TEST BANK FOR URINALYSIS AND BODY FLUIDS
kj kj kj kj kj kj kj
7TH EDITION BY STRASINGER
kj kj kj
kj | VERIFIED CHAPTER'S 1 - 17 | COMPLETE NEWEST VERSION
kj kj kj kj kj kj kj kj kj
, TEST BANK FOR URINALYSIS AND BODY FLUIDS 7TH EDITION BYSTRASINGER VERIFIED CHAPTER'S 1 - 17 COMPLETE NEWEST VERSION
Chapterkj1:kjSafetykjandkjQualitykjManagement
MultiplekjChoice
1. Ankjexamplekjofkjakjchemicalkjhazardkjis:
A. Carcinogenkjexposure
B. Strainedkjback
C. Viralkjinfection
D. Shock
ANS:kjA
DIF:kjLevelkj1
OBJ:kj1-1
TOP:kjSafetykjhazards
2. Centrifugingkjankjuncappedkjtubekjofkjurinekjiskjmostkjlikelykjtokjproducekja/an:
A. Electricalkjshock
B. Brokenkjtube
C. Unbalancing
D. Aerosol
ANS:kjD
DIF:kjLevelkj2
OBJ:kj1-1
TOP:kjSafetykjhazards
3. Laboratorykjequipmentkjandkjotherkjinanimatekjobjectskjservekjaskjwhatkjinkjthekjchainkjofkjinfection?
A. Host
B. Reservoir
C. Pointkjofkjentry
D. Pointkjofkjexit
ANS:kjB
DIF:kjLevelkj1
OBJ:kj1-2
TOP:kjChainkjofkjinfection
, TEST BANK FOR URINALYSIS AND BODY FLUIDS 7TH EDITION BYSTRASINGER VERIFIED CHAPTER'S 1 - 17 COMPLETE NEWEST VERSION
4. Thekjchainkjofkjinfectionkjincludeskjallkjofkjthekjfollowingkjexceptkja:
A. Source
B. Host
C. Disinfectant
D. Transmissionkjmethod
ANS:kjC
DIF:kjLevelkj1
OBJ:kj1-2
TOP:kjChainkjofkjinfection
5. Youkjarrivekjtokjworkkjinkjthekjclinicalkjlaboratorykjwithkjakjsmallkjcutkjonkjyourkjhand.kjYourkjsupervisorkjrem
oveskjyoukjfromkjspecimenkjcollectionkj(phlebotomy)kjdutieskjforkjthekjday,kjcitingkjchainkjofkjinfectionjp k rotoc
ols.kjWhykjiskjyourkjsupervisorkjconcernedkjaboutkjthekjcutkjonkjyourkjhand?
A. Becausekjyoukjwillkjnotkjhavekjthekjmobilitykjinkjyourkjhandkjtokjproperlykjcollectkjblood.
B. Becausekjyoukjarekjgoingkjtokjhavekjtokjwearkjakjbandagekjallkjdaykjlong.
C. Becausekjyoukjhavekjakjpointkjofkjentrykjthatkjcouldkjexposekjyoukjtokjinfectiouskjagents.
D. Becausekjyoukjarekjgoingkjtokjbekjankjactivekjtransmitterkjofkjinfectionkjontokjgeneralkjsurfaces.
ANS:kjC
DIF:kjLevelkj3
OBJ:kj1-2
TOP:kjChainkjofkjinfection
6. Whichkjofkjthekjfollowingkjguidelineskjstateskjthatkjlaboratorykjpersonnelkjshouldkjconsiderkjallkjpatientsjk
askjpossiblekjcarrierskjofkjblood-bornekjpathogens?
A. Urinalysiskjprecautions
B. Blood-bornekjpathogenkjprecautions
C. Standardkjprecautions
D. Bodykjfluidkjprecautions
ANS:kjC
DIF:kjLevelkj1
OBJ:kj1-3
TOP:kjStandardkjprecautions
7. ThekjCenterskjforkjDiseasekjControlkjandkjPreventionkj(CDC)kjrecommendskjthatkjuniversaljp
k r
ecautionskjbekjfollowedkjwhenkjencountering:
A. Specimenskjcontainingkjvisiblekjblood
B. Patientskjwhokjarekjinfectedkjwithkjblood-bornekjpathogens
, TEST BANK FOR URINALYSIS AND BODY FLUIDS 7TH EDITION BYSTRASINGER VERIFIED CHAPTER'S 1 - 17 COMPLETE NEWEST VERSION
C. Allkjbodykjfluidkjspecimens
D. Specimenskjthatkjmaykjproducekjaerosols
ANS:kjA
DIF:kjLevelkj1
OBJ:kj1-3
TOP:kjStandardkjprecautions
8. WhichkjofkjthekjfollowingkjCDCkjguidelineskjconsiderskjallkjmoistkjbodykjsubstanceskjtokjbekjpotentiallyjik n
fectiouskjandkjstresseskjhandkjwashing?
A. Universalkjprecautions
B. Bodykjfluidkjprecautions
C. Standardkjprecautions
D. Health-carekjpersonnelkjstandards
ANS:kjC
DIF:kjLevelkj1
OBJ:kj1-4
TOP:kjBlood-bornekjpathogens
9. ThekjOccupationalkjExposurekjtokjBlood-BornekjPathogenskjStandardkjis:
A. AkjguidelinekjdevelopedkjbykjthekjFoodkjandkjDrugkjAdministrationkj(FDA)
B. GuidelineskjrecommendedkjbykjthekjClinicalkjandkjLaboratorykjStandardskjInstitutekj(CLSI)
C. AkjguidelinekjrecommendedkjbykjthekjCenterskjforkjDiseasekjControlkjandkjPreventionkj(CDC)
D. AkjlawkjenforcedkjbykjthekjOccupationalkjSafetykjandkjHealthkjAdministrationkj(OSHA)
ANS:kjD
DIF:kjLevelkj1
OBJ:kj1-4
TOP:kjBlood-bornekjpathogens
10. Akjlaboratorykjworkerkjwhokjobserveskjakjredkjhandkjrashkjafterkjremovingkjgloveskjshould:
A. Avoidkjwearingkjgloveskjforkj2kjdays
B. Washkjthekjhandskjwithkjantimicrobialkjsoap
C. Applykjcortisonekjcreamkjtokjthekjhands
D. Avoidkjwearingkjlatexkjgloveskjinkjthekjfuture
ANS:kjD
DIF:kjLevelkj2
OBJ:kj5