Question:
1. overall responsibility for compliance with API 653
Answer:
Owner API 653 1.2
Question:
2. Perform FFS evaluations on corroded tank shells
Answer:
engineer
Question:
3. In a shell LTA, find t2 (thinnest area exclusive of pit)
Answer:
inspector
Question:
4. In shell LTA, determine placement of vertical lines (L) for corr Ave.
Answer:
inspector
Question:
5. Determine MFL Threshold
Answer:
owner
Question:
6. Perform the routine in-service inspection
Answer:
operator
Question:
7. Perform the external inspection
Answer:
inspector
, Question:
8. Determine the extent of UT measurements on the shell
Answer:
owner
Question:
9. Review the results of CP survey
Answer:
Owner
Question:
10. Assure competency of personnel performing CP surveys
Answer:
Owner
Question:
11. Perform the internal inspection
Answer:
Inspector
Question:
12. Choose to use RBI to set internal intervals
Answer:
Owner
Question:
13. Conduct an RBI assessment
Answer:
RBI Team
Question:
14. Review and approve RBI assessment every 10 years
Answer:
RBI Team
Question:
15. Approve Standard Deferral for Internal Inspection