comprehensive Test Bank PDF for Nutrition Therapy and Pathophysiology, 4th Edition by Marcia Nelms and Kathryn P. Sucher. Cov
TEST BANK
Nutrition Therapy and Pathophysiology 4th Edition,
by Marcia Nelms and Kathryn P. Sucher. All Chapters 1-25
CopyrightvCengagevLearning.vPoweredvbyvCognero. Pagev1
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$@
Marciacomprehensive
Nelms and Kathryn
Test P.
Bank
Sucher.
PDF Covering
for Nutrition
all 25
Therapy
chapters.pdf@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
and Pathophysiology, 4th Edition by Marcia Nelms and Kathryn P. Sucher. Cov
,@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$@
comprehensive Test Bank PDF for Nutrition Therapy and Pathophysiology, 4th Edition by Marcia Nelms and Kathryn P. Sucher. Cov
Chapter 1 - Role of the Registered Dietitian Nutritionist in the Health Care
v v v v v v v v v v v v
Truev/vFalse
1. ThevScopevofvPracticevencompassesvthevrangevofvroles,vactivities,vandvregulationsvwithinvwhichvnutrition
vandvdieteticsvpractitionersvperform.
a. True
b. False
ANSWER: True
DIFFICULTY: Bloom's:vUnderstand
REFERENCES:v ThevRegisteredvDietitianvinvClinicalvPractice
2. Hospicevfacilitiesvfocusvonvintegrated,vmultidisciplinaryvassistancevforvrecoveryvfromvacutevorvchronic
villnessvand/orvsurgicalvprocedures.
a. True
b. False
ANSWER: False
DIFFICULTY: Bloom's:vRemember
REFERENCES:v ThevRegisteredvDietitianvinvClinicalvPractice
3. Withvavminimumvofv1,000vhoursvofvrelatedvpracticevandvatvleastv90vcontinuingveducationvcredits,va
vregisteredvdietitianvmayvbecomevavlactationvconsultant.
a. True
b. False
ANSWER: True
DIFFICULTY: Bloom's:vUnderstand
REFERENCES:v OthervHealthvProfessionals—InterdisciplinaryvTeams
4. Medicalvdoctorsvarevcommonlyvresponsiblevforvthevinitialvnutritionvscreeningvofvpatientsvandvfor
v notifyingvthevdietitianvifvavpatient’svintakevisvinadequate.
a. True
b. False
ANSWER: False
DIFFICULTY: Bloom's:vUnderstand
REFERENCES:v OthervHealthvProfessionals—InterdisciplinaryvTeams
5. SomevstatesvprovidevMedicaidvbenefitsvforvnutritionvservices,vbutvtherevisvsignificantvvariabilityvbetwee
nv states.
a. True
b. False
CopyrightvCengagevLearning.vPoweredvbyvCognero. Pagev2
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$@
Marciacomprehensive
Nelms and Kathryn
Test P.
Bank
Sucher.
PDF Covering
for Nutrition
all 25
Therapy
chapters.pdf@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
and Pathophysiology, 4th Edition by Marcia Nelms and Kathryn P. Sucher. Cov
,@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$@
comprehensive Test Bank PDF for Nutrition Therapy and Pathophysiology, 4th Edition by Marcia Nelms and Kathryn P. Sucher. Cov
ANSWER: True
DIFFICULTY: Bloom's:vUnderstand
REFERENCES:vvHealthvCarevServicesvandvReimbursementvforvMedicalvNutritionvTherapyv(MNT)
6. Tovprovidevoptimalvnutritionalvcare,vallvaspectsvofvavpatient’svlifevmustvbevconsidered.
a. True
b. False
ANSWER: True
DIFFICULTY: Bloom's:vUnderstand
REFERENCES:vvDevelopingvCriticalvThinkingvSkillsvandvProfessionalvPerformance
7. Evidence-basedvpracticevcanvbestvbevdefinedvasvpurposeful,vself-
regulatoryvjudgmentvthatvresultsvinv interpretation,vanalysis,vevaluation,vandvinferencevuponvwhichvth
atvjudgmentvisvbased.
a. True
b. False
ANSWER: False
DIFFICULTY: Bloom's:vRemember
REFERENCES:vvDevelopingvCriticalvThinkingvSkillsvandvProfessionalvPerformance
8. Thevcognitivevprocessesvthatvavdietitianvgoesvthroughvtovmakevclinicalvjudgmentsvarevknownvasvpractic
ev standards.
a. True
b. False
ANSWER: False
DIFFICULTY: Bloom's:vRemember
REFERENCES:vvDevelopingvCriticalvThinkingvSkillsvandvProfessionalvPerformance
9. Thevstepsvofvthevdecision-makingvprocessvdovnotvnecessarilyvtakevplacevinvavparticularvsequence.
a. True
b. False
ANSWER: True
DIFFICULTY: Bloom's:vUnderstand
REFERENCES:vvDevelopingvCriticalvThinkingvSkillsvandvProfessionalvPerformance
10. ThevAND’svCodevofvEthicsvandvStandardsvofvProfessionalvPerformancevrequiresvthatvoutcomesvarev
measurablevandvevidence-based.
a. True
b. False
CopyrightvCengagevLearning.vPoweredvbyvCognero. Pagev3
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$@
Marciacomprehensive
Nelms and Kathryn
Test P.
Bank
Sucher.
PDF Covering
for Nutrition
all 25
Therapy
chapters.pdf@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
and Pathophysiology, 4th Edition by Marcia Nelms and Kathryn P. Sucher. Cov
,@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$@
comprehensive Test Bank PDF for Nutrition Therapy and Pathophysiology, 4th Edition by Marcia Nelms and Kathryn P. Sucher. Cov
ANSWER: True
DIFFICULTY: Bloom's:vUnderstand
REFERENCES:vvDevelopingvCriticalvThinkingvSkillsvandvProfessionalvPerformance
CopyrightvCengagevLearning.vPoweredvbyvCognero. Pagev4
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$@
Marciacomprehensive
Nelms and Kathryn
Test P.
Bank
Sucher.
PDF Covering
for Nutrition
all 25
Therapy
chapters.pdf@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
and Pathophysiology, 4th Edition by Marcia Nelms and Kathryn P. Sucher. Cov