PARAMEDIC CARE: Y 1
Principles & Practice Y 1 Y 1
Volume2:Patien Assessment
1
Y 1
Y JY 1
5TH EDITION, BLEDSOE
Y 1 Y 1
TESBANK J Y1 Y1
,Paramedic Care: Principles & Practice V.2, 5e (Bledsoe)
Y1 Y1 Y1 Y1 Y1 Y1 Y1
Tes Bank Paramedic Care: Principles & Practice, 5th Edition Volume 2: Patien Assessmen (Bledsoe)
JY1 Y1 Y1 Y1 Y1 Y1 Y1 Y1 Y1 Y1 Y1 JY1 JY1
Table Of Contents:
Y1 Y1
CHAPTER 1: Scene Size-Up Y1 Y1 Y1
CHAPTER 2: Primary AssessmentY1 Y1 Y1
CHAPTER 3: Therapeutic Communications
Y1 Y1 Y1
CHAPTER 4: History Taking Y1 Y1 Y1
CHAPTER 5: Secondary Assessment
Y1 Y1 Y1
CHAPTER 6: Patien Monitoring Technology
Y1 Y1 JY1 Y1
CHAPTER 7:Patien Assessmen in the Field
Y1 JY1 JY1 Y1 Y1
,Paramedic Care: Principles & Practice V. 2, 5e (Bledsoe) Y1 Y1 Y1 Y1 Y1 Y1 Y1 Y1
Tes Bank Paramedic Care: Principles & Practice, 5th edition Volume 2: Patien Assessmen
JY1 Y1 Y1 Y1 Y1 Y1 Y1 Y1 Y1 Y1 Y1 JY1 JY1
(Bledsoe)
Chapter 1: Scene Size-Up Y1 Y1 Y1
1) You arrive a a location and begin to read the scene by:
Y1 Y1 JY1 Y1 JY1 JY1 JY1 JY1 JY1 JY1 JY1
A) approaching the patient. JY1 JY1
B) observing the immediate surroundings. JY1 JY1 JY1
C) conducting a focused exam. JY1 JY1 JY1
D) addressinglifethreats. JY1 JY1 JY1
Answer: B JY1
Diff: 1 Page Ref: 3
JY1 JY1 JY1
Standard: Assessment(SceneSize-Up) J Y 1 JY1 JY1 JY1
Objective: 2 J Y 1
2) Which of the following is a potentially life-threatening patient complaint?
J Y1 JY1 JY1 JY1 JY1 JY1 JY1 JY1 JY1
A) Fractures of the tibia and radius JY1 JY1 JY1 JY1 JY 1
B) Asthma
C) Headache
D) Chestpain JY1 JY1
Answer: D J Y 1
Diff: 2 Page Ref: 15-16
JY1 JY1 JY1
Standard: Assessment(SceneSize-Up) J Y 1 JY1 JY1 JY1
Objective: 7 J Y 1
3) At the scene of a multiple-vehicle collision, which of the following actions should you take
JY1 JY1 JY1 JY1 JY1 JY1 JY1 JY1 JY1 JY1 JY1 JY1 JY1 JY1 JY1
first?
A) Wait for additional resources to arrive.
JY1 JY1 JY1 JY1 JY1
B) Treat the most seriously injured patient.
JY1 JY1 JY1 JY1 JY1
C) Quickly scan the scene to count patients. JY1 JY1 JY1 JY1 JY1 JY1
D) Go directlyto the first patient you see.
JY1 JY1 JY1 JY1 JY1 JY1 JY1 JY1
Answer: C J Y 1
Diff: 2 Page Ref: 14-15
JY1 JY1 JY1
Standard: Assessment(SceneSize-Up) J Y 1 JY1 JY1 JY1
Objective: 6 J Y 1
4) A scene size-up is performed for all of the following reasons EXCEPT:
JY1 JY1 JY1 JY1 JY1 JY1 JY1 JY1 JY1 JY1 JY1
A) to assess the mechanism of injury.
JY1 JY1 JY1 JY1 JY1
B) to assess a baseline mental status.
JY1 JY1 JY1 JY1 J Y1
C) to provide information that will guide your medical care.
JY1 JY1 JY1 JY1 JY1 JY1 JY1 JY 1
D) to assess the need for additional resources.
JY1 JY1 JY1 JY1 JY1 JY1 JY1
Answer: B JY1
Diff: 1 Page Ref: 3
JY1 JY1 JY1
Standard: Assessment(SceneSize-Up) J Y 1 JY1 JY1 JY1
Objective: 2 J Y 1
, 5) Which of the following is usuallythe best source of information about an alert and oriented
JY1 JY1 JY1 JY1 JY1 JY1 JY1 JY1 JY1 JY1 JY1 JY1 JY1 JY1 JY1 JY1
patient?
A) The patient JY1
B) Visual cues JY1
C) Diagnostic tests JY1
D) Familymembers JY1 JY1
Answer: A J Y 1
Diff: 1 Page Ref: 16
JY1 JY1 JY1
Standard: Assessment(SceneSize-Up) J Y 1 JY1 JY1 JY1
Objective: 7 J Y 1
6) Which of the following is NOT a consideration when evaluating the mechanism of injury?
JY1 JY1 JY1 JY1 JY1 JY1 JY1 JY 1 JY1 JY1 JY1 JY1 JY1
A) Mass and velocity of objects involved
JY1 JY1 JY1 JY1 JY1
B) Whether the mechanism was blunt or penetrating JY1 JY1 J Y1 JY1 JY1 JY1
C) Direction of impact JY1 JY1
D) Whether it is a rural or an urban setting JY1 JY1 JY1 JY1 JY1 JY1 JY1 JY1 JY1
Answer: D J Y 1
Diff: 2 Page Ref: 15-16
JY1 JY1 JY1
Standard: Assessment(SceneSize-Up) J Y 1 JY1 JY1 JY1
Objective: 7 J Y 1
7) When approaching a potential crime scene, you should:
JY1 JY1 JY1 JY1 JY1 J Y1 JY1
A) enter the scene if no signs of danger are noted.
JY1 JY1 JY1 JY1 JY1 JY1 JY1 JY 1 JY1
B) quicklyenter the scene, retrieve the victim, and withdraw to the vehicle.
JY1 JY1 JY1 JY1 JY1 JY1 JY1 JY1 JY1 JY1 JY1
C) park away from the scene until the police arrive and secure the scene.
JY1 JY1 JY1 JY1 JY1 JY 1 JY1 JY1 JY1 JY1 JY1 JY1
D) park and wait in front of the scene so the victim knows you are there.
JY1 JY1 JY1 JY1 JY1 JY1 JY1 JY1 JY1 JY1 JY1 JY1 JY1 JY1 JY1
Answer: C J Y 1
Diff: 2 Page Ref: 10
JY1 JY1 JY1
Standard: Assessment(SceneSize-Up) J Y 1 JY1 JY1 JY1
Objective: 5 J Y 1
8) Which of the following best describes when you should perform a scene size-up?
JY1 JY1 JY1 JY1 JY1 JY1 JY1 JY1 JY1 JY1 JY1 JY1
A) Once you arrive at the patient's side
JY1 JY1 JY1 JY1 JY1 JY1
B) Throughout your time on the scene J Y1 JY1 JY1 JY1 JY1
C) When you initiallyarrive at the scene JY1 JY1 JY1 JY1 JY1 JY1
D) As you areleavingthescene
JY1 JY1 JY1 JY1 JY1 JY1
Answer: B JY1
Diff: 1 Page Ref: 3
JY1 JY1 JY1
Standard: Assessment(SceneSize-Up) J Y 1 JY1 JY1 JY1
Objective: 2 J Y 1