StudyVault UK BETTER GRADES
YOUR ACADEMIC PARTNER
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
TITLE:
Introduction to Operations and Supply Chain
Management Global Edition 5th Edition By Cecil
Bozarth, Robert Handfield | Test Bank All Chapters
Verified
SUBJECT:
Business
TEST BANK UK
ult
COMPLETE QUESTION BANK
✓
Va
Multiple Choice Questions PRACTICE SMART • SCORE HIGHER!
✓ True / False Questions
✓ Short Answer Questions 📚 BUSINESS • ACCOUNTING • ECONOMICS
✓ Essay Questions
dy
✓ Chapter-wise Organization 📚 MANAGEMENT • FINANCE • STATISTICS
✓ Updated & Accurate Content
✓ Covers Key Topics 📚 PSYCHOLOGY • ENGINEERING • COMPUTER SCIENCE
Stu
✓ Ideal for Exam Preparation
ISBN:
9781292291581
WIDE RANGE INSTANT EXAM STUDENTS
OF SUBJECTS DOWNLOAD PREPARATION WORLDWIDE
, All Chapters verified StudyVault UK
Introduction to Operations & Supply Chain Management, 5e, Global Edition (Bozarth)
Chapter 1 Introduction to Operations and Supply Chain Management
1.1 Why Study Operations and Supply Chain Management?
1) The collection of people, technology, and systems within an organization that has primary
responsibility for providing the organizationʹs products or services is called:
A) the supply chain.
B) the operations function.
C) the factory set.
D) relationship management.
Answer: B
Diff: 2
Reference: 1.1 Why Study Operations and Supply Chain Management?
Keywords: operations function
AACSB: Application of Knowledge
LO: 1.1: Describe what the operations function is and why it is critical to an organizationʹs survival.
UK
2) Which of these is NOT a component of the operations function in an organization?
A) people
B) technology
C) systems
D) information
Answer: D
ult
Diff: 1
Va
Reference: 1.1 Why Study Operations and Supply Chain Management?
Keywords: operations function, people
AACSB: Application of Knowledge
dy
LO: 1.1: Describe what the operations function is and why it is critical to an organizationʹs survival.
3) ________ is an example of an output of the transformation process.
A) Material
Stu
B) Information
C) Satisfied customers
D) Intangible needs
Answer: C
Diff: 2
Reference: 1.1 Why Study Operations and Supply Chain Management?
Keywords: output, transformation, process, customer
AACSB: Application of Knowledge
LO: 1.1: Describe what the operations function is and why it is critical to an organizationʹs survival.
1
Copyright © 2020 Pearson Education, Ltd.
StudyVault UK All Chapters verified
, All Chapters verified StudyVault UK
4) Typical inputs to the transformation process include:
A) tangible goods.
B) satisfied customers.
C) intangible needs.
D) fulfilled needs.
Answer: C
Diff: 2
Reference: 1.1 Why Study Operations and Supply Chain Management?
Keywords: intangible needs, inputs, transformation process
AACSB: Application of Knowledge
LO: 1.1: Describe what the operations function is and why it is critical to an organizationʹs survival.
5) Which of the following statements about the operations function is NOT correct?
A) Inputs to operations can take many different forms.
B) Nearly all operations activities require coordination with other business functions.
C) The outputs of an operations function are always tangible.
D) Operations management activities are information and decision intensive.
Answer: C
UK
Diff: 2
Reference: 1.1 Why Study Operations and Supply Chain Management?
Keywords: operations function, tangible outputs
AACSB: Application of Knowledge
ult
LO: 1.1: Describe what the operations function is and why it is critical to an organizationʹs survival.
6) Which of the following is NOT a flow typically found in a supply chain?
A) physical
Va
B) information
C) monetary
D) risk
dy
Answer: D
Diff: 2
Reference: 1.1 Why Study Operations and Supply Chain Management?
Stu
Keywords: supply chain, flow
AACSB: Application of Knowledge
LO: 1.2: Describe what a supply chain is and how it relates to a particular organizationʹs operations function.
7) Which of the following is primarily a supply chain management decision?
A) from whom to purchase materials
B) how many of each item should be produced
C) the mix of labor skill and automation
D) the location of the plant
Answer: A
Diff: 3
Reference: 1.1 Why Study Operations and Supply Chain Management?
Keywords: supply chain, decision, supplier
AACSB: Application of Knowledge
LO: 1.2: Describe what a supply chain is and how it relates to a particular organizationʹs operations function.
2
Copyright © 2020 Pearson Education, Ltd.
StudyVault UK All Chapters verified
, All Chapters verified StudyVault UK
8) Which of these statements about flows in a supply chain is best?
A) Information and monetary flows move upstream and downstream, but physical flows move
downstream only.
B) Information flows move upstream and downstream, monetary flows move upstream only, and
physical flows move downstream only.
C) Information and monetary flows move upstream only and physical flows move downstream only.
D) Information, physical and monetary flows move both upstream and downstream.
Answer: D
Diff: 2
Reference: 1.1 Why Study Operations and Supply Chain Management?
Keywords: information flows, physical flows, monetary flows
AACSB: Application of Knowledge
LO: 1.2: Describe what a supply chain is and how it relates to a particular organizationʹs operations function.
9) Which of the following statements regarding the supply chain is TRUE?
A) A second‐tier supplier is downstream from a first‐tier supplier.
B) A first‐tier supplier is upstream from a second‐tier supplier.
C) A first‐tier supplier is downstream from a second‐tier supplier.
UK
D) A customer is upstream from a first‐tier supplier.
Answer: C
Diff: 2
Reference: 1.1 Why Study Operations and Supply Chain Management?
ult
Keywords: downstream, upstream, tier, supplier, customer
AACSB: Application of Knowledge
LO: 1.2: Describe what a supply chain is and how it relates to a particular organizationʹs operations function.
Va
10) In the Sweet Action! supply chain, the flowers produce the nectar which is collected by the bees. The
busy bees take this nectar and produce honey, which is collected by the beekeeper, who puts it in quart
jars and supplies it to the baker. The baker produces a lovely array of confections, which are purchased
dy
by the local restaurant. The restaurant sells these confections to their loyal diners, who gleefully consume
them and nag the chef for his recipe. Which of these statements about this supply chain is best?
A) The busy bees are a first‐tier supplier of the local restaurant.
Stu
B) The beekeeper is a first‐tier supplier of the local restaurant.
C) The baker is a first‐tier supplier of the local restaurant.
D) The local restaurant is a first‐tier supplier of the loyal diners.
Answer: C
Diff: 3
Reference: 1.1 Why Study Operations and Supply Chain Management?
Keywords: downstream, first‐tier, supplier, customer
AACSB: Application of Knowledge
LO: 1.2: Describe what a supply chain is and how it relates to a particular organizationʹs operations function.
3
Copyright © 2020 Pearson Education, Ltd.
StudyVault UK All Chapters verified