Answers (Verified Update)
83 questions with answers
Topic: Rel Certified Pro Exam
1. What is a benefit of relativity one (select all that apply)
A. no back end management
B. ability to host RelOne environment in private cloud
C. Elimination of additional microsoft SPLA Fees
D. Always have access to latest version of Relativity
Answer: A. no back end management C. Elimination of additional microsoft SPLA Fees D.
Always have access to latest version of Relativity
2. What is a benefit of Relativity one (select all that apply)
A. can rely on a strong business continuity and disaster
B. can deploy in multiple geographies
C. Can preview new features before general availability date
D. Can run previous versions of relativity
Answer: A. can rely on a strong business continuity and disaster B. can deploy in multiple
geographies C. Can preview new features before general availability date
3. When is relativity one encrypted?
A. before loading into RelOne
B. in transit
C. only with customer managed key option
D. at rest
Answer: A. in Transit D. At rest
4. What counts towards billable data in RelativityOne workspaces? (Select all that
apply.)
A. SQL database
B. Natives
C. Productions
D. Index size
Answer: B. Natives C. Productions
5. What can you do in RelativityOne mobile app? (Select all that apply)
A. code documents
B. run an already created saved search
C. create a workspace
D. share documents with other Relativity users
Answer: A. code documents B. run an already created saved search C. create a workspace
D. share documents with other Relativity users
6. When do changes made in the RelativityOne mobile app appear in RelativityOne?
A. Instantly
B. After 5 minutes
C. After 60 minutes
D. When an admin syncs to the workspace
Answer: a. Instantly
Page 1
, 7. What is a benefit of the RelativityOne mobile app? (Select all that apply)
A. your documents never leave the RelOne platform
B. you can authenticate using touch ID or face ID
C. you can create push notifications
D. you can code documents while in offline mode
Answer: A. Your documents never leave the RelOne platform B. You can authenticate using
touch ID or face ID C. You can create push notifications
8. Where are RelativityOne data centers available? (Select all that apply.)
A. Africa
B. Europe
C. Asia
D. South America
Answer: B. Europe C. Asia D. South America
9. From what index can you search extracted text in RelativityOne workspaces?
(Select all that apply.)
A. Keyword
B. dtSearch
C. Google
D. Analytics
Answer: B. dtSearch D. Analytics
10. From where do you access the preview environment?
A. Preview tab
B. Activity dashboard
C. User menu
D. Environments menu
Answer: c. User menu
11. To grant a user access to the preview environment, what do you need to do?
(select all that apply)
A. add the preview log in method to the user account
B. add the user to the preview group in your production environment
C. make the user a system admin
D. grant the user the preview admin permission
Answer: A. add the preview log in method to the user account B. add the user to the preview
group in your production environment
12. In what RelativityOne environment can you test API-based applications?
A. Sandbox
B. Preview
C. Utility server
D. Staging
Answer: a. Sandbox
Page 2