Comprehensive Resource To Help You Ace 2026-2027 Exams
Includes Frequently Tested Questions With
Elaborated 100% Correct Complete Solutions
Guaranteed Pass First Attempt!! Current Update!!
1. Do you know our CEO? How do you pronounce his name? - CORRECT
ANSWER Jeff Bezos
2. Tell the story of the last time you had to apologize to someone. - CORRECT
ANSWER -already putting team 12 down for consultation and everyone saw
on zoom
3. What is the most difficult situation you have ever face in your life? -
CORRECT ANSWER -Keyon telling me sexual comments
4. Walk me through how Amazon Kindle books would be priced. - CORRECT
ANSWER -writers generating lead via online books(like seminars) price
below 2.99
-specialized titles above 9.99
-everything else royalty of 70%
5. Who was your most difficult customer? - CORRECT ANSWER -cyberzone
6. What is the worst mistake you ever made? - CORRECT ANSWER
,7. What would you do if you found out that your closest friend at work was
stealing? - CORRECT ANSWER -confront them
8. If your direct manager was instructing you to do something you disagreed
with, how would you handle it? - CORRECT ANSWER -negotiate different
terms
9. Describe what Human Resource means to you. - CORRECT ANSWER -there
to be a guide to you
10.What would you do if you saw someone being unsafe at work? - CORRECT
ANSWER -talk to them, suggest safer way to complete task
11.What would you do if somehow you misdirected 10,000 units of
something? - CORRECT ANSWER -tell someone immediately and try to
direct the misdirection
12.Tell me about a time when your team was affected by a major obstacle how
did you manage to get your team to look past and move forward? -
CORRECT ANSWER -stuck on a problem in our group project..looked up
different solutions online and eventually found one that work
13.Talk about a time when you solved two problems with one solution. -
CORRECT ANSWER -cyberzone(angry customer, laser tag)
, 14.Talk about when you made an important decision without consulting
corporate. - CORRECT ANSWER -cyberzone(angry customer)
15.Tell me about a time when you were dissatisfied with your job. - CORRECT
ANSWER -cyberzone
16.You have 3 warehouses. Warehouse A, Warehouse B, and Warehouse C.
Place them anywhere and tell me why. - CORRECT ANSWER -A is west
coast(cali or Seattle)
-B is southeast(atlanta)
-C is midwest ohio,illinois)
17.You have 3 warehouses. Warehouse A's demand exceeds its maximum
capacity. What would you do about this situation? - CORRECT ANSWER -
look into opening another warehouse near warehouse A
18.Tell me about a time you had to deal with ambiguity. - CORRECT ANSWER -
MDA presentation (no guidelines at first)
19.Tell me about a time when you had to make a quick decision that was going
to have a significant impact on the business. - CORRECT ANSWER -
cyberzone
20.Tell me about a time when you had to leave a task unfinished. - CORRECT
ANSWER -village creed project