_cohen
,Chapter 01: Introduction to the Body
mg mg mg mg mg
MULTIPLE CHOICE mg
1. The word derived from two word parts that mean ―cutting apart‖ is
mg mg mg mg mg mg mg mg mg mg mg
a. physiology
b. homeostasis
c. anatomy
d. dissection
ANSWER: C mg DIF: Memorization REF: p. 3
mg
OBJ: 1 mg TOP: Introduction
m g
2. The study of how the body functions is called
mg mg mg mg mg mg mg mg
a. physiology
b. homeostasis
c. anatomy
d. dissection
ANSWER: A mg DIF: Memorization REF: p. 3
mg
OBJ: 1 mg TOP: Introduction
m g
3. The correct sequence of the level of organization is
mg mg mg mg mg mg mg mg
a. cellular, chemical, tissue, org
mg mg mg
an
, b. chemical, cellular, tissue, org mg mg mg
an
c. chemical, cellular, organ, tiss mg mg mg
ue
d. chemical, tissue, cellular, org mg mg mg
an
ANSWER: B mg DIF: Memorization REF: p. 5 mg
OBJ: 3 mg TOP: Structural levels of organization
m g mg mg mg
4. The smallest living unit of structure is considered to be at the
mg mg mg mg mg mg mg mg mg mg mg
a. chemical level mg
b. cellular level mg
c. organ level mg
d. tissue level mg
ANSWER: B mg DIF: Memorization REF: p. 6 mg
OBJ: 3 mg TOP: Structural levels of organization
m g mg mg mg
5. The reference position for all body directional terms is the
mg mg mg mg mg mg mg mg mg
a. anatomical positio mg
n
b. prone position mg
c. supine position mg
d. sitting position mg
ANSWER: A mg DIF: Memorization REF: pp. 6-7 mg
OBJ: 4 mg TOP: Anatomical position
m g mg
6. The relationship between the knee and the ankle can be described as
mg mg mg mg mg mg mg mg mg mg mg
a. the knee is inferior to the an
mg mg mg mg mg mg
kle
b. the knee is distal to the ankl
mg mg mg mg mg mg
e
, c. the knee is proximal to the an
mg mg mg mg mg mg
kle
d. both a and b above
mg mg mg mg
ANSWER: m g C DIF: Application REF: pp. 7-8 mgmgmg mg
OBJ: 5TOP: Anatomical directions
mg m
g m g mg
7. The relationship between the heart and the lungs can be described as
mg mg mg mg mg mg mg mg mg mg mg
a. the heart is distal to the lun
mg mg mg mg mg mg
gs
b. the heart is medial to the lu
mg mg mg mg mg mg
ngs
c. the heart is lateral to the lun
mg mg mg mg mg mg
gs
d. both a and c above
mg mg mg mg
ANSWER: m g B DIF: Application REF: p. 7 mgmgmg mg
OBJ: 5TOP: Anatomical directions
mg m
g m g mg
8. The term most opposite proximal is
mg mg mg mg mg
a. medial
b. superior
c. anterior
d. distal
ANSWER: m g D DIF: Memorization
REF: p. 7OBJ: 5
mg mg m
g mgmgm g
TOP: Anatomical directions
m g mg
9. Because humans walk in an upright position, the two terms that can be used inte
mg mg mg mg mg mg mg mg mg mg mg mg mg mg
rchangeablyare m
g
a. posterior and mg mg ventral
b. posterior and mg mg inferior
c. posterior and mg mg superfici
al
d. posterior and mg mg dorsal
ANSWER: m g D DIF: Memorization
REF: p. 7OBJ: 5
mg mg m
g mgmgm g
TOP: Anatomical directions
m g mg
10. The term most opposite medial is
mg mg mg mg mg
a. dorsal
b. lateral
c. superficial
d. none of the abov
mg mg mg
e
ANSWER: m g B DIF: Memorization
REF: p. 7OBJ: 5
mg mg m
g mgmgm g
TOP: Anatomical directions
m g mg
11. The relationship between the skin and the muscles can be described as
mg mg mg mg mg mg mg mg mg mg mg
a. the skin is superficial to the mus
mg mg mg mg mg mg
cle
b. the muscle is superficial to the s
mg mg mg mg mg mg
kin
c. the muscle is deep to the skin
mg mg mg mg mg mg
d. both a and c above
mg mg mg mg