QUESTIONS AND CORRECT ANSWERS
Question:
1. What are the Surepath guiding principles on the path to success?
Answer:
Agile, value driven and Success
Question:
2. What are the Proven estimation accuracy?
Answer:
Introductory +- 30% Implementation workshop
-+20% Inception phase +-10%
Question:
3. Why is the link of community portal?
Answer:
https://Community.guidewire.com
Question:
4. Guidewire connect
Answer:
Simple, seamless, smart approach to common integrations Fast, predictable delivery Always up and up to
date One easy cost effective subscription
Question:
5. Pre-built, line of business content with Guidewire Go
Answer:
Pre-packaged contents, Accelerators and Metadata driven definitions 35+ new product models in
marketplace Accelerated delivery with prebuilt product contents curated, Tested and packaged by
guidewire experts
Question:
6. Examples of prebuilt content and solution available on guidewire marketplace
Answer:
GO Products Surepath content Accelerator Ready for Guidewire
Question:
7. Surepath enables customers to do?
Answer:
Accelerated team member onboarding Lower implementation cost Achieve predictable results Maximize
use of base product capabilities
Question:
8. Guidewire cloud standards are produced for?
, Answer:
Cloud transition Functional solutions Testing Security
Question:
9. SurePath
Answer:
Our proven delivery approach and collateral to support execution
Question:
10. What is APD?
Answer:
Advanced product Designer is a business tool that help design,simulate and deploy insurance product
Question:
11. What are some examples of what can be configured in the User Interface?
Answer:
The order of fields, change labels, regroup fields (simple change). Fields on a screen (moderate change).
Screens (complex change). Screen-based logic (complex change).
Question:
12. What are some examples of what can be configured in the Data Model?
Answer:
Information that the base application does not store (add passport number). Values for a Typelist (add valid
values for AddressType or PhoneType). Data to support regulatory requirements.
Question:
13. Name three components of a PCF
Answer:
Card ListView Button Text Input Contact Picker Radio button Checkbox
Question:
14. What are the two main components of the data model?
Answer:
1. Entities
2. Typelists
Question:
15. What are some of the relationships between entities?
Answer:
Foreign keys - a link to a single row in another entity Array keys - a link to multiple rows in another entity
Type keys - a link to a specific value in a typelist
Question:
16. Name two places where application logic exists.
Answer:
Gosu rules Business rules The User Interface Classes Entity Names