AND CORRECT ANSWERS
Question:
1. What is the marketing of goods to individuals and organizations for purposes other than personal
consumption called? Select one:
A. Content Marketing
B. Business Marketing
C. Product Marketing
D. Consumer Goods Marketing
Answer:
B. Business Marketing
Question:
2. What are the parts of market analysis? Select one:
A. Company, competition, communication
B. Company, communication, competition, corporation
C. Company, costs, condition, corporation
D. Company, customers, conditions, competition
Answer:
D. Company, customers, conditions, competition
Question:
3. What is the difference between business products and customer products? Select one:
A. Price
B. Physical Characteristics
C. Intended Use
D. Point of Sale
Answer:
C. Intended Use
Question:
4. What is a group of people for which an organization designs, implements and maintains a marketing mix
called? Select one:
A. Target market
B. Consumer base
C. Sample size
D. Organizational objective
Answer:
A. Target market
, Question:
5. What is the highest spending age demographic? Select one:
A. Baby Boomers
B. Generation Z
C. Generation Y
D. Generation X
Answer:
A. Baby Boomers
Question:
6. What is a main reason business needs government regulations? Select one:
A. To provide financial assistance when needed
B. To help companies be successful
C. To assist in executing worthwhile causes
D. To protect the interest of society and consumers
Answer:
D. To protect the interest of society and consumers
Question:
7. Which part of the external environment did Levi Jean Co. fail to understand? Select one:
A. Economic
B. Social
C. Political
D. Demographic
Answer:
B. Social
Question:
8. What is one of LSU Football's primary competitors? Select one:
A. New Orleans Saints
B. eSports
C. Outdoor fishing
D. Women's soccer
Answer:
A. New Orleans Saints
Question:
9. What are the factors that influence Lifestyles? Select one:
A. Affiliation, personality, positioning
B. Activities, interest, opinions
C. Attitude, benefits, values
D. Activation, behavior, attitude
Answer:
B. Activities, interests, opinions