vNewest vVersion
TEST BANK v
, URINALYSIS AND BODY FLUIDS 7TH EDITION TEST BANK
v v v v v v v
Chapter v1: vSafety vand vQuality vManagement
Multiple vChoice
v
1. An vexample vof va vchemical vhazard vis:
A. Carcinogen vexposure
B. Strained vback
C. Viral vinfection
D. Shock
ANS: vA
DIF: vLevel v1
OBJ: v1-1
TOP: vSafety vhazards
2. Centrifuging van vuncapped vtube vof vurine vis vmost vlikely vto vproduce va/an:
A. Electrical vshock
B. Broken vtube
C. Unbalancing
D. Aerosol
ANS: vD
DIF: vLevel v2
OBJ: v1-1
TOP: vSafety vhazards
3. Laboratory vequipment vand vother vinanimate vobjects vserve vas vwhat vin vthe vchain vof vinfection?
A. Host
B. Reservoir
C. Point vof ventry
D. Point vof vexit
ANS: vB
DIF: vLevel v1
OBJ: v1-2
TOP: vChain vof vinfection
,4. The vchain vof vinfection vincludes vall vof vthe vfollowing vexcept va:
A. Source
B. Host
C. Disinfectant
D. Transmission vmethod
ANS: vC
DIF: vLevel v1
OBJ: v1-2
TOP: vChain vof vinfection
5. You varrive vto vwork vin vthe vclinical vlaboratory vwith va vsmall vcut von vyour vhand. vYour
vsupervisor vremoves vyou vfrom vspecimen vcollection v(phlebotomy) vduties vfor vthe vday, vciting
vchain vof vinfection vprotocols. vWhy vis vyour vsupervisor vconcerned vabout vthe vcut von vyour vhand?
A. Because vyou vwill vnot vhave vthe vmobility vin vyour vhand vto vproperly vcollect vblood.
B. Because vyou vare vgoing vto vhave vto vwear va vbandage vall vday vlong.
C. Because vyou vhave va vpoint vof ventry vthat vcould vexpose vyou vto vinfectious vagents.
D. Because vyou vare vgoing vto vbe van vactive vtransmitter vof vinfection vonto vgeneral vsurfaces.
ANS: vC
DIF: vLevel v3
OBJ: v1-2
TOP: vChain vof vinfection
6. Which vof vthe vfollowing vguidelines vstates vthat vlaboratory vpersonnel vshould vconsider vall
vpatients vas vpossible vcarriers vof vblood-borne vpathogens?
A. Urinalysis vprecautions
B. Blood-borne vpathogen vprecautions
C. Standard vprecautions
D. Body vfluid vprecautions
ANS: vC
DIF: vLevel v1
OBJ: v1-3
TOP: vStandard vprecautions
7. The vCenters vfor vDisease vControl vand vPrevention v(CDC) vrecommends vthat vuniversal
vprecautions vbe vfollowed vwhen vencountering:
A. Specimens vcontaining vvisible vblood
B. Patients vwho vare vinfected vwith vblood-borne vpathogens
, C. All vbody vfluid vspecimens
D. Specimens vthat vmay vproduce vaerosols
ANS: vA
DIF: vLevel v1
OBJ: v1-3
TOP: vStandard vprecautions
8. Which vof vthe vfollowing vCDC vguidelines vconsiders vall vmoist vbody vsubstances vto vbe
vpotentially vinfectious vand vstresses vhand vwashing?
A. Universal vprecautions
B. Body vfluid vprecautions
C. Standard vprecautions
D. Health-care vpersonnel vstandards
ANS: vC
DIF: vLevel v1
OBJ: v1-4
TOP: vBlood-borne vpathogens
9. The vOccupational vExposure vto vBlood-Borne vPathogens vStandard vis:
A. A vguideline vdeveloped vby vthe vFood vand vDrug vAdministration v(FDA)
B. Guidelines vrecommended vby vthe vClinical vand vLaboratory vStandards vInstitute v(CLSI)
C. A vguideline vrecommended vby vthe vCenters vfor vDisease vControl vand vPrevention v(CDC)
D. A vlaw venforced vby vthe vOccupational vSafety vand vHealth vAdministration v(OSHA)
ANS: vD
DIF: vLevel v1
OBJ: v1-4
TOP: vBlood-borne vpathogens
10. A vlaboratory vworker vwho vobserves va vred vhand vrash vafter vremoving vgloves vshould:
A. Avoid vwearing vgloves vfor v2 vdays
B. Wash vthe vhands vwith vantimicrobial vsoap
C. Apply vcortisone vcream vto vthe vhands
D. Avoid vwearing vlatex vgloves vin vthe vfuture
ANS: vD
DIF: vLevel v2
OBJ: v5