Questions and Guide Answers
100% Verified Graded A+
1. Who is eligible for care within the Veterans Health Administration?
Answer: Only those who served in the active duty military
2. Which of the following are VA customers?
Answer: All of the above
3. How does the VA assess the satisfaction of Veteran care?
Answer: All of the above
4. Which president made this pledged to Veterans "To care for him who shall
have borne the battle and for his widow, and his orphan."?
Answer: President Lincoln
5. Which of the following health risks is associated with military service in
Vietnam?
,Answer: All of the above
6. What is the signature injury in Veterans who served in the Operation En-
during Freedom (OEF)/Operation Iraqi Freedom (OIF)/Operation New Dawn
(OND)?
Answer: Traumatic brain injury
7. What are symptoms of Post Traumatic Stress Disorder (PTSD)?
Answer: All the above
8. Patient satisfaction with VA care and services is often reported to be at what
percentage?
Answer: 85%
9. The I CARE principles of Integrity, Commitment, Advocacy, Respect, and
Excellence reflect VA's
Answer: All of the above
10. While at a VA facility residents and trainees are subject to what level of
supervision?
Answer: Have a named supervising practitioner and operate under their supervision at all times
11. What is a trainee's supervising practitioner ultimately responsible for?
Answer: The care of the patient
, 12. Which of the following must you know as a trainee at a VA facility?
Answer: All of the above
13. Which of the following best describes higher level residents and trainees?-
Answer: They have increasing levels of responsibility, but are still supervised
14. The resident and trainee education programs operate under standard guid-
ance or policies from the Office of Academic Affiliations.
These can be found in written VA Handbooks available online and/or in your VA
service or departmental office.
Answer: True
15. Which of the following statements is true concerning medical or dental
student supervision?
Answer: All medical and dental student notes must be accompanied by an addendum or accompanying
independent note by the attending or appropriately supervised resident.