(Verified Update)
141 questions with answers
Topic: pharmacy tech
1. take 1 tablet
Answer: 1T
2. take 1/2 to 1 tablet
Answer: S1T
3. take 1-2 tablets
Answer: 12T
4. take 2 tablets
Answer: 2T
5. by mouth
Answer: PO
6. daily
Answer: QD
7. every morning
Answer: QAM
8. every evening
Answer: QPM
9. at bedtime
Answer: HS
10. twice daily
Answer: BID
11. every 12 hours
Answer: Q12
12. three times a day
Answer: TID
13. every 8 hours
Answer: Q8
14. four times a day
Answer: QID
15. every 6 hours
Answer: Q6
16. prior to meals and at bedtime
Answer: ACHS
Page 1
, 17. after meals and at bedtime
Answer: PCHS
18. every 4-6 hours
Answer: Q46
19. every 6-8 hours
Answer: Q68
20. every 8-12 hours
Answer: Q812
21. 2-3 times per day
Answer: 23D
22. 3-4 times per day
Answer: 34D
23. take 1 capsule
Answer: 1C
24. take 1-2 capsules
Answer: 12C
25. take 2 capsules
Answer: 2C
26. take 1/2 teaspoon
Answer: STS
27. take 1/2 to 1 teaspoons
Answer: S1TS
28. take 1 teaspoon
Answer: 1TS
29. take 1-2 teaspoons
Answer: 12TS
30. take 2 teaspoons
Answer: 2TS
31. for 5 days
Answer: X5D
32. for 7 days
Answer: X7D
33. for 10 days
Answer: FXD
34. inhale 1 puff
Answer: I1P
Page 2