CORRECT ANSWERS
Question:
1. An AWS region is:
Answer:
A geographic location
Question:
2. Which of the following is NOT a cloud deployment model?
Answer:
Personal cloud
Question:
3. Which of the following is a benefit of using cloud infrastructure over physical infrastructure?
Answer:
The cloud provides increased speed and agility
Question:
4. A _________ makes itself available over the internet and uses a standardized format for
request/response of an API interaction.
Answer:
Web-service
Question:
5. Which of the following is not a business driver for cloud adoption?
Answer:
Ease of use
Question:
6. Which of the following categories is NOT an AWS category of services:
Answer:
Programming services
Question:
7. An AWS availability zone is:
Answer:
1 or more data centers designed for fault isolation
Question:
8. __________ is used to provide a complete application as a service.
Answer:
Software as a service (SaaS)
, Question:
9. Which of the following is not a category of computer defined by the textbook?
Answer:
Desktop
Question:
10. Modern day computers are considered ______________ generation computers.
Answer:
Fifth
Question:
11. Which of the following is NOT a layer of the OSI model?
Answer:
User interface
Question:
12. __________ allows web browsers and server to send and receive web pages.
Answer:
HTTP
Question:
13. Which of the following is not a cloud delivery model?
Answer:
Networking as a service (NaaS)
Question:
14. _________ is used to provide compute and storage resources as cloud service.
Answer:
Infrastructure as a service (IaaS)
Question:
15. _____________ is used to allow users to send and receive electronic mail.
Answer:
SMTP
Question:
16. ____________ is a hub for interconnecting 3 or more VPCs
Answer:
Transit gateway
Question:
17. IAM policies are written in which language or format?
Answer:
JSON