
.. f
.. f
.. f
.. f
.. f
.. f
.. f
..
sodium chloride to a client.How many liters should the nurse administer?
.. f f
. f
. f
. f
. f
. f
. f
. f
. f
. f
. f
.
(Round to the nearest tenth) ANS: 1.5 L
.. f f
.. f
.. f
.. f
.. f
.. f
.. f
..
10. The nurse is reviewing a client's prescription.The nurse should contact the
f
.. f
.. f
.. f
.. f
.. f
.. f
. f
.. f
.. f
.. f
..
providertoclarifywhichofthefollowingprescriptions? ANS:Carvedilol6.25mg
f
. f
. f
. f
. f
. f
. f
. f
. f
.. f
. f
. f
.
twice daily; hold for apical pulse less then 50/min
.. f f
.. f
.. f
.. f
.. f
.. f
.. f
.. f
..
11. A nurse is preparing to administer dulaglutide single use pen 1.25 mg
.. f f
.. f
.. .. f .. f f
.. .. f f
.. f
.. f
.. f
..
subcutaneously to a client.Available is dulaglutide 1.5 mg/0.5 mL.How many mL
.. f f
. f
. f
. f
. f
. f
. f
. f
. f
. f
. f
. f
..
should the nurse administer. (Round to the nearest tenth) ANS: 0.4 mL
.. f .. f f
.. f
.. f
. f
.. f
.. f
.. f
.. f
.. f
.. f
..
12. Anurse is preparing toadministerfentanyl50 mcgIM toa client.Available is
f
. f
. f
. f
. f
. f
. f
. f
. f
. f
. f
. f
. f
. f
..
fentanyl injection 0.05 mg/mL. How many mL should the nurse administer.
f
.. f
.. f
.. f
.. f
. f
.. f
.. f
.. f
.. f
.. f
..
(Round to the nearest whole number) ANS: 1 mL
.. f f
.. f
.. f
.. f
.. f
.. f
.. f
.. f
..
2 f/f5
. .