Comprehensive Resource To Help You Ace 2026-2027 Exams
Includes Frequently Tested Questions With ELABORATED
100% Correct COMPLETE SOLUTIONS
Guaranteed Pass First Attempt!! Current Update!!
1. The 2 main considerations concerning the existing cabling are? - Correct
Answer: Grandfathered system
Abandoned cable 11-25
2. The type of cutover where cross-connects are relocated one pair after
another until completed is called a - Correct Answer: rolling cut 11-28
3. Which practice involves moving the customer to a temporary office space
until their section of the retrofit is completed and then moving them back
to their recabled office space? - Correct Answer: Swing space phasing
4. Which of these testers would you clamp around a strand of fiber to check
for the presence of light? - Correct Answer: Fiber strand identifier 11-11
5. A ______ provides a quick graphical representation of how the circuit is
layed out? - Correct Answer: CLR 11-27
6. A ______ uses several pluggable modules to locate and Identify cables. -
Correct Answer: Office locator kit
,7. A _________ injects light (at a proper wavelength) and measures the results
t the other end. - Correct Answer: Light source and power meter
8. A ________ detects the presence of light within a fiber strand - Correct
Answer: Fiber strand identifier
9. A _______ uses a laser to identify fiber strands and find breaks in the fiber
at the near end. - Correct Answer: Visual fault locator
10.A________ will leave the customer momentarily without communications -
Correct Answer: Hot-cut 11-28
11.During a _______, cross-connects are relocated one pair after another until
completed. - Correct Answer: Rolling cut
12.*_________ is a property of an electromagnetic field built around a
conductor that opposes any changes in current flow in a circuit. -
Correct Answer: Inductance
13.____________ is a property of conductors that allows storage of electrical
charges when potential differences (voltages) exist between the conductors.
- Correct Answer: Capacitance
14.*In AC circuits, the total opposition to current flow is called _________,
which is measured in ohms. - Correct Answer: Impedance
, 15.The nominal characteristic impedance of balanced twisted pair cable is
_______ ohms at 100 MHz - Correct Answer: 100
16.Pair 626 would be in the __________ Super Binder - Correct Answer:
Red
17.Series ______ is the preferred choice for longer runs - Correct Answer:
11
18.The _________ connector/s have center pins (choose all that apply) -
Correct Answer: NBNC
19.The way in which others perceive an employee can be divided into 3 distinct
areas: body language, Tone of voice and choice of words. Which of the 3
makes the biggest impression? - Correct Answer: Body language - 55%
20.The range of human hearing is from _________ - Correct Answer: 20
Hz- 20,000 Hz
21.An increase of _______ will result in a doubling or halving of the power. -
Correct Answer: 3 dB
22.Increases or decreases of ________ for voltage will cause an increase or
decrease of 10 times the original value. - Correct Answer: 6 dB