nm nm nm nm nm nm
SAGES 12TH EDITION
nmnm nm n m
BY SHEILA J. OGDEN, LINDA FLUHARTY C
nm nm nm nm nm nmnm
HAPTER 1-19 | COMPLETE
nm nm nm
,Chapter 01: Fractions
nm nm
Ogden & Fluharty: Calculation of Drug Dosages, 12th Edition
nm nm nm nm nm nm nm nm
COMPLETION
Performnmthenmindicatednmcalculations,nmandnmreducenmfractionsnmtonmthenmlowestnmterms.
1. 3/10nm+nm3/5nm+nm
ANS:nm 9/10
2. 1nm5/6nm+nm3nm1/3nm+nm
ANS:n m 5nm1/6
3. 11/12nm–nm1/2nm=nm
ANS:nm 5/12
4. 6nm1/2nm–nm1nm3/4nm=nm
ANS:n m 4nm3/4
5. 1/3nm×nm3/4n m =nm
ANS:nm 1/4
6. 2nm1/2nm×nm2nm1/3nm=nm
ANS:n m 8nm1/6
7. 5nm1/2nm×nm1nm1/6nm=nm
ANS:n m 6nm5/12
8. 5/6nm÷nm1/2nm=nm
ANS:n m 1nm3/7
9. 4nm3/10nm÷nm1nm3/4nm=nm
ANS:n m 2nm16/35
10. 3nm1/2nm÷nm1nm1/3nm=nm
ANS:n m 2nm5/8
,Chapter 02: Decimals
nm nm
Ogden & Fluharty: Calculation of Drug Dosages, 12th Edition
nm nm nm nm nm nm nm nm
COMPLETION
Performnmthenmindicatednmcalculations.
1. 2.67nm+nm5.1nm+nm1.3nm+nm0.9nm=nm
ANS:nm 9.97
2. 1.1nm+nm50.6nm+nm30.9nm+nm6.75nm=nm
ANS:nm 89.35
3. 16.75nm-n m 4.6nm=nm
ANS:nm 12.15
4. 120.005nm-nm95.88nm=nm
ANS:nm 24.125
5. 5.32nm×nm67.9nm=nm
ANS:nm 361.228
6. 44.7nm×nm17.13nm ×nm60nm=nm
ANS:n m 45,942.66
7. 0.662nm×nm1000nm=nm
ANS:nm 662
8. 17.5nm×nm10nm=nm
ANS:nm 175
9. 4.4nm÷nm0.5nm=nm
ANS:nm 8.8
10. 110.5nm÷nm7.52nm=nm
, CalculationnmOfnmDrugnmDosagesnm12thnmEditionnmOgdennmTestnmBanknmAllnmChapte
rsnmANS:nm14.6941489
11. 258.7nm÷nm100nm=nm
ANS:nm 2.587
12. 354.6nm÷nm1000nm=nm
ANS:nm 0.3546