/GET IT 100% ACCURATE!! 2026!! MOST
TESTED QUESTIONS AND VERIFIED
SOLUTIONS
1. It is essential that tanks and piping equipped with
__________________ ____________________ ___________________ be electrically
isolated from other metal structures.
A. Impressed currents system
B. Galvanic cathodic protection
C. Leak detection probes
D. Factory applied coating
Answer: B
,2. Written Plans are required to
Answer: obtain permits, solicit bids, and provide
precise guidance for installers.
3. The plans should
Answer: Describe the property, identify the size and
location of the tanks, indicate the liquids to be stored
and provide the location of the dispensers and
piping.
4. Storage systems discussed in this recommended
practice are usually regulated by
Answer: Federal, state or local agencies.
,5. All owners should ensure that the equipment to be
installed meets
Answer: applicable regulatory requirements before
being installed
6. Consult the local authorities who have jurisdiction in
the area before storage-system plans are
Answer: finalized or construction is initiated.
7. All owners should ensure that the equipment to be
installed meets all applicable regulatory requirements
before
Answer: Being installed.
, 8. To avoid damage tanks must not be
Answer: dropped, dragged, or handled with sharp
objects.
9. Tanks must not be dropped, dragged, or handled with
sharp objects to avoid
Answer: Damage to the tank
10. The only time tanks really should be moved is when
Answer: for inspections and testing.
11. If a tanks is damaged at all throughout the moving
process it must be
Answer: Repaired in accordance with the manufacture's
instructions.