FG FG FG FG FG FG FG FG
S 9TH EDITION BY NANCY L. CAROLINE ISBN- 1284274047, ALL
FGFG FG FG FG FG FG FG FG FG FG
CHAPTERS | COMPLETE GUIDE comprehensive and latest-
FG FG FG FG FG FG
2024
TEST BANK NANCY CA FG FG FGFG
ROLINE’S EMERGENC FG
Y CARE IN THE STREE
FG FG FGFG FG
TS 9TH EDITION -FG FGFG FG
comprehensive and FG FGFG
latest-2024
,EmergencyFGcar
e
Nancy Caroline’s Emergency Care in the Streets – 9TH
FG FG FG FG FG FG FG FG
EDITIONTest Bank FG
CHAPTER 1 FG
1. EMSFGstandsFGfor:
a. EvolveFGMedicalFGService
b. EmergencyFGMedicalFGServices
c. EmergencyFGMedicalFGSchool
d. EuropeanFGMedicalFGServices
ANS:FGB DIF:FGEasy REF:FGPg.FG4
2. TheFGfirstFGrecordedFGuseFGofFGanFGambulanceFGwasFGbyFGtheFGmilitaryFGduringFGtheFGSiegeFGofFGMalagaFGin:
a. AtFGtheFGbeginningFGofFG1400
b. InFGtheFGmidFGofFG1400
c. AtFGtheFGstartFGofFG1500
d. AtFGtheFGendFGofFG1400
ANS:FGD DIF:FGModerate REF:FGpg.FG4
3. (CoAEMSP)FGisFGtheFGonlyFGaccreditingFGbodyFGforFGparamedicFGprogramsFGwhichFGstandsFGfor:
a. CommitteeFGonFGAccreditationFGofFGEducationalFGProgramsFGforFGtheFGEMSFGProfessions
b. CommitteeFGonFGAssociationFGofFGEducationalFGProgramsFGforFGtheFGEMSFGProfessions
c. ConferenceFGonFGAccreditationFGofFGEducationalFGProgramsFGforFGtheFGEMSFGProfessions
d. CommitteeFGonFGAccreditationFGofFGEducationalFGProgramsFGforFGtheFGEMSFGPeople
ANS:FGA DIF:FGHard REF:FGPg.FG10
4. AFGregistryFGsystemFGwhichFGisFGusedFGtoFGtestFGandFGestablishFGlicensureFGis:
a. NREMT
b. NREMS
c. NREMP
d. NREMR
ANS:FGA DIF:FGModerateFGREF:FGPg.FG9
5. WhatFGisFGReciprocity?
,EmergencyFGcar
e
a. GrantingFGcertificationFGtoFGaFGproviderFGfromFGsameFGstateFGorFGagency
b. GrantingFGcertificationFGtoFGaFGproviderFGfromFGanotherFGstateFGorFGagency
c. GrantingFGcertificationFGtoFGaFGproviderFGbothFGfromFGsameFGorFGanotherFGstate
d. NoFGneedFGofFGgrantingFGcertificationFGfromFGanyFGstate
ANS:FGB DIF:FGEasyF G REF:FGPg.FG10
6. WhoFGlaunchedFGtheFGfirstFGrescueFGsquadFGcalledFGRoanokeFGLifeFGSavingFGinFG1928?
a. NancyFGLeeFGCaroline
b. BaronFGDominique-JeanFGLarrey
c. JulianFGStanleyFGWise
d. Dr.FGDavidFGBoyde
ANS:FGC DIF:FGEasy REF:FGPg.FG6
7. SelectFGtheFGcorrectFGranking:
a. TheFGDispatcher,FGEMT,FGParamedic,FGAdvancedFGEMT,FGEmergencyFGMedicalFGResponder
b. EmergencyFGMedicalFGResponder,FGParamedic,FGEMT,FGAdvancedFGEMT,FGTheFGDispatcher
c. Paramedic,FGAdvancedFGEMT,FGEMT,FGEmergencyFGMedicalFGResponder,FGTheFGDispatcher
d. TheFGDispatcher,FGEmergencyFGMedicalFGResponder,FGEMT,FGAdvancedFGEMT,FGParamedic
ANS:FGD DIF:FGModerate REF:FGPg.FG12,FG13
8. TheFGfirstFGNationalFGStandardFGCurriculumFGforFGparamedicsFGwasFGdevelopedFGby:
a. NHTSA
b. USFGDOT
c. AHRQ
d. EMS
ANS:FGB DIF:FGEasy REF:FGPg.FG8
9. AtFGtheFGemergencyFGscene,FGwhatFGwouldFGbeFGtheFGinitialFGassessmentFGofFGpatient?
a. Respiration,FGPulse,FGBloodFGpressure
b. Pulse,FGSkin,FGBloodFGtest
c. Pupil,FGRespiration,FGTemperature
d. BloodFGpressure,FGAllergenFGtest,FGPulse
, EmergencyFGcar
e
ANS:FGA DIF:FGEasyF G REF:FGPg.FG15
10. IfFGaFGpatientFGisFGfacingFGdiminishedFGbreathFGsoundsFGandFGdistentedFGnecksFGveinsFGandFGhisFGradialFGpulsesF
GareFGweakeningFGandFGincreasingFGinFGrateFGandFGyouFGinsertFGanFGoralFGairwayFGandFGstartsFGventilatingFGhimFG
withFGbag-
maskFGdeviceFGandFG100%FGoxygenFGbutFGstillFGtheFGpatientFGisFGfeelingFGdifficultFGtoFGbreath.FGSoFGwithFGfurthe
rFGfindings,FGyouFGassessedFGthatFGheFGisFGfacingFGtensionFGpneumothorax,FGwhatFGwouldFGyouFGdo?
a. RushedFGhimFGtoFGhospital
b. PerformFGchestFGcompressions
c. PerformFGneedleFGthoracotomy
d. MouthFGtoFGmouthFGbreathing
ANS:FGC DIF:FGHardF G REF:FGPg.FG15
11. ChooseFGtheFGcorrectFGsequenceFGofFGproceduresFGforFGeachFGemergencyFGcall?
a. Preparation,FGResponse,FGSceneFGManagement,FGPatientFGAssessment
b. Response,FGPreparation,FGSceneFGManagement,FGPatientFGAssessment
c. SceneFGManagement,FGPreparation,FGResponse,FGPatientFGAssessment
d. PatientFGAssessment,FGSceneFGManagement,FGResponse,FGPreparation
ANS:FGA DIF:FGEasy REF:FGPg.FG19
12. AFGtreatmentFGplanFGforFGspecificFGillnessFGorFGinjury:
a. DirectFGMedicalFGControl
b. StandingFGorder
c. Protocol
d. IndirectFGMedicalFGControl
ANS:FGC DIF:FGEASY REF:FGPg.FG21
13. CQIFGstandsFGfor:
a. ControlFGQualityFGImprovement
b. ContinuousFGQualityFGImprovement
c. ControlFGQuantityFGImprovement
d. ContinuousFGQuantityFGImprovement
ANS:FGB DIF:FGEASY REF:FGPg.FG22
14. HowFGmanyFGpointsFGareFGthereFGforFGgoodFGCQIFGprocess?
a. 5