QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS
Question:
1. How do you create an inviting in-restaurant and digital experience where guests look forward to coming
back?
Answer:
3 Fs (foo3 Fs (food, feel, flow), throughput, DML, one best way, 4 cornerstonesd, feel, flow), throughput,
DML, one best way, 4 cornerstones
Question:
2. SM first role
Answer:
Serve safe food that looks and tastes delicious
Question:
3. How do you serve safe food that looks and tastes delicious?
Answer:
act as a final safety and quality checkpoint, ensure line cleanliness, and upholds standards of portioning
and stacking
Question:
4. What tools can you use to serve food that looks and tastes delicious?
Answer:
food safety 30, recipe cards, hand washing procedures, pocket guides, HAACP, FACT tasting
Question:
5. SM second role
Answer:
take ownership of FOH facilities and equipment
Question:
6. How can you take ownership of FOH facilities and equipment?
Answer:
keep line/drink station/bathrooms clean and organized, clean/maintain FOH fixtures and equipment, ensure
someone is assigned to dinning room responsibilities during peak and trained appropriately
Question:
7. What tools can you use to take ownership of FOH facilities and equipment?
Answer:
zenputs, cleaning and patience cards, manager pocket guide, tundra, service channels, facilities checklist,
master cleaning schedule, owners path,
Question:
8. SM third role
, Answer:
Create an inviting in-restaurant and digital experience where guests look forward to coming back.
Question:
9. How can you create an inviting in-restaurant and digital experience where guests look forward to
coming back?
Answer:
maintain a comfortable air temp and music volume, be hospitable, put guests first, make them say "wow",
provide all digital orders accurately and on-time
Question:
10. What tools can you use to create an inviting in-restaurant and digital experience where guests look
forward to coming back?
Answer:
3 Fs (food, feel, flow), throughput, DML, one best way, 4 cornerstones
Question:
11. SM fourth role
Answer:
Achieve excellent throughput
Question:
12. How can you achieve excellent throughput?
Answer:
set realistic throughput goals and follow up on them, make sure 5 foundations are in place while coaches
nuances of throughput to improve speed of service, celebrate with team when goals are met, and talk as a
team after peak to discuss how it went and how to improve
Question:
13. What tools can you use to achieve excellent throughput?
Answer:
ELMAD, TIP talk, checklists, 5 foundations of throughput, 5 pillars of throughput, nuances are in place
Question:
14. SM fifth role
Answer:
Lead the shift when you're the senior manager on duty.
Question:
15. How can you lead the shift when you are the senior MOD?
Answer:
complete manager checklist, act as FSL, oversee cash handling policies, communicate with crew/other
managers and respond quickly and effectively to emergency situations
Question:
16. What tools can you use to lead the shift when you are senior MOD?