UPDATED ACTUAL QUESTIONS AND CORRECT
ANSWERS
Question:
1. Voucher checks are commonly used for
A. Payroll
B. Payment collection
C. Internal billing
D. Cycle billing
Answer:
Payroll
Question:
2. Blood agar is a medium that is used when performing which of the following studies?
A. Culture
B. Complete blood cell count
C. Pregnancy test
D. Monospot test
E. Guiac test for occult blood
Answer:
Culture
Question:
3. When addressing an envelope, the word "confidential" should be placed
A. Two lines below the address
B. Two lines below the return address
C. One line below the address
D. One line above the city and state
Answer:
Two lines below the return address
Question:
4. The ledger provides up-to-date financial information pertaining to which of the following?
A. Pharmaceutical representatives
B. Insurance companies
C. Physician
D. Patients
E. Employees
Answer:
Patients
,Question:
5. Which of the following abbreviations is used in a prescription to indicate that a medication should be
taken orally before meals?
A. PO ac
B. PO hs
C. PO qd
D. PO pc
E. PO qs
Answer:
PO ac
Question:
6. A hereditary disease that causes copper accumulation in various organs is called
A. Gout
B. Lyme disease
C. Wilson's disease
D. Crohn's disease
E. Alzheimer's disease
Answer:
Wilson's disease
Question:
7. Which of the following is the most appropriate medical record classification for a deceased patient?
A. Inactive
B. Closed
C. Active
D. Transferred
E. Released
Answer:
Closed
Question:
8. A microbe that lives only in the absence of oxygen is called a(n)
A. Cilia
B. Flagella
C. Virus
D. Obligate anaerobe
E. Obligate aerobe
Answer:
Obligate anaerobe
,Question:
9. On arrival, an established patient informs the medical assistant of a change in her insurance. Which of
the following computer screens should be accessed?
A. Patient ledger
B. Patient record
C. Third-party billing
D. Charge entry
E. Processing electronic claims
Answer:
Patient record
Question:
10. Which of the following is the most appropriate initial action for the medical assistant when a patient is
referred to the medical office?
A. Schedule an appointment for the patient in one week
B. Determine the urgency of the patient's appointment
C. Discuss the case with the referring physician
D. Ask the patient for more information about his or her insurance coverage
Answer:
Determine the urgency of the patient's appointment
Question:
11. Which of the following is a safety hazard in a medical office?
A. Dosimeter
B. Lead apron
C. Aneroid sphygmomanometer
D. Mercury thermometer
E. Disposable pipette
Answer:
Mercury thermometer
Question:
12. Antiemetics are indicated for which of the following conditions?
A. Diarrhea
B. Seizures
C. Vomiting
D. Congestion
E. Itching
Answer:
Vomiting
Question:
13. The placement of the subject line in a letter should be in the
A. Special notations
B. Closing
C. Heading
D. Opening
E. Body
, Answer:
Opening
Question:
14. Which of the following is used to indicate that a patient's medical record is stored in two locations?
A. Cross-reference guide
B. Color coding
C. Tickler file
D. Out guide
E. Subject file
Answer:
Cross-reference guide
Question:
15. Which of the following is the most appropriate method to remove sterile forceps from a sterile
package?
A. By tip, handles up
B. By hinged joint
C. By handles, tip up
D. By handles, tip down
E. By tip, handles down
Answer:
By tip, handles down
Question:
16. The process in which molecules, ions, or particles move from an area of higher concentration to an area
of lower concentration is known as
A. Diffusion
B. Filtration
C. Osmosis
D. Pinocytosis
E. Phagocytosis
Answer:
Osmosis
Question:
17. Which of the following is the correct spelling for the term describing an area of ossification of bone?
A. Epifeseal
B. Epifyseal
C. Ephyseal
D. Epiphyseal
E. Epiphyceal
Answer:
Epiphyseal