TEST BANK | SOLUTION MANUAL
Analytics, Data Science, & Artificial Intelligence: Systems for Decision Support
Ramesh Sharda, Dursun Delen & Efraim Turban
11th Edition
All Chapters Complete (Questions with Verified Answers)
Test bank Page 1
,@ProfdocDigitalLibraries <Best Online Study Materials>
Table of Contents
Part I — Introduction to Analytics and AI
1. An Overview of Business Analytics, Decision Support Systems, Business Intelligence, Data
Science, and Artificial Intelligence
2. Artificial Intelligence: Concepts, Drivers, Major Technologies, and Business Applications
3. Nature of Data, Statistical Modeling, and Visualization
Part II — Predictive Analytics and Machine Learning
4. Data Mining Process, Methods, and Applications
5. Machine Learning Techniques for Predictive Analytics
6. Deep Learning and Cognitive Computing
7. Text Mining, Sentiment Analysis, and Social Analytics
Part III — Prescriptive Analytics and Big Data
8. Prescriptive Analytics with Optimization and Simulation
9. Big Data, Location Analytics, and Cloud Computing
Part IV — Robotics, Social Networks, AI, and IoT
10. Robotics: Industrial and Consumer Applications
11. Group Decision Making, Collaborative Systems, and AI Support
12. Knowledge Systems: Expert Systems, Recommenders, Chatbots, Virtual Personal Assistants,
and Robo Advisors
13. The Internet of Things as a Platform for Intelligent Applications
Part V — Caveats of Analytics and AI
14. Implementation Issues: From Ethics and Privacy to Organizational and Societal Impacts
Test bank Page 2
,@ProfdocDigitalLibraries <Best Online Study Materials>
Chapter 1 Overview of Business Intelligence, Analytics, Data Science, and Artificial
Intelligence: Systems for Decision Support
1) In the opening case KONE has minimized downtime and shortened the repair time.
Answer: TRUE
Diff: 2 Page Ref: 4
2) Intelligent technologies are limited to small-scale projects when they include AI combined
with IoT.
Answer: FALSE
Diff: 2 Page Ref: 5
3) Decision making is one of the most important activities in organizations of all kind– probably
the most important one.
Answer: TRUE
Diff: 1 Page Ref: 5
4) Managers historically considered decision making purely a science.
Answer: FALSE
Diff: 1 Page Ref: 6
5) With more data and analysis technologies, more alternatives can be evaluated, forecasts can be
improved, risk analysis can be performed quickly, and the views of experts can be collected
quickly and at a reduced cost.
Test bank Page 3
, @ProfdocDigitalLibraries <Best Online Study Materials>
Answer: TRUE
Diff: 2 Page Ref: 8
6) It is generally best to rely on a trial-and-error approach to management.
Answer: FALSE
Diff: 2 Page Ref: 7
7) A major characteristic of computerized decision support and many BI tools (notably those of
business analytics) is the inclusion of at least one model.
Answer: TRUE
Diff: 2 Page Ref: 13
8) The definition of implementation is straightforward because implementation is a simple, direct
process with defined boundaries.
Answer: FALSE
Diff: 2 Page Ref: 13
9) Structured problems are encountered in only unique situations.
Answer: FALSE
Diff: 3 Page Ref: 16
Test bank Page 4