LLKHGFDS LLKHGFDS LLKHGFDSLLKHGFDS
CAROLINE’S EMERG LLKHGFDS
ENCY CARE IN LLKHGFDS LLKHGFDS LLKHGFDSLLKHGFDS THE LLKHGF
STREETS 9TH
DS LLKHGFDS EDITI
LLKHGFDSLLKHGFDS
ON - LLKHGFDS
comprehensive and LLKHGFDS LLK
latest-2024
HGFDSLLKHGFDS
,EmergencyLLKHGFDS
care
Nancy Caroline’s
LLKHGFDS LLKHGFDS Emergency LLKHGFDSCare LLKHGFDS in the
LLKHGFDS Streets
LLKHGFDS –
LLKHGFDS
9TH
LLKHGFDS
EDITIONTest Bank
LLKHGFDS
CHAPTER 1 LLKHGFDS
1. EMSLLKHGFDSstandsLLKHGFDSfor:
a. EvolveLLKHGFDSMedicalLLKHGFDSService
b. EmergencyLLKHGFDSMedicalLLKHGFDSServices
c. EmergencyLLKHGFDSMedicalLLKHGFDSSchool
d. EuropeanLLKHGFDSMedicalLLKHGFDSServices
ANS:LLKHGFDSB DIF:LLKHGFDSEasy REF:LLKHGFDSPg.LLKHGFDS4
2. TheLLKHGFDSfirstLLKHGFDSrecordedLLKHGFDSuseLLKHGFDSofLLKHGFDSanLLKHGFDSambulanceLLKHGFDSwasLLKHGFDSbyLLKHGFDStheLLKHGFDSmilitaryLLKHGFDSduringLLKHGFDStheLLKHGFDSS
iegeLLKHGFDSofLLKHGFDSMalagaLLKHGFDSin:
a. AtLLKHGFDStheLLKHGFDSbeginningLLKHGFDSofLLKHGFDS1400
b. InLLKHGFDStheLLKHGFDSmidLLKHGFDSofLLKHGFDS1400
c. AtLLKHGFDStheLLKHGFDSstartLLKHGFDSofLLKHGFDS1500
d. AtLLKHGFDStheLLKHGFDSendLLKHGFDSofLLKHGFDS1400
ANS:LLKHGFDSD DIF:LLKHGFDSModerate REF:LLKHGFDSpg.LLKHGFDS4
3. (CoAEMSP)LLKHGFDSisLLKHGFDStheLLKHGFDSonlyLLKHGFDSaccreditingLLKHGFDSbodyLLKHGFDSforLLKHGFDSparamedicLLKHGFDSprogramsLLKHGFDSwhichLLKHGFDSstan
dsLLKHGFDSfor:
a. CommitteeLLKHGFDSonLLKHGFDSAccreditationLLKHGFDSofLLKHGFDSEducationalLLKHGFDSProgramsLLKHGFDSforLLKHGFDStheLLKHGFDSEMSLLKHGFDSProfessions
b. CommitteeLLKHGFDSonLLKHGFDSAssociationLLKHGFDSofLLKHGFDSEducationalLLKHGFDSProgramsLLKHGFDSforLLKHGFDStheLLKHGFDSEMSLLKHGFDSProfessions
c. ConferenceLLKHGFDSonLLKHGFDSAccreditationLLKHGFDSofLLKHGFDSEducationalLLKHGFDSProgramsLLKHGFDSforLLKHGFDStheLLKHGFDSEMSLLKHGFDSProfessions
d. CommitteeLLKHGFDSonLLKHGFDSAccreditationLLKHGFDSofLLKHGFDSEducationalLLKHGFDSProgramsLLKHGFDSforLLKHGFDStheLLKHGFDSEMSLLKHGFDSPeople
ANS:LLKHGFDSA DIF:LLKHGFDSHard REF:LLKHGFDSPg.LLKHGFDS10
4. ALLKHGFDSregistryLLKHGFDSsystemLLKHGFDSwhichLLKHGFDSisLLKHGFDSusedLLKHGFDStoLLKHGFDStestLLKHGFDSandLLKHGFDSestablishLLKHGFDSlicensureLLKHGFDSis:
a. NREMT
b. NREMS
c. NREMP
d. NREMR
ANS:LLKHGFDSA DIF:LLKHGFDSModerateLLKHGFDSREF:LLKHGFDSPg.LLKHGFDS9
5. WhatLLKHGFDSisLLKHGFDSReciprocity?
,EmergencyLLKHGFDS
care
a. GrantingLLKHGFDScertificationLLKHGFDStoLLKHGFDSaLLKHGFDSproviderLLKHGFDSfromLLKHGFDSsameLLKHGFDSstateLLKHGFDSorLLKHGFDSagency
b. GrantingLLKHGFDScertificationLLKHGFDStoLLKHGFDSaLLKHGFDSproviderLLKHGFDSfromLLKHGFDSanotherLLKHGFDSstateLLKHGFDSorLLKHGFDSagency
c. GrantingLLKHGFDScertificationLLKHGFDStoLLKHGFDSaLLKHGFDSproviderLLKHGFDSbothLLKHGFDSfromLLKHGFDSsameLLKHGFDSorLLKHGFDSanotherLLKHGFDSstate
d. NoLLKHGFDSneedLLKHGFDSofLLKHGFDSgrantingLLKHGFDScertificationLLKHGFDSfromLLKHGFDSanyLLKHGFDSstate
ANS:LLKHGFDSB DIF:LLKHGFDSEasyL L K H G F D S REF:LLKHGFDSPg.LLKHGFDS10
6. WhoLLKHGFDSlaunchedLLKHGFDStheLLKHGFDSfirstLLKHGFDSrescueLLKHGFDSsquadLLKHGFDScalledLLKHGFDSRoanokeLLKHGFDSLifeLLKHGFDSSavingLLKHGFDSinLLKHGFDS192
8?
a. NancyLLKHGFDSLeeLLKHGFDSCaroline
b. BaronLLKHGFDSDominique-JeanLLKHGFDSLarrey
c. JulianLLKHGFDSStanleyLLKHGFDSWise
d. Dr.LLKHGFDSDavidLLKHGFDSBoyde
ANS:LLKHGFDSC DIF:LLKHGFDSEasy REF:LLKHGFDSPg.LLKHGFDS6
7. SelectLLKHGFDStheLLKHGFDScorrectLLKHGFDSranking:
a. TheLLKHGFDSDispatcher,LLKHGFDSEMT,LLKHGFDSParamedic,LLKHGFDSAdvancedLLKHGFDSEMT,LLKHGFDSEmergencyLLKHGFDSMedicalLLKHGFDSResponder
b. EmergencyLLKHGFDSMedicalLLKHGFDSResponder,LLKHGFDSParamedic,LLKHGFDSEMT,LLKHGFDSAdvancedLLKHGFDSEMT,LLKHGFDSTheLLKHGFDSDispatcher
c. Paramedic,LLKHGFDSAdvancedLLKHGFDSEMT,LLKHGFDSEMT,LLKHGFDSEmergencyLLKHGFDSMedicalLLKHGFDSResponder,LLKHGFDSTheLLKHGFDSDispatcher
d. TheLLKHGFDSDispatcher,LLKHGFDSEmergencyLLKHGFDSMedicalLLKHGFDSResponder,LLKHGFDSEMT,LLKHGFDSAdvancedLLKHGFDSEMT,LLKHGFDSParamedic
ANS:LLKHGFDSD DIF:LLKHGFDSModerate REF:LLKHGFDSPg.LLKHGFDS12,LLKHGFDS13
8. TheLLKHGFDSfirstLLKHGFDSNationalLLKHGFDSStandardLLKHGFDSCurriculumLLKHGFDSforLLKHGFDSparamedicsLLKHGFDSwasLLKHGFDSdevelopedLLKHGFDSby:
a. NHTSA
b. USLLKHGFDSDOT
c. AHRQ
d. EMS
ANS:LLKHGFDSB DIF:LLKHGFDSEasy REF:LLKHGFDSPg.LLKHGFDS8
9. AtLLKHGFDStheLLKHGFDSemergencyLLKHGFDSscene,LLKHGFDSwhatLLKHGFDSwouldLLKHGFDSbeLLKHGFDStheLLKHGFDSinitialLLKHGFDSassessmentLLKHGFDSofLLKHGFDSpatient?
a. Respiration,LLKHGFDSPulse,LLKHGFDSBloodLLKHGFDSpressure
b. Pulse,LLKHGFDSSkin,LLKHGFDSBloodLLKHGFDStest
c. Pupil,LLKHGFDSRespiration,LLKHGFDSTemperature
d. BloodLLKHGFDSpressure,LLKHGFDSAllergenLLKHGFDStest,LLKHGFDSPulse
, EmergencyLLKHGFDS
care
ANS:LLKHGFDSA DIF:LLKHGFDSEasyL L K H G F D S REF:LLKHGFDSPg.LLKHGFDS15
10. IfLLKHGFDSaLLKHGFDSpatientLLKHGFDSisLLKHGFDSfacingLLKHGFDSdiminishedLLKHGFDSbreathLLKHGFDSsoundsLLKHGFDSandLLKHGFDSdistentedLLKHGFDSn
ecksLLKHGFDSveinsLLKHGFDSandLLKHGFDShisLLKHGFDSradialLLKHGFDSpulsesLLKHGFDSareLLKHGFDSweakeningLLKHGFDSandLLKHGFDSincreasingLLKHGFDSin
LLKHGFDSrateLLKHGFDSandLLKHGFDSyouLLKHGFDSinsertLLKHGFDSanLLKHGFDSoralLLKHGFDSairwayLLKHGFDSandLLKHGFDSstartsLLKHGFDSventilatingLLKHGFDShimLL
KHGFDSwithLLKHGFDSbag-
maskLLKHGFDSdeviceLLKHGFDSandLLKHGFDS100%LLKHGFDSoxygenLLKHGFDSbutLLKHGFDSstillLLKHGFDStheLLKHGFDSpatientLLKHGFDSisLLKHGFDSfeelingLLKHG
FDSdifficultLLKHGFDStoLLKHGFDSbreath.LLKHGFDSSoLLKHGFDSwithLLKHGFDSfurtherLLKHGFDSfindings,LLKHGFDSyouLLKHGFDSassessedLLKHGFDSthatLLKHGFDS
heLLKHGFDSisLLKHGFDSfacingLLKHGFDStensionLLKHGFDSpneumothorax,LLKHGFDSwhatLLKHGFDSwouldLLKHGFDSyouLLKHGFDSdo?
a. RushedLLKHGFDShimLLKHGFDStoLLKHGFDShospital
b. PerformLLKHGFDSchestLLKHGFDScompressions
c. PerformLLKHGFDSneedleLLKHGFDSthoracotomy
d. MouthLLKHGFDStoLLKHGFDSmouthLLKHGFDSbreathing
ANS:LLKHGFDSC DIF:LLKHGFDSHardL L K H G F D S REF:LLKHGFDSPg.LLKHGFDS15
11. ChooseLLKHGFDStheLLKHGFDScorrectLLKHGFDSsequenceLLKHGFDSofLLKHGFDSproceduresLLKHGFDSforLLKHGFDSeachLLKHGFDSemergencyLLKHGFDScall?
a. Preparation,LLKHGFDSResponse,LLKHGFDSSceneLLKHGFDSManagement,LLKHGFDSPatientLLKHGFDSAssessment
b. Response,LLKHGFDSPreparation,LLKHGFDSSceneLLKHGFDSManagement,LLKHGFDSPatientLLKHGFDSAssessment
c. SceneLLKHGFDSManagement,LLKHGFDSPreparation,LLKHGFDSResponse,LLKHGFDSPatientLLKHGFDSAssessment
d. PatientLLKHGFDSAssessment,LLKHGFDSSceneLLKHGFDSManagement,LLKHGFDSResponse,LLKHGFDSPreparation
ANS:LLKHGFDSA DIF:LLKHGFDSEasy REF:LLKHGFDSPg.LLKHGFDS19
12. ALLKHGFDStreatmentLLKHGFDSplanLLKHGFDSforLLKHGFDSspecificLLKHGFDSillnessLLKHGFDSorLLKHGFDSinjury:
a. DirectLLKHGFDSMedicalLLKHGFDSControl
b. StandingLLKHGFDSorder
c. Protocol
d. IndirectLLKHGFDSMedicalLLKHGFDSControl
ANS:LLKHGFDSC DIF:LLKHGFDSEASY REF:LLKHGFDSPg.LLKHGFDS21
13. CQILLKHGFDSstandsLLKHGFDSfor:
a. ControlLLKHGFDSQualityLLKHGFDSImprovement
b. ContinuousLLKHGFDSQualityLLKHGFDSImprovement
c. ControlLLKHGFDSQuantityLLKHGFDSImprovement
d. ContinuousLLKHGFDSQuantityLLKHGFDSImprovement
ANS:LLKHGFDSB DIF:LLKHGFDSEASY REF:LLKHGFDSPg.LLKHGFDS22
14. HowLLKHGFDSmanyLLKHGFDSpointsLLKHGFDSareLLKHGFDSthereLLKHGFDSforLLKHGFDSgoodLLKHGFDSCQILLKHGFDSprocess?
a. 5