i/u i/u i/u i/u i/u i/u i/u i/u
i/u Edition i / u
bySheilaJ.Ogden,LindaFluhartyChapter 1-
i/u i/u i/u i/u i/u i/ui/u i/u
19 | Complete
i/u i/u
,Chapter01:Fractions i/u i/u
Ogden&Fluharty:CalculationofDrug Dosages, 12thEdition
i/u i/u i/u i/u i/u i/u i/u i/u
COMPLETION
Performthe indicated calculations, andreducefractionsto the lowest terms. i/u i/u i/u i/u i/u i/u i/u i/u i/u i/u
1. 3/10 + 3/5 + i/u i/u i/u i/u
ANS: 9/10 i / u
2. 1 5/6 + 3 1/3 +
i/u i/u i/u i/u i/u i/u
ANS: 5 1/6 i / u i/u
3. 11/12 – 1/2 = i/u i/u i/u i/u
ANS: 5/12 i / u
4. 6 1/2 – 1 3/4 =
i/u i/u i/u i/u i/u i/u
ANS: 4 3/4 i / u i/u
5. 1/3 ×3/4 = i/u i/u i / u i/u
ANS: 1/4 i / u
6. 2 1/2 ×2 1/3 =
i /u i /u i/u i /u i /u i/u
ANS: 8 1/6 i / u i/u
7. 5 1/2 ×1 1/6 =
i /u i /u i/u i /u i /u i/u
ANS: 6 5/12 i / u i/u
8. 5/6 ÷ 1/2 = i/u i/u i/u i/u
ANS: 1 3/7 i / u i/u
9. 4 3/10 ÷ 1 3/4 =
i/u i/u i/u i/u i/u i/u
ANS: 2 16/35 i / u i/u
10. 3 1/2 ÷1 1/3 =
i/u i/u i/u i/u i/u i/u
ANS: 2 5/8 i / u i/u
,Chapter02:Decimals i/u i/u
Ogden&Fluharty:CalculationofDrug Dosages, 12thEdition
i/u i/u i/u i/u i/u i/u i/u i/u
COMPLETION
Perform the indicated calculations. i/u i/u i/u
1. 2.67 + 5.1 + 1.3 + 0.9 = i/u i/u i/u i/u i/u i/u i/u i/u
ANS: 9.97 i / u
2. 1.1 + 50.6 + 30.9 + 6.75 =
i/u i/u i/u i/u i/u i/u i/u i/u
ANS: 89.35 i / u
3. 16.75- 4.6 = i/u i / u i/u i/u
ANS: 12.15 i / u
4. 120.005 -95.88 = i/u i/u i/u i/u
ANS: 24.125 i / u
5. 5.32 ×67.9 = i/u /u
i i/u i/u
ANS: 361.228 i / u
6. 44.7 ×17.13 ×60 = i/u i/u i / u i/u i/u i/u
ANS: 45,942.66 i / u
7. 0.662 ×1000 = i/u i/u i/u i/u
ANS: 662 i / u
8. 17.5 ×10 = i/u /u
i i/u i/u
ANS: 175 i / u
9. 4.4 ÷ 0.5 =
i/u i/u i/u i/u
ANS: 8.8 i / u
10. 110.5 ÷ 7.52 = i/u i/u i/u i/u
, CalculationOf DrugDosages 12thEditionOgdenTest BankAllChapters ANS:
i/u i/u i/u i/u i/u i/u i/u i/u i/u i/u i/u
i/u 14.6941489
11. 258.7 ÷ 100 = i/u i/u i/u i/u
ANS: 2.587 i / u
12. 354.6 ÷ 1000 =i/u i/u i/u i/u
ANS: 0.3546 i / u