100% Verified Graded A+
1. Independent Variable
Answer: Variable that the experimenter changes in an experiment
2. Dependent Variable
Answer: Variable that is being measured in an experiment
3. Null Hypothesis
Answer: The hypothesis that there is no significant ditterence between specified populations, any observed
ditterence being due to sampling or experimental error
4. Alternate Hypothesis
Answer: The hypothesis accepted to be true if the null hypothesis is rejected based on statistical
evidence.
5. Hypothesis
Answer: A supposition or proposed explanation made on the basis of limited evidence as a starting point for
further investigation
,Answer:
6. Scientific Method
Answer: How science and people try to understand the world around them
7. Function of Iris Diaphragm
Answer: Contains the amount of light that can enter through to the specimen
8. Function of the Condenser
Answer: Used to focus light on the specimen you are examining.
9. Lipids are
Answer: nonpolar
10. Contrast
Answer: The apparent ditterences of images against a background
11. Control Groups
Answer: Groups that are unaltered by variable being tested, use for comparison
12. Magnification
Answer: Factor by which an image is magnified
13. Resolving Power
Answer: Extent to which detail is preserved during magnification
14. Phase Contrast Scopes
, Answer: Transforms phase shifts caused by light passing through ditterent objects into ditterent light
intensities
15. Transmission Electron Scopes
Answer: Transforms ditterences in the stream of electrons passing through ditterent objects into ditterent
light intensity
16. Scanning Electron Microscope
Answer: Electron beams directed upon gold or platinum plated surfaces cause scattering of additional
electrons
17. Parfocal
Answer: When an objective has been focused, you can rotate to another one, and the image image will remain
in course focus , requiring only slight movement of fine course nob
18. Parcentral
Answer: Center of the field of view remains about the same for each objective
19. Field of View
Answer: Circle of Light you see when looking into the microscope
20. Working Distance
Answer: Space between the objective lens and the slide
21. What is ratio of carbon, hydrogen and oxygen for glucose and other sug-