CORRECT ANSWERS
Question:
1. 10513 It is not possible to determine what needs to be done to improve performance or how much staff
we need by studying the post-show attendee survey results.
a. True
b. False
Answer:
B
Question:
2. 10513 Which method of research would you not use for a survey if you were trying to get a quantitative
sampling?
a. Mail
b. Focus group
c. Internet
d. Self-administered survey
Answer:
B
Question:
3. 10813 The one main reason for businesses to invest in communication is:
a. To drive behavior
b. To build team spirit
c. To improve relationships
d. To connect the marketing team with the sales team
Answer:
A
Question:
4. 10813 The most important step in justifying your trade shows and events is:
a. Setting measurable objectives
b. Tracking the results
c. Measuring the results
d. Reporting the results
Answer:
D
, Question:
5. 20113 Step one of selecting the right show for your company and products is understanding market
trends and interviewing your internal sales/ marketing/product management personnel. Which of your
internal partners are best to interview for getting a clearer picture of your customers?
a. Upper management
b. Sales management and representatives
c. Marketing & product management
d. Accounting management
Answer:
B
Question:
6. 20113 In Step Three of the "Selecting the Right Shows" session, it indicated that if you are looking for
shows in a particular geographic location, you should check the web sites of the convention and visitors
bureau for each city because they will often list all events for the year that will be held at city or area
venues.
a. True
b. False
Answer:
A
Question:
7. 20213
Which of the following are areas for exhibit managers to consider when it comes to managing
exhibit/event marketing projects?
a. Organization and communication, target sales, target audience, and show expenses
b. Show/Event objectives, organization and communication, task management/project tracking, and
reporting
c. Task management/project tracking, show location, show expenses, and show advertising
d. Reporting, show analysis, show location and show expenses
Answer:
B
Question:
8. 20213 The show/event project team should be limited to 3-4 people.
a. True
b. False
Answer:
B
Question:
9. 20313 The average trade show budget spends less than 50% on space.
a. True
b. False
Answer:
A