AND CORRECT ANSWERS
Question:
1. what is the space inside the skull that houses the brain?
Answer:
cranial cavity
Question:
2. what is a crime punishable by a fine or imprisonment for less than one year known as?
Answer:
misdemeanor
Question:
3. what is professional negligence called?
Answer:
malpractice
Question:
4. which of the following is the most important for assistive personnel to keep in mind during their daily
routine in a medical setting?
Answer:
confidentiality
Question:
5. which of the following situations is it permissible to release information from a pt's records?
Answer:
when a court request it by means of a subpoena
Question:
6. which of the following situations is it permissible to release information from a pt's records?
Answer:
when the pt signs it
Question:
7. what cavity contains the heart and lungs, amongst other organs?
Answer:
thoracic cavity
Question:
8. what cavity is located near the back of the body and is a continuous internal opening that includes the
cranial and spinal cavity?
Answer:
posterior (dorsal) cavity
,Question:
9. what is the term for "scrubbing instruments with special brushes" ?
Answer:
sanitization
Question:
10. what is the process that involves a soaking or wiping process and inhibits the activity of
disease-causing organisms?
Answer:
disinfection
Question:
11. what is the process called when heat/ an autoclave is used for supplies?
Answer:
sterilization
Question:
12. when doing a pt's vital signs, they complain of occasional dizziness. what would this be classified as?
Answer:
subjective
Question:
13. a pt complains of there right eye throbbing. it is also bruised and swelling. What would this symptom
be classified as?
Answer:
objective
Question:
14. if you are recording a pt's height in centimeters, how would you convert it to inches?
Answer:
divide CM's by 2.54 (2.5)
Question:
15. you are taking vital signs of a pt who has pneumonia and they cough near your face. What could you
have done to minimize the risk of infection?
Answer:
ask the pt to cough away from you
Question:
16. what liquid is used in an autoclave to sterilize supplies?
Answer:
distilled water
Question:
17. which of the following is one of the six C's of charting?
, Answer:
clients words
Question:
18. what suture size is listed as the thickest?
Answer:
0,0
Question:
19. pt has a history of cardiovascular disease. which test would not be used as a screening procedure?
Answer:
colonoscopy
Question:
20. which plane divides into left and right portions?
Answer:
sagittal
Question:
21. what is the term meaning "close to the point of attachment"?
Answer:
proximal
Question:
22. what is professional negligence also called?
Answer:
malpractice
Question:
23. as you are taking vitals signs, the pt begins to question you about his medications and possible side
effects. what should be your best course of action?