Subacute, and Long-Term Care, 6th Edition
(Pulliam) Chapters 1 - 24
,Table of Contents
e e
Chaptere1.eIntroductionetoeHealtheCare 2
Chaptere2.eTheeNursingeAssistant 7
Chaptere3.eCommunicationeandeInterpersonaleSkills 11
Chaptere4.eRelatingetoeYourePatients 15
Chaptere5.eInfectioneControl 19
Chaptere6.eEnvironmentaleSafety,eAccidentePrevention,eandeDisasterePlans 23
Chaptere7.eEmergencyeSituations 27
Chaptere8.eBodyeSystemseandeCommoneDiseases 31
Chaptere9.eVitaleSigns 35
Chaptere10.ePositioning,eMoving,eandeAmbulation 39
Chaptere11.eAdmission,eTransfer,eandeDischarge 43
Chaptere12.eTheePatient'seEnvironment 48
Chaptere13.eHygieneeandeGrooming 52
Chaptere14.eSpecialeSkineCare 56
Chaptere15.eNutrition 60
Chaptere16.eEliminationeNeeds 64
Chaptere17.eSpecimeneCollectioneandeTesting 68
Chaptere18.eAMeandePMeCare 72
Chaptere19.eRestorativeeCareeandeRehabilitation 78
Chaptere20.eAdditionalePatienteCareeProcedures 82
Chaptere21.ePreoperativeeandePostoperativeeCare 86
Chaptere22.eSubacuteeCare 90
Chaptere23.eSpecialeSkillseineLong-TermeCare 94
Chaptere24.eDeatheandeDying 99
, TesteBanke-eTheeNursingeAssistant:eAcute,eSubacute,eandeLong-
TermeCare,e6ee(Pulliam,e2020)
TheeNursingeAssistant:eAcute,eSubacute,eandeLong-
TermeCare,e6ee(Pulliam)eChaptere1 IntroductionetoeHealtheCare
1) Aenursingeassistantecouldeapplyeforeemploymenteatewhicheofetheseehealthecareeorganizations?
A) Aehospital
B) Aenursingehome
C) Aehomeehealtheagency
D) Anyeofetheeabovee
ANSWER: D
PageeRef:e3-4
LO: 2.eListeandedescribeedifferentetypeseofehealthecareefacilities.
2) Wheneaenursingeassistanteprovidesequalityecareetoeaepatient,eiteiseimportantethatetheecareeis
A) GiveneaccordingetoetheeRN'seculturalepreferences.
B) Giveneinetheewayethatewillecostetheeleast.
C) Culturallyeacceptableetoetheepatient.
D) Doneeasequicklyeasepossibleeeacheday.e
ANSWER: C
PageeRef:e3
LO: 1.eIdentifyetheepurposeseofehealthecareefacilities.
.
3) Ms.eJandaeisebeingedischargedefrometheeacuteecareehospital.eSheeisestillequiteeilleanderequires
intravenousemedications.eSheeneedseskilledenursingecare.eWhicheofetheefollowingefacilitiesewouldes
heebeemovedeto?
A) Aelong-termecareefacility
B) Aehomeehealtheagency
C) Aerehabilitationefacility
D) Aesubacuteecareefacilitye
ANSWER: D
PageeRef:e4
LO: 2.eListeandedescribeedifferentetypeseofehealthecareefacilities.
4) Aenursingeassistanteiseaekeyepositioneonetheehealthecareeteam.eTheeprimaryeresponsibilityefore
nursingeassistantseiseto
A) Assistetheedoctorebyeperformingeprocedures.
B) Superviseeenvironmentaleserviceseteams.
C) CareeforepatientseunderetheesupervisioneofeaneRN.
D) ScheduleeLPNestaffeonealleshifts.e
ANSWER: C
PageeRef:e6-7
LO:
3.eDescribeeaetypicaleorganizationalestructureeofeaehealthecareefacilityeandeexplainehowethee
nursingeassistantefitseintoethisestructure.
1e|ePeaegee
, TesteBanke-eTheeNursingeAssistant:eAcute,eSubacute,eandeLong-
TermeCare,e6ee(Pulliam,e2020)
5) Theenursingeassistanteiseaemembereofetheenursingeteameineaehealthecareeorganization.eWhiche
membereofetheenursingeteameplanseandecoordinatesepatientecare?
A) Nursingeassistant
B) RNeoreLPN
C) Registeredenursee(RN)
D) Licensedepracticalenursee(LPN)e
ANSWER: C
PageeRef:e6
LO:
3.eDescribeeaetypicaleorganizationalestructureeofeaehealthecareefacilityeandeexplainehowethee
nursingeassistantefitseintoethisestructure.
6) Wheneyoueworkeaseaenursingeassistant,eyouemustefollowetheechaineofecommand.eThisemeanset
hateyouewouldereportedirectlyeto
A) TheeBoardeofeDirectors.
B) AneRNeoreLPN.
C) TheeClinicaleNurseeSpecialist.
D) TheeDirectoreofeNursing.e
ANSWER: B
PageeRef:e5
LO: 4.eDescribeetheevariousewaysenursingecareecanebeeorganizedeandeprovided.
.
7) Whicheofetheefollowingehealthecareeorganizationseprovideseextendedecareeforepeopleewho
haveechroniceillnesseorepermanentedisabilities?
A) Long-termecareefacilities
B) Hospitals
C) Psychiatricespecialtyecenters
D) Homeehealtheagenciese
ANSWER: A
PageeRef:e4
LO: 2.eListeandedescribeedifferentetypeseofehealthecareefacilities.
8) Whicheofetheefollowingehealthecareeorganizationseprovidesecomforteandesupportetoeaepatiente
andetheepatient'sefamilyewhenetheepatientehaseaelimitedeamounteofetimeetoelive?
A) Cancerecenter
B) Hospiceefacilityeoreagency
C) Acuteecareefacility
D) Nursingehomee
ANSWER:
BePageeRef:e4
LO: 2.eListeandedescribeedifferentetypeseofehealthecareefacilities.
2e|ePeaegee