Test Bank for L i i ai
PNtoRN Transi
i i ai
tions5th Editio i ai
nbyLora Clay
i i ai
well|All Chapte i ai
rs, Year-
i
2024|25
, 2a ofa a 123
Chaptera 01:a Honoringa Youra Past,a Planninga Youra Future
MULTIPLE CHOICE oi
1. AanursingaadvisoraisameetingawithaaastudentawhoaisainterestedainaearningaheraRNadegree.aSheaknows
athata licensedpracticala nurse/licensea vocationala nursea (LPN/LVNs)a whoa entera nursings c oi
hool atoabecomeaRNsacomeaintoathealearningaenvironmentawithaprioraknowledgeaandaunderstand
ing.aWhich statement byathe nursing advisor best describes
heraunderstandingaofa thea effecta experiencea maya havea ona learn
ing?
a. ―Experienceamayabea aasourcea ofainsighta anda motivation,aoraaa barrier.‖
b. ―Experiencea isa usuallyaaa stumblingablocka fora LPN/LVNs.‖
c. ―Experiencea nevera makesalearninga moreadifficult.‖
d. ―Oncea somethinga isa learned,a ita cana nevera bea trulyamodified.‖
ANS:a A
Experienceaaccentuatesa differencesa amongalearnersa anda servesa asa aasourcea of insighta anda motivation,a i`kr
butaitacanaalsoabeaabarrier.aExperienceacanaservea asaaafoundationafora definingatheaself.
DIF:aCognitivea Level: Application
OBJ:a Identifyahowaexperiencesa influencea a learninga ina adults. TOP: aAdulta Learning
oi
2. Therea isa aa testa ona thea cardiovasculara systema ona Friday morning,a anda ita isa nowaWednesdayani oii `kr
ght.a Thea studenta hasa alreadya takenaaa vacation daya from worka Thursdayanightasoa thata sheaca
oii `kr oii `kr
na staya homea anda study.a a Shea a isa a consideringskippinga a hera a exercisea a classa a ona Thursdaya
morninga to
Nagoatoathealibraryatoaprepareaforatheatest.aWhich
response
abesti dentifies a the oi
student‘saoutcomepriority? oi
a. Exercise class oi
b. Goingatoa thea library
c. Avoidinga worka byatakinga a vacation
d. Doingawella ona thea test onaFriday ok
i r
ANS:a D
Thea outcomea priorityais theaessentiala issueaoraneedatoabea addresseda ataanyagivenat
i`kr
imea withina aseta a a ofa a a conditionsa ora circumstances.
o i o i
DIF: CognitiveaLevel:a Application
OBJ: Identify motivationsa anda personala outcomea prioritiesa for
i`kr
areturning to a school.a TOP:Motivation a toa Learn
oi oi oi`k
3. Aanurse whoahasabeenaanaLPN/LVNa fora10a yearsaisameetingawithaana advisoratoadiscussathe
i`kr
a possibilitya ofatakingaclassesatoabecomeaanaRN.aTheaadvisorainterpretsa whicha statementabyatheanur
oii`
sea a asa a thea a drivinga a forcea a fora a returninga a toschool?a a a.a a ―I‘lla a needa a toa a schedulea a timea toa a o i
a attend
classes.‖
b. ―I‘ll haveato budgetaforapayingatuition.‖
oi oi
c. ―I‘llahaveatoa rearranginga myschedule.‖
d. ―Therea isa aa possibilityaofa advancement
a intoadministration.‖ANS:a D
oi
, 3a ofa a 123
Drivinga forcesa area thosea thata pusha towarda makinga thea change,a asa opposeda toa restrainingafo
rces,a whichare athoseathatusuallyapresentaaachallengeathataneedsatoabeaovercomeaforatheachangeatoatakeap
oi
lace orpresenta aa negativea effecta thea changea maya initiate.
DIF: CognitiveaLevel:aApplication
OBJ:
Identifyamotivationsaanda personala outcomea prioritiesa for
a returningt oa school.a TOP:Motivationsa fora Change
oi
4. AnaRNa isa caringa fora aa diabetica patient.a Theapatienta appearsa interesteda ina changinga heralifest
ylea andh as a beena askingquestionsa abouta eatinga better.a Thea nursea cana interpretathis
oi
a behaviora asa whichastagea ofa a Lewin‘sa a Changea Theory?a a.
Moving
b. Unfreezing
c. Action
d. Refreezing
ANS:a Ba Thea patienta isa ina thea firsta phasea ofa Lewin‘sa Changea Theory,a a a a known a a a asa unfreezin oi o i oi o i
g.aThisaphasea involvesa determiningathataaachangeaneedsatoaoccuraandadecidingato a take action.aMovingaisa oi oii`kr
theasecondaphaseaandainvolvesaactivelyaplanningachangesaandatakingaactiona on a them.aRefreezingaisatheala kr oi oi
stastage,aandaitaoccursa whenatheachangeahasabecomeaapartaofathea person‘s a life. oi oi
DIF: CognitiveaLevel:aAnalysis
OBJ:a Understanda ChangeaTheoryandahowaita appliesa toa becoming ana RN.a TOP:a i`kr
ChangeTheory
5. AnaLPNaisa talkingawitha heraclinicala instructora aboutaheradecisiona a toa returna toaschoolatoabecom oi oi
eaanaRN.aTheaclinicalinstructorainterpretsatheaLPNs a outcome priorityabasedaonawhichaNastate oi i`kr
ment?
a. ―Myfamilya wantedamea toa goa a backa a toa school.‖
b. ―Ia wantatoabetteramyfinanciala situation.‖
c. ―Iareallyenjoyaschool.‖
d. ―Iawouldalikeatoaadvanceatoaaateaching roleasomeday.‖ i`kr
ANS:a B
Theaoutcomeapriorityaisatheaessential needathatamustabeaaddressed,adeterminedabyainternalaandaexternala
i`kr
factors,a sucha asneedinga a a toa bettera a a aa financiala situation.a Thea othera statementsa indicateareason
o i o i
sf ora returningatoaschool,a but they aareanotaessentialaneedsaoraissuesatoabeaaddressed.
oi oi` kr
DIF:a Cognitivea Level:a a a AnalysisaOBJ:aIdentifyahowaexperiencesa influencealearni
o i
nginaadults.TOP:a AdultaLearning
6. Aanurseanotices aa postingaforaaamanagementapositionaforawhichasheaisaqualified.aIfatheanurseais
oi` k r i`kr
ina thea moving aphaseofaLewin‘saChangeaTheory,awhicha statementareflectsathea actiona sheaisa most
i`kr i`k
likelyto take?
`kr i`kr
a. Doesanothingatoa obtaina thea position
b. Appliesa foratheaposition
c. Identifiesathat a changea isaneeded i
d. Settlesa intoathea routinea ofa hera job
ANS:a B
Unfreezingabegins when reasons for change aare identified. The moving phase
involvesaactiveaplanningaandaaction.aMovingaalsoa means you aare dealing
withabothapositive andanegative aforces asatheyaebbaanda flow,aanda you
are makingmodifications to your plan asaneeded. Refreezing occurs
afterthea changea hasa becomea routine.
DIF: CognitiveaLevel:a Application
, 4a ofa a 123
OBJ:a UnderstandaChangeaTheoryaandahowa itaappliesa toabecominga anaRN.aTOP:C oi
hangeTheory
7. Ana OrthopedicaNurseaisacontemplatingachangesainaheraprofessionalalifeaandaidentif
yingagoals.aWhichaactionashouldatheanurseatakeaifasheais interested
inapursuinga aa long-
terma goal?a a.a Studiesa fora atelemetrya exama scheduledafora nextw eek oi
b. EnrollsainaaNurseaPractitionera program
c. Attendsaaaseminara toa becomeaaachargeanurse
d. Continuesatoaworka onathe orthopedicafloorafull-time oi
ANS:a B
Aashort-termagoalaisaoneathatacanabeaattainedainaaaperiodaofa6amonthsaoraless.aShort-
terma goalsaincludeabecomingaaachargeanurseaandapassingatheatelemetryaexam.aAalong-
terma goala isaattained a inagreater a thana6a monthsaandaincludesastudyinga toabecomea aa NurseaPractitione
oi oi oi oi
r.a Continuinga to workaonaa a theaorthopedica floora a doesa nota representa eithera a aa short-
ioi i`kr o i
terma a ora a aa long-terma a a goal. o i
DIF: CognitiveaLevel:a Application
OBJ:aIdentifyabothashort-aandalong-
termapersonalaandaprofessionalagoals.aTOP:SettingGoals i
o
8. TheaRNa isa talkingawitha theaunit amanageraaboutawaysatoa improveapatienta care.a a a Theamanageraintroduc o o i
esatheaconceptaofaacohort.aWhichastatementabya theaRNa indicatesathatathea teachingahasaN oi
beeneffective?
a. ―Aacohorta isa aa weba ofaconnections‖.
b. ―A cohorta isa aa groupa ofa peoplea whoa sharea commona experiencesa witha eacha other‖.
oi
c. ―A cohortaisa aa groupalinkedatogethera foracommon purposes‖.
oi i`kr
d. ―A cohortaconsistsaofagroupsaofaindividualsa thata a makeaaaupaaawhole‖.
oi oi oi o i
ANS:a B
Aacohorta a isaaagroupa a ofapeoplea a whoa a sharea a commonaexperiencesa a withaeachaother.a a Aaschemea
isa aa weba ofa connections,a ateama isa a aa a a groupa a a linkeda a togethera a fora a commona a purposes,a a a o i o i
ndaaa a unitaconsistsa ofa groupsa ora individualsa a thata a makea upa aa a whole.
DIF:Cognitivea Level:a Evaluation
OBJ:Identifyhowexperiences influencea learningainaadults. i`kr TOP:Adulta Learning
9. Thea nursea educatoraisapresentinga aalectureatoaaagroupaofanewa RNs.aWhicha statementa byoneaofa the
aRNsa indicatesa thatteachinga hasa beena effective?
a. ―Experiencea is a steppingastonea toanewlearning‖. i`kr i`kr
b. ―Experienceacanabe aaa barriera toanewlearning‖.
oi o`i o
i
c. ―Experienceacan beaanaavenueatoanewlearning‖. i`kr
d. ―Experience cana bea aa detouratoa newlearning‖.
i`kr
ANS: B i`k
Experiencea accentuatesa differencesa amonga learners,a servesa asa aa sourcea ofa insighta anda motivation,
canabe a a barrieratonewalearning,aandaservesaasaaafoundationaforadefiningatheaself.aDIF:aCog
i`kr oi` k r oi oi
nitiveaLevel:aEvaluation
OBJ:aIdentifymotivationsa anda personala outcomeaprioritiesa forareturninga toaschool. oi
TOP:a AdultLearning