1. Which health occupation has the highest percentage of women?
A. Pharmacists
B. Physical therapists
C. Registered nurses
D. Dental hygienists
Answer: D
2. Which health occupation has the lowest percentage of women?
A. Physicians
B. Dentists
C. Pharmacists
D. Physical therapists
Answer: B
3. Which health profession has the largest number of workers?
A. Health aides
B. Physicians
C. Licensed practical nurses
D. Registered nurses
Answer: D
4. Which of the following are certifications available in advanced practice registered nursing?
(Select all that
apply.)
,A. Certified nurse midwife
B. Certified registered nurse anesthetist
C. Certified nurse pharmacologist
D. Clinical nurse specialist
E. Nurse practitioner
Answer: A, B, D, E
5. What level of education is required to become a licensed practical nurse?
A. 2-year master’s degree (in addition to a 4-year bachelor’s degree)
B. 4-year bachelor’s degree
C. 2-year associate’s degree
D. 1-year certificate or diploma
Answer: D
6. What percentage of physicians and surgeons in the United States in 2014 were women?
A. 27%
B. 37%
C. 47%
D. 57%
Answer: B
7. What medical specialty has the highest percentage of women?
A. General pediatrics
B. Obstetrics and gynecology
C. Orthopedic surgery
D. Urology
, Answer: nA
8. On nan naverage, nthe nincome nof nfemale nphysicians nis nwhat npercentage nof nthat nof nmale nphysicians?
A. 59%
B. 79%
C. 99%
D. 109%
Answer: nA
9. What nlevel nof neducation nis nrequired nto nbecome na npharmacist?
A. 6-year ndoctorate ndegree
B. 2-year nmaster’s ndegree n(in naddition nto na n4-year nbachelor’s ndegree)
C. 4-year nbachelor’s ndegree
D. 2-year nassociate’s ndegree
n Answer: nA
10. Which nof nthe nfollowing nis nthe nmedian nincome nof ndentists nin nthe nUnited nStates n(2012)?
A. $89,310
B. $109,310
C. $129,310
D. $149,310
Answer: nD
11. Which nof nthe nfollowing nare nthe ncurrent ntrends nin ndentistry? n(Select nall nthat napply.)
A. More nspecialists nthan ngeneralists
B. Research nlinking noral nhealth nto noverall nhealth
C. Focus non ntreatment nof ndisease nrather nthan nprevention
D. Expected ngrowth nof n18% nfrom n2014 nto n2024
E. Increasing ndemand nfor ndental nimplants, nbridges, nand ncosmetic nservices